tirsdag 28. juli 2015

Uke 28 gravid

Fra uker og dager til uker og dager av svangerskapet. Gravid uke symptomer. Kroppen din gjør seg klar til amming. Du har kanskje merket at brystene dine er blitt litt større, og at det noen ganger lekker litt fra dem?


Uke 28 gravid

Bruk en god BH, eventuelt med ammeinnlegg. Stadig flere funksjoner kommer på plass. Nå begynner fosteret å regulere sin egen kroppstemperatur og nå er det benmargen som først og fremst produserer de røde blodcellene. Rask og trygg leveranse. Du er nå over i tredje trimester, og vil kanskje kjenne at fosterbevegelsene blir annerledes.


Inne i magen din har fosteret trolig åpnet øynene for første gang. Fosterets lunger har nå rikelig blodforsyning, produksjon av surfaktant og mange alveoler. Fra denne uken regnes ikke barnet som ekstremt prematur lenger.


Lungene fungerer, men barnet vil fremdeles ha behov for pustehjelp om det fødes nå. Opprett en konto eller logg inn for å kommentere. Billig, sikker og rask graviditetstest.


Kjøp nå, test deg hjemme. I denne delen av svangerskapet er det ikke uvanlig å oppleve hudforandringer, som røde prikker i ansiktet, på overarmene og på overkroppen. Dette skyldes endringer i blodkar, og vil forsvinne etter svangerskapet.


Uke 28 gravid

Drømmer du om ditt barn som nå er uker gammalt? Kanskje er det slik att ditt barn drømmer om deg! Babyen har god plass inne i livmoren din ennå, så om den ligger med hodet opp eller ned er ikke viktig ennå.


Uke begynner mandag 6. Se det aktuelle ukenummeret og oversett mellom ukenumre og datoer på Ukenr. Fra sjuende måned avhenger veksten av evnen til å produsere insulin. De fleste gravide som blir influensasyke får et normalt sykdomsforløp.


Uke 28 gravid

Insulin gjør at sukker fra blodet kan trenge inn i fettcellene, og når sukkeret har kommet inn i cellene, stimulerer insulinen stoffskiftet slik at det produseres proteiner og sukker. På denne måten bidrar insulinet til at det bygges opp litt kroppsfett. Dermed blir barnets kropp stadig rundere.


Barnet ditt har mer enn. Denne uken , hvis du setter et skarpt lys mot magen, kan barnet åpne øynene og snu seg vekk fra lyset. Mønsteret viser seg også annerledes når barnet sover.


Uke 28 gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Når du er gravid , skjer det en rekke forandringer med bekkenet ditt som fører til at sammenføyningene av knoklene i bekkenet blir mer tøyelige. Forrige uke åpnet barnet øynene for første gang.


Dette skjer som en naturlig prosess for at bekkenet skal kunne tøyes, gi etter, under fødselen. Da jeg først ble gravid trodde jeg det kom til å drøye lenger før vi ble flere, så det er ekstra hyggelig ️ Blir så glad av tanken på at barna våre vil være på samme alder og få masse glede av hverandre. Termin nærmer seg med stormskritt, og det betyr jo på en måte at sommeren er altfor godt i gang også.


Men det må jeg ikke tenke for mye på. I mitt forrige svangerskap så startet kynnerene ved uke 1 ble vonde fra uke 19. Kynnere og falske rier hele tiden. Har tett oppfølging på sykehuset, men ingen åpning ennå. Men når vi kommer ombord får jeg spørsmål om jeg er gravid , og jeg svarer ja.


Får så spørsmål om hvor langt jeg er på vei, og svarer uke 28. Får videre spørsmål om jeg har bekreftelse fra lege om jeg kan fly. Vi reiste med detur, som opererer med at man kan fly til uke 30.


Noe jeg ikke hadde!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg