torsdag 9. juli 2015

Baggy lue oppskrift

Baggy lue oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Baggy lue oppskrift

Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift , andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Denne oppskriften er dessverre ikke lenger tilgjengelig. PetiteKnit - Enkeltoppskrift – Lue til voksne, strikket i Sunday og Tynn Silk Mohair.


Den minste størrelsen passer i utgangspunktet til barn, men du bør ta mål av hodeomkrets for sikkerhets skyld. Dette er et samarbeid mellom Sandnes Garn og PetiteKnit. På bakgrunn av dette samarbeidet selges denne oppskrift kun sammen med garn til hele plagget og i det garnet som er brukt i. Baggy Lue er en helt enkel lue med en lett baggy passform bakpå hodet og med rullekant. Lua strikkes rundt på rundpinne nedenfra og opp og avsluttes med fellinger strikket på strømpepinner i toppen.


Oppskrift på Baggy lue i perlestrikk. Jeg fikk spørsmål her om jeg kunne gi bort oppskriften på den baggy luen strikket i perlestrikk. Derfor tenkte jeg å dele den med dere alle. Endrer til stilen din. Laster ned mønsteret i pdf.


Alle stoffer var kjøpt på Stoff og Stil. Det blir en del stoff til overs, da kan du sy buff eller lue. Det er ikke vanskelig å strikke lue med mønster selv. Jeg har lagt opp masker, to masker mindre enn denne lueoppskriften, siden mønsteret er delelig med åtte masker, og så har jeg strikket den passe baggy.


Enkelt og greit altså, og når tenåringen er fornøy er jeg også fornøyd. Gratis oppskrift på pulsvarmere. Forslag til andre oppskrifter.


I oppskriften din står det at etter 5. Etter å ha prøvd noen ganger kan jeg ikke skjønne dette. Kjøp Baggy lue fra PetiteKnit hos Titt inn Garn. Syns det er blitt et sånn kaldt drag i lufta eg? Design by Marte Helgetun så dagens lys 30.


Baggy lue oppskrift

Det startet med en enkel blogg, og utviklet seg raskt til å bli til så mye mer. I dag jobber jeg som designer og strikkebokforfatter på heltid. I nettbutikken selger vi alle mine bøker, hefter og oppskrifter.


Våren nærmer seg men en lue er alltid god å ha uansett årsti enten du sitter ute en kald vårkvel er ute på sjøen en vindfull dag, har en bad hair day eller rett og slett bare vil ha lue på deg! Jeg skrev en oppskrift på en enkel lue til kusinen min i fjor vinter og jeg tenkte jeg ville dele den med deg også!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg