tirsdag 28. juli 2015

Dikt barnedåp

Vi kan lage dem både morsomme og seriøse – alt etter hvilken stemning du ønsker å fremme. Vi selger også ferdige taler i nettbutikken, slik at du har noe å ta utgangspunkt i når du skal lage din egen tale. B elow I have collected some good Poems and Kind Words that can be used for C hristening the Baby. Syv små dikt til barnedåp og navnedag.


En dåp, eller navnedag markerer en stor anledning og skal du holde en tale så kan det være fint å lese et dikt. Som ny i den store verden, ønsker vi deg masse lykke til på ferden, med en reise fylt av glede og håp, som starter med din barnedåp – Dåpsdikt.

Liten og søt med verden for dine føtter, hvor enn du går så husk dine røtter, kjærligheten følger deg på din vei, for vi setter utrolig pris på deg. Arnulf Øverland skrev forresten en rekke dikt som var tenkt til bruk ved ulike anledninger - barnefødsel, barn som blir voksne, bryllup og slikt. Hvis du finner en Samlede dikt , så står de der - eller jeg kan sjekke i helgen, om du minner meg på det.


De bløte, søte fingre små. Familiens lille øyesten. Den lille kjære ungen vår - så lett skal vokse opp, og bære fram det gode navn. Sitater til bruk ved fødsel, dåp og navnedag.


Nyttig for deg som skal holde tale eller skrive en koselig hilsen til den lille eller foreldrene. Vers 3: Bitte små fingre og bitte små tær Og en hel masse bitte små klær En rund liten mage, et smil uten tenner Jeg ønsker deg glede og gode venner.

Til lykke med din barnedåp ! Et barn er en tryllekunstner. Fant et lite søtt dikt. En rose din mor og far fikk i gave, fra selveste himmelens have. I dag har du fått deg et navn du kan ha hele livet så alle kan vite, hva de skal si når du gjemmer deg bort, eller når de kjenner deg, lite.


Dikt barnedåp Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur. Skal du lage kake til for eksempel barnebursdag vil jeg heller anbefale deg å lage. DIKT LESING - ferdig lagede, til ditt bryllup selskap, din konfirmasjon, høytidlig jubileum, barnedåp , fest, selskap, bursdag, og enhver festlig anledning!


Kort er det jo ikke da, men var en veldig koselig dikt fra tante til den lille: Trygt ligger du her. Ville ikke byttet dette øyeblikket. Ikke ta sorgen på forskud da må du lide under den to ganger.


Du er bare baby nå, men du. Aldri har så mange hatt så få å takke for så mye. Det er ikke noe vi er så takknemlige for som takknemlighet.


Du vart døypt, med ord og vatn, og du fekk eit namn på kjøpet. Dei som bar deg heitte fadrar. Prest er den som kan å døype. Nedenfor har jeg samlet noen fine Dikt og Gode Ord som kan brukes til Dåpsbarnet.


Barnedåp dikt , kort, barnedåp gratulasjon, gave, barnedåp.

Skal i dåp i helga, tenkte å skrive et lite vers på kortet. Tenkte på det med Hagerup (?) Liten, jeg ? Antall: sitater, vers og fine ord som passer spesielt ved fødsel, dåp og navnedag. Disse er fine, men om du trenger noen som. Da du kom til verden - gråt du.


Og alle omkring deg var glade. Sv: Dikt til navndag og barsel Har noen til deg her, swimzy! Barnets ønsker Klem meg ofte så jeg blir glad og trygg, la meg føle meg elsket selv om jeg har vært stygg. Vær konsekvent, du som er den voksne, tross mine prøvelser og test, for selv om jeg klager så er du absolutt best. DIKT OM ET DIKT Av Arild Nyquist Jeg er litt redd Jeg står her i mørket og venter.


Jeg tror jeg går inn til bestemor, jeg. Hun har så gamle, vakre øyne. Og et stort, bløtt fang å sitte på. Og armer som holder tett rundt meg. BESTEMOR Jeg går inn til bestemor.


Bryllupsdager, bryllupsbilder, bryllupsfest, bryllupsgratulasjoner, bryllupshilsen, bryllupsinvitasjoner, bryllup jubileum, bryllupskort, bryllupspynt, bryllupstips, bryllupsvers. Dette er et dikt der Inger Hagerup ikke er så bundet av rytmen og rimene som hun pleier å være. Diktet er fritt, og det passer jo til stemningen, for her er det en ung og meget fri jente som er hovedpersonen.


Det er imidlertid noen rim og nestenrim allikevel, de faller meget elegant på plass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg