torsdag 9. juli 2015

Middagstips gjester

Vi hjelper deg med tips og oppskrifter til god og enkel mat for hele familien. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Oppskrifter og middagstips til enhver anledning.


Dette er en fantastisk god og enkel indiskinspirert kyllingsuppe. En av våre mest populære oppskrifter og et godt middagstips for både barn og voksne. Du kan når som helst melde deg av e-postlisten. Skal du ha gjester i forbindelse med 17.


Her er litt inspirasjon til hva du kan servere! Her er forslag til forrett, hovedrett, tilbehør og dessert. Velg en av hver om du skal ha gjester til bords eller velg mange om det skal være en buffet og gjester skal gå og forsyne seg selv.


Og dersom fantasien din har en lei tendens til å møte kjøkkenveggen, har vi spurt et par bloggere om å dele deres beste og enkleste middagstips med oss. KYLLINGGRATENG: Det trenger slett ikke være slitsomt å lage middag, i hvert fall ikke hvis du lager den i stekeovnen. Mai er fylt med røde dager og byr på mange anledninger til å invitere venner og familie på skikkelig festkos. Det å lage mat til flere gjester kan imidlertid by på utfordringer – enten det går på kreativitet, tid eller erfaring. Uansett er det ekstra stas å kunne servere hjemmelaget mat.


Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Hvis du skal servere mange gjester , bør du også se over hva du har å servere maten på og med. Nok fat og store boller, og nok serveringsbestikk til salater og alt det der, sier hun. Sunn - rask - familien - kos - gjester - tradisjon.


Middagstips gjester

Kunnskap om kjøtt og egg, oppskrifter og tilberedning av mat finner du på matprat. Se alle MatPrats middagstips her. Vi gir deg enkle og raske middagstips som består av bare varer, og som er ferdig på under minutter.


Våre mest populære middagstips I over ett år har vi ukentlig delt to raske og enkle middagstips til hverdage. Skal ha middag med gjester , noen som har forslag til hva en kan servere uten at det blir for mye stress og timing involvert? Vi får gjester til middag i morgen. Ikke flyttbare planer, selv om jeg i utgangspunktet ikke er i form. Psykisk, ikke smittsomt.


Middagstips gjester

Jeg er rimelig sliten. Tenkte invitere to familier til middag, men usikker på hva jeg skal lage. Er ikke noen verdensmester på kjøkkenet, og har ikke så kjempegod råd heller.


Må være nok til voks. Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her!


Middagstips gjester

Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Mine favorittgryteretter. Det er noe eget med deilige gryteretter, hvor du putter hele middagen oppi en og samme form eller gryte. Der får den kose seg kort eller lenge, mens alle de gode smakene får utvikle seg – og du kan gjøre helt andre ting, som for eksempel å prøvesmake på vinen. Birgitte Hoff Lysholm, journalist og mamma til Bea (5) og Fie (4): Det var en gang jeg sto på Rimi og ventet gjester om en halvtime.


Før det skulle jeg kjøpe middag, hente.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg