fredag 24. juli 2015

Male kjøkkenbord

Hos Bohus får du et stort utvalg av kjøkkenbord til hjemmet ditt! Spisebord til lave priser. Hvilket bord passer i ditt hjem? Se vårt utvalg av solide og holdbare bord her.


Flere forskjellige modeller og priser.

Handle raskt og enkelt på Ellos. MAL : Velg godt verktøy og påfør malingen. Et gammelt bord kan fort bli som nytt! Her får du tips til hvordan du kan gå frem for å male bordet ditt.


Har du et gammelt bord med sjel? Så var det det runde spisebordet sin tur. Det skulle males og i leggesplanten skulle få dekor. Bordet ble vasket og grunnet.

Deretter ble det malt på samme måte som stolene. Ileggsplaten ble vasket og grunnet. Begynner å bli litt lei av det kjedelige enkle furubordet vårt. Vi har Jokkmokk kjøkkenbord og stoler fra Ikea.


Det er nok lakkert, så jeg er litt usikker på om vi evt bør pusse det før vi maler? PUSSE OPP BORD: Mange har et bord som er fullt brukbart, men som trenger en liten oppussing. En smart måte å pusse opp lakkerte bor er å fjerne lakken og sette bordet inn med hardvoksolje. Slik fornyer du spisebordet på kjøkkenet med å slipe det ned og olje det. Det er ikke nødvendig å male kjøkkenbordet når du kan vedlikeholde det - like bra som et nytt bord!


Uansett om du vil ha et rundt spisebor et spisebord av eik eller kanskje et spisebord i hvit farge, så finner du garantert en favoritt i vårt brede utvalg. Inne - beskrivelser. Tips og råd til hvordan du går frem når du skal male eller beise inne.


Men det kan være en god midlertidig løsning i påvente av økonomi og lyst til å bytte benkeplate, eller bygge om kjøkkenet. I etterkant må du være obs på at det ikke blir stående vann eller annen fukt på flaten over tid. Da vil malingen kunne løsne. Fargene er nydelig avstemt mot hverandre.


Gratis avbestilling!

Close Feil brukernavn eller passord Glemt passord? Male kjøkkenbord Mitt elskede kjøkkenbord er nå ferdig , men det var jammen litt av en jobb! Nytt kjøkkenbord kan være både dyrt og vanskelig å finne.


Her finner du beskrivelser på hvordan du kan male inne. Noen har små leiligheter med liten plass hvor bordene blir for små, eller for store. Er dere et par på jakt etter noe å gjøre sammen, er bordbygging også den perfekte par-aktivitet. Vi har resultater for Gammelt kjøkkenbord med skuff til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Jeg har et gammelt kjøkkenbord stående i garasjen og lurer på om jeg skal male bordet hvitt og bruke det som skrivebord mens jeg venter på drømmeskrivebordet skal dukke opp på finn? Det er et lite bord med plater du kan trekke ut.


Et smart lite bord egentlig. De dreide bena gjør at jeg synes bordet har en sjarmerende landlig stil. Da har det blitt fredag. Solen skinner og vi håper alle at NÅ KOMMER VEL VÅREN.


Her kommer framgangsmåte på maling av gammelt furumøbel. Mens jeg stod å pusset med en vanlig pussemaskin, følte jeg at det var ikke håp å få det fint igjen. Tenkte at jeg må bare male hele bordet hvitt. Men jeg hadde så lyst å få frem treverket på bordplaten. Så jeg pusset og pusset.


Plutselig kom det rumenske naboer forbi og så på meg og bordet. Fagmøbler har et stort utvalg av spisebord av god kvalitet, Vi har runde spisebor uttrekkbare spisebord og spisebord med ileggsplater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg