fredag 17. juli 2015

Hekleoppskrifter teppe

Hekleoppskrifter teppe

Fine tepper til gode priser. Stort utvalg av dameklær for alle. Kjente merkevarer til gode priser. Her finner du et utvalg av tepper på tilbud med opptil rabatt. Denne siden ble sist oppdatert 23.


De aller fleste er gratis. Hver dag legger vi ut tips om en gratis hekleoppskrift. Hos oss i Hobbii har vi nemlig mange fantastiske hekleoppskrifter på alt innenfor mote, interiør og mindre prosjekter. Uansett om det er sommer, vinter, vår eller høst, så kan du garantert finne en oppskrift til ditt formål.


Alle teppene er nemlig enkle å strikke,. Se våre søstersiders oversikter over tepper du selv kan sy og hekleoppskrifter på tepper. Ariel Havfruepledd.


Hekleoppskrifter teppe

Dette teppet og luen designet jeg for bladet Familien i fjor til artikkelen om Amanda-prosjektet. Vi har også laget en video, som forklarer hvordan du hekler teppet. Velkommen til DROPS Design!


I denne bloggen har jeg samlet hekleoppskrifter innen mange kategorier. Det er vell ikke noe som får oss som strikker kjappere i gang med strikkepinnene enn en struttende mage. Etter min mening er babystrikk bare helt fantastisk. Små søte plagg formes og trylles frem på null komma null. Markedets største utvalg av håndlagde tepper.


Hekleoppskrifter teppe

Opptil rabatt - Gjør et kupp! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål.


Kjøp tepper med valgfrie mål. Margarita by DROPS Design er et teppe , som er heklet i ruter. Overhold alltid heklefastheten! Teppet hekles i Drops Puna. Her har vi heklet et teppe til barn i bestemorruter, som vi ble veldig godt fornøyd med resultatet av.


Håper du også liker denne! Camilla er klar til å hjelpe deg :) Er du glad i garn, perler eller filt Vi hjelper deg hvis du har gått deg vill. Et teppe med bestemorsruter er et morsomt prosjekt. Da kan man variere med mange fine farger.


Grytekliter er også morsomt,for de er enkle å bli ferdige med. Jeg anbefaler også å hekle seg egne oppvaskkluter av restgarn, de er veldig gode å bruke, sier Janne Merete Frydenlund. Har du en spennende oppskrift du vil dele med Klikk. Det første teppet laget jeg veldig stort.


Hekleoppskrifter teppe

Slik gjorde vi: Garn: restegarn av ullgarn Heklenål nr Dette teppet til barn er heklet med mange ruter som er heklet i ”bestemorsruter” teknikk. Litt for stort, kanskje, men det er jo deilig at teppet er så stort at du kan pakke deg godt inn i det – ikke minst utendørs på norske sommerkvelder. Har laget de andre litt mindre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg