onsdag 22. juli 2015

Ansiennitet sykepleier

I KS har lønnsøkningen for sykepleiere med års ansiennitet vært på til sammen 30. I Spekter har vi 10-årsstige, mens vi har fått tilbake16-årsstige i KS. Hvis du har fire års lønnsansiennitet, skal du minst ha lønnstrinn 22. Ved å gå inn på lønnstabellen ser du at dette tilsvarer kr. Sykepleiere som jobber på sykehus (i Spekter-området) har en ansiennitetsstige som bare går til år.


Ansiennitet sykepleier

Spesialsykepleiere og jordmødre med års ansiennitet får ytterligere prosent i tillegg, som til sammen blir en lønnsøkning på prosent. Også ledere med økonomi og personalansvar får samlet prosent i generelt tillegg, skriver NSF på sine nettsider. Et lønnsløft er nødvendig for å sikre nok sykepleiere i fremtiden og for å gjøre noe med den lønnsmessige urettferdigheten. Lønnsansiennitet fastsettes ved tiltredelse.


For at arbeidsgiver skal kunne beregne korrekt ansiennitet , er det en forutsetning at du som ansatt legger ved kopi av alle arbeidsattester når du leverer utfylt lønnsinnmeldingsskjema og lønnsansiennitets-skjema til din leder. Dette var det viktigste lønnspolitiske målet vårt i Sykepleierløftet og en viktig milepæl for oss. Her finner du informasjon om lønn og avtaler for ansatte i kommuner og fylkeskommuner, bortsett fra Oslo som er et eget tariffområde.


Som sykepleier må du kunne lede og ta ansvar for samarbeidet. Noen sykepleiere velger å ta videreutdanning og spesialisere seg. Da kan du blant annet bli jordmor, helsesøster, barnesykepleier, anestesi-, operasjon- eller intensivsykepleier. Du må ha autorisasjon for å jobbe som sykepleier.


Vi håper vi har klart å inspirere deg til å starte som sykepleier i Vacant! Spørsmålet var hvilken vekt arbeidstakernes ansiennitet skal tillegges ved utvelgelsen av hvem som skal sies opp. Ansiennitet er relevant, men ikke nødvendigvis det avgjørende kriteriu Ansiennitet vil utvilsomt være ett saklig kriterium å bygge utvelgelsen på, og da slik at arbeidstakerne med kortest tjenestetid i virksomheten rammes.


Ansiennitet sykepleier

Alle medlemmer i stillingsgruppe med ansiennitet på år eller mer gis ytterligere et generelt tillegg på (samlet ). Alle medlemmer i lederstilling med økonomi-, personal- og driftsansvar gis ytterligere et generelt tillegg på (samlet ). De generelle tilleggene gis med virkning fra 1. Hva tjener en nyutdannet sykepleier i tredelt turnus på sykehus? Ser ut som om tallene jeg finner er uten tillegg og tilleggene er jo avgjørende for lønna. Jobber som sykepleier. Oppdaget at jeg ikke har fått den annsiniteten som jeg har krav på.


Noen som vet hvor jeg finner ut reglene for hvordan annsinitet skal regnes ut? Har også fått høre at praksis i forbindelse med studie skal regnes med. Hvordan får man regner sammen denne når det er over 10.


Ansiennitet sykepleier

TØNSBERG: Sykepleier Tønsberg kommune: Vi har ledig en 1 sykepleierstilling på avdeling A ved Eik sykehjem. Du får gode kollegaer og vil jobbe i et faglig miljø der det er lett å spørre om råd og hjelp. Vi synes det er leit at sykepleiere som har verdens viktigste jobber må betale. Det vi trenger er et sykepleierløft som gir alle sykepleiere med års ansiennitet over 500.


Arbeidsmiljøloven gir ingen retningslinjer for regler knyttet til ansiennitet , og dermed kan ikke Arbeidstilsynet veilede i forhold til dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg