onsdag 1. juli 2015

Koppholder barnevogn

Sjekk ut vårt store tilbud av flotte leker og inspirerende barneromsinteriør! Vi hjelper deg med å finne riktig barnevogn for ditt behov. Se hundrevis av barnevogner og finn den som passer for dere. Se alle modeller og sammenlign priser fra flere butikker. Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien.


Koppholder barnevogn

Med 3dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Praktisk koppholder til barnevogn - passer til vannflaske, tåteflaske etc. Universal kopp- og flaskeholder som passer til de fleste barnevogner. En koppholder er det perfekte tilbehøret til din vogn når du ønsker å ta med deg noe varmt eller kaldt å. Koppholder fra Tinkafu i marineblå. Festes enkelt med borrelås og kan justeres og tilpasses de forskjellige vognene.


Det er et oppbevaringroms i midten av koppholderen til nøkler, mobil, smokk, lommebok osv. Søk etter koppholder til barnevogn på Kelkoo. Pelskant til barnevogn.


Koppholder barnevogn

Tinkafu pelskant festes på kalesjen med magneter som er sydd inn i pelskanten eller med TInkafu klips om kalesjen er tykk. Den originale kopp og flaskeholdren til TFK Twinner Twist. Monteres enkelt med borrelås mellom rattet.


Emmaljunga barnevogner Er laget for moderne foreldre med høyeste krav. Bugaboos nyeste vogn. Fullt sortement av farger og varianter. To isolerte flaskeholdere holder drikker varme eller kalde, og den store hovedlommen samt ytterlommene gir god oppbevaringsplass. Pris NOK 12inkl.


Koppholder barnevogn

Passer til vognene B-Agile, B-Smart og B-Dual. Velkommen til Babyshop. En ekstra trygghet er at Babyshop ikke bare er en nettbutikk, men en solid faghandel med kunnskapsrike ansatte og en rekke butikker du kan besøke. Barnas Hus er Norges ledende kjede for babyutstyr og barneklær. Størst på barnevogner, bilstoler, utetøy og ullklær til barn.


Hos oss finner du alt barnet trenger! Her finner dere Tinkafu sitt utvalg av koppholdere og Tinkabag Organizere, som passer alle vogner. Meget praktisk koppholder , i slitesterkt rip stop materiale, som passer til de fleste barnevogner. Glidelåslommer for sikker oppbevaring. Ett vannavvisende rom med glidelås for mobiltelefoner.


Koppholder barnevogn

Festes med fire borrelåsstropper. Flaskerom for fôring på farten. Beholdning kan befinne seg på ulike lagre i Norge. Maelyn Torres i Oslo. Kjøpt på nettsiden til Tinkafu for flere måneder siden men syns aldri den passet bra til vognen vår (fargemessig altså).


Tilbehr barnevogner - Vi har tilbehr til de fleste barnevognene fra de mest kjente merkene. Tinkafu koppholder koksgr - Princessbutikken Tinkafu-produktene har vi kun her i nettbutikken, hos. Sammenlign priser i mer enn 1butikker. Oppdag Stokkes fullstendige utvalg av sikre, stilige og innovative barnevogner.


Enten du foretrekker luksus-, terreng- eller kompaktversjonen, har Stokkes barnevogner sømløs manøvreringsevne og gjennomtenkt ergonomi, samt fleksible løsninger der setene kan vendes mot forelderen eller ut mot den store verden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg