fredag 31. mars 2017

Hvordan ha sex

Ingen forpliktelser. Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Hvordan ha sex til glede og nytelse? SPØRSMÅL hei jeg er en gutt på 14år jeg har veldig lys å ha sex. Det plasserer oss på sex -toppen i Norden foran Sverige (prosent), Finland (prosent) og Danmark (prosent).


Mytene om jenter som skylder på hodepine når de ikke vil ha sex er en klisje som burde ha blitt glemt for lenge siden.

Nå kan du sikre deg verdens mest sjeldne spillkonsoll – men billig blir den ikke. Fallout har feil som kan utnyttes av. Jeg har aldri hatt sex med ei jomfru og kommer nok aldri til å greie det heller.


Likevel har jeg sterke fantasier om dette. Det har noe med dominans of følelsen av å være nummer en å gjøre, å ha den posisjonen i livet hennes. Til dere som har tatt dyden til en eller flere jenter, hvordan kjennes det egentlig?


Hei, Har ofte lurt på hvordan det føles for en kvinne å ha sex. Tenker da mye på selve penetreringen.

Er kanskje en umulig oppgave å beskrive, men jeg spør allikevel. Vet ikke helt hvordan jeg skal formulere dette. Kort fortalt: jeg har alltid hatet sex.


Fly som gravid

Fly billig overalt og spar penger på flyreiser. Finn den beste løsningen! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering.


Billig, sikker og rask graviditetstest.

Kjøp nå, test deg hjemme. Kan jeg fly når jeg er gravid ? Hvor lenge opp mot termin kan jeg fly ? Hvordan er det med reiseforsikringen? Du kan fly med oss fram til uker før termin uten legeerklæring.


Flyturen må ikke ta mer enn timer, og du må forevise legeerklæring som viser at du trygt kan ta fly. Er du gravid og planlegger flyreise, er det lurt å sjekke med flyselskapet hvilke regler som gjelder. Det er nemlig begrensninger på hvor tett opp mot termin du får lov til å fly.

Planlegger du flyreiser mens du er gravid , er det visse forholdregler du må ta, både i forhold til hvor, hvor lenge og når i svangerskapet du kan fly. De fleste flyselskaper vil ikke tillate deg å fly den siste tiden før termin, men de kan operere med ulike regler for å fly når du gravid. Det finnes egne regler for tvillinggravide og andre tilstander.


Jeg fløy til Vietnam når jeg var uker på vei med eldste.

Gravide klær

Gravide klær

Flotte og behagelige gravidklær til alle anledninger Under den første tiden som gravi er som regel ikke klærne et problem. Men så snart babymagen begynner å vokse, går det plutselig unna, og da gjelder det å ha fine og komfortable gravidklær. Vi har flotte mammaklær for enhver anledning, og som hjelper deg med å holde stilen under graviditeten. Føl deg både komfortabel og fin når babyen vokser i magen ved å velge favorittene dine blant flatterende mammakjoler, topper og bukser. Søk etter gravide klær på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på gravide klær fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. GRAVIDEKLÆR Jeg får stadig henvendelser om mine beste motetips for gravide. Men mitt beste tips er dette: Ikke bruk masse tid på å finne det perfekte klesmerket for gravide. Det finnes nemlig ikke. Gå heller for klær med mye stretch og bra passform.


Eventuelt kan du finne noen hippiekjoler med empire-liv. Jeg skal til oslo noen dager, og trenger sårt noen stilige gravide klær. Hvor finnes det noen fine butikker? Velkommen til Babyshop.


En ekstra trygghet er at Babyshop ikke bare er en nettbutikk, men en solid faghandel med kunnskapsrike ansatte og en rekke butikker du kan besøke. Behold stilen både under og etter graviditeten. Med mammaklær fra Lindex trenger ikke graviditeten legge demper på stilen.

Perfekt bursdagsgave til kjæresten

Find en romantisk opplevelsesgave til kjæresten her. Med din gave kan vi hjelpe de som trenger det mest - uansett hvem, hvor og hvorfor. Et godt og livreddende alternativ til tradisjonelle gaver.


Vi har gaver som passer de fleste. Kjæresten er den viktigste personen i livet ditt, gi bort en gave som huskes!

I kategorien ”gave til kjæresten ” finner du våre beste gavetips til kjæresten , både han og henne! Derfor har vi samlet de beste gavetipsene på opplevelser her. Trenger du tips til en perfekt gave til kjæresten ? Da har du kommet til riktig sted. Her har vi samlet en rekke gavetips som kan passe som for eksempel bursdagsgave eller julegave til kjæresten.


Dersom du er ute etter en gave som ikke koster noe, kan kanskje et kjærlighetsdikt være en god ide. Er kjæresten din en ølentusiast, eller i det minste bare en øldrikker, er en ølsmaking et godt tips til bursdagsgave til han eller henne. Her kan du og kjæresten smake ekte kvalitetsøl, samt lære en masse av dyktige fagfolk på Ølakademiet.

Inviter kjæresten med på en spennende dag i ølets verden!

torsdag 30. mars 2017

Kløe gravid

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.

Det er lett å la seg forbløffe over svangerskap og fødsel. Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest.

Et kløende utslett utelukker svangerskapskløe - vanlige forklaringer er da atopisk eksem, allergisk kontakteksem eller noen ganger psoriasis - sykdommer som kvinnen har hatt før hun ble gravid. I tillegg til utslett er kløe det vanligste symptomet ved disse hudtilstandene. Normal svangerskapskløe er vanlig. Opptil av alle gravide er plaget med en eller annen form for kløe i svangerskapet. Studier viser at opptil prosent av alle gravide får plager med kløe i svangerskapet.


Tallene er usikre, men graviditetsbetinget intrahepatisk kolestase er påvist hos 1- av gravide kvinner i Skandinavia.

Det later til at risikoen for å utvikle sykdommen er høyere hos kvinner fra Chile, Bolivia, Kina, Pakistan og India.

Barnevennlige hunder

Generellt er de små hundene mindre barnevennlige enn større hunder. Dette blant annet fordi de små hundene kan være redde for barn på grunn av hundens beskjedne størrelse i forhold til barnet. Store hunder kan imidlertid også utgjøre en fare, og selv en stor og snill hund kan skade et barn under lek på grunn av dens tyngde og kraft. Bolognese er en hyggelig hund med godt lynne. Den tar lett lydighetstrening, egner seg som selskap for barn og kommer godt overens med andre hunder.


Barnevennlige hunder

Den er riktignok noe reservert. Men med over 4raser i veden, og utallige blandingshunder, er det ikke så lett å vite hvilken hund som passer best inn i familien. Selskapshunder - barnevennlige hunder og familiehunder. Her er en oversikt over alle raser i kategorien selskapshunder. Dette er i mange tilfeller hunder som egner seg godt som familiehunder, og kan være utmerkede til formål som turkamerat såvel som et verdifullt familiemedlem for både barn og voksne.


Westien beskrives som en typisk all-round hund som passer for de fleste familier. Hos denne hunden er pelsstellet svært viktig. Den bør gres nøye igjennom minst en gang i uken og trimmes jevnlig.


En riktig stelt pels røyter omtrent ikke. Hunderaser er så forskjellige. De varierer i blant annet størrelse, farger, gemytt, mosjonsbehov. Altfor mange finner bilder på nettet av søte hunder , og ringer oppdretter før å høre mer om rasen.


Er jeg gravid quiz

Er jeg gravid quiz

Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. En måte å bli sikker på om du er gravid , er ved å ta en graviditetstest. Du behøver ikke en gang å vente til uteblitt menstruasjon før du tar en test, da Clearblue graviditetstest – Tidlig Deteksjon kan brukes opptil dager før uteblitt menstruasjon1. Sandviks utfordrer det kjente og skaper det nye.


All informasjon på NHI. Dersom du er syk eller trenger medisinsk hjelp av andre grunner, bør du oppsøke lege. NHI er uten ansvar for innholdet på eksterne websteder det er lenket til.


Sex er en viktig del av samlivet, også når du er gravid. Så hvor mye kan du egentlig om sex under svangerskapet? Magen er stor, men det trenger ikke alltid bety at fødsel er nært forestående.


Klarer du ved hjelp av disse magebildene å avsløre hvor mange. Les fakta om graviditet, og få best mulig sjanse til å bli gravid ! Her kan du ta Clearblues quiz om eggløsning for å få vite mer samt knuse noen. Ta am I Gravid quiz for å se om du opplever noen tegn på graviditet. En quiz er selvfølgelig ikke medisinsk ekspert og bør ikke brukes som diagnose.


Hvis du tror du kan være gravid , kan du kontakte legen din ASAP og unngå alkohol, røyking og alt annet som kan fare for din potensielle graviditet. Er du usikker på, om du er gravid ?

Middag gravid

Middag gravid

Alle fortjener en smaksrik middag! Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Rask og trygg leveranse. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter.


Middag gravid

Se våre spennende oppskrifter her. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gå inn på matportalen. Bruk fisk både som pålegg og middag.


Fisk er spesielt sunt for gravide fordi fisk er rik på omega-fettsyrer, D-vitamin, selen og jod. Varier mellom mager og fet fisk. Magre fisker er torsk, steinbit og sei.


Fete fisker er makrell, laks og ørret. Enkelte typer fisk bør gravide ikke spise. Gravide bør ikke spise viltkjøtt hvor det er risiko for blyrester fra jaktammunisjonen.


Se Begrens inntaket av viltkjøtt med blyrester. Fisk er en god kilde til mange næringsstoffer, og folk flest anbefales å spise mer fisk. Mange gravide bekymrer seg veldig for hva de ikke kan eller bør spise, men generelt anbefaler jeg å heller fokusere på hva du bør få i deg denne perioden. Hvis ikke blir frykten for å spise spekemat så stor at du glemmer at du har spist frossenpizza til middag tre ganger denne uken, sier klinisk ernæringsfysiolog Tine Sundfør. Kosthold for gravide.


Middag gravid

Når du er gravid trenger du et kosthold som er variert og som gir tilstrekkelig av næringsstoffer.

Gravid humørsvingninger

Humørsvingninger er helt normalt når du er gravid. Dette skyldes en kombinasjon av hormoner som herjer i kroppen, spenning, stress, slitenhet og engstelse knyttet til denne livsomveltende epoken. Trening, nok søvn, riktig mat og tid med kjæreste og venner kan hjelpe deg på tøffe dager. Det er faktisk ganske normalt at opleve humørsvingninger under graviditeten.


Men hvad er det præcist, der sker for os, og er der noget, vi kan gøre ved det? Hvorfor får vi humørsvingninger under graviditeten? Lige fra det øjeblik, du bliver gravid , forandrer din hormonbalance sig konstant.


Snart kan kjæresten din se ut som en gravid tenåring! Rundt en prosent vil også oppleve å få kviser på andre steder av kroppen – for eksempel på magen, lår og armer – men da som regel kort tid etter fødselen. Når du er gravid produseres en rekke hormoner som alle har sin bestemte misjon, så dersom du for eksempel føler deg humørsyk eller glemsk er dette grunnen. Her er alt du bør vite om hormonene mens du går gravid , hva som forandres og hvorfor. Mange forveksler også tegn på at det faktisk er menstruasjonen som kommer og ikke at man er gravid.


Det er klart at har man et sterkt ønske om å bli gravid og hele tiden tror man er det, så tenker jeg at det er naturlig at man leter etter tegn. Prøver du å bli gravid , og lurer på om noe er på gang?

onsdag 29. mars 2017

Kaste opp blod

Kaste opp blod

Ruime keuze kasten. Små blodstriper i det som kastes opp er ofte uskyldig og kommer av små rifter som oppstår når man brekker seg. Blodet kan være rødt, hvis det er ferskt, eller kaffegrutlignende, hematinisert, hvis det har vært mer enn noen minutter i det sure miljøet i magesekken.


Hvorfor kaster man opp blod ? Det er mange årsaker til blodig oppkast. Hvis dette var en engangshendelse og du ellers ikke har plager ville jeg nok ikke gjort noe mer utredning, men hvis du har blod i avføringen, er i dårlig form, kaster eller spytter opp blod eller har magesmerter eller svelgvansker må du utredes med gastroskopi (at man kikker ned i magesekken med slangekikkert). Sorry detaljer altså, men i dag kastet jeg opp blod. Og det kommer ikke fra munnen eller tannkjøtt.


Så det må komme neden fra. Men er det noe man bør plage legen med. Jeg tenker kanskje at jeg kaster opp vel mye syre, så jeg har begynt å blø oppover spiserøret ett sted. Jeg har en spiseforstyrrelse, og den siste tiden har det vært endel oppkast involvert.


Bare for å gi en idé om omfanget. Mitt blod kom i skikkelige slimklyser på slutten av hver oppkast, og det var mer marmorert med mørkerødt enn direkte ferskt. Blir kvalmen kraftig fører dette nesten alltid til at du kaster opp , noe som gjerne bedrer kvalmen forbigående.

Avstand mellom lyn og torden

Det smeller selvsagt kraftig og ofte punkterer bilen også, men inni er det helt trygt. Neste gang det tordner kan du altså sette deg i bilen og se på det fine skuespillet som naturen presenterer. Sjekk meteorologileksikonet på met. Avstanden til tordenværet kan anslås ved telle sekunder mellom lysglimt og smell. Torden kan gjerne høres over en avstand på ca.


Da lyden går omtrent km på sekunder, kan det gå en viss tid mellom lyn og. Hvordan du tid avstanden mellom torden og lyn Lyn er dødelig, og kan selv om du ikke hører torden. Heldigvis naturen noen ganger gir en advarsel om den forestående fare gjennom torden som resultat når lynet varmer opp luften rundt den.


Man kan måle avstanden til tordenværet med å telle sekunder mellom lysglimtet og smellet. Er det tre sekunder mellom lysglimt og smell, befinner altså tordenværet seg én kilometer unna. Lyden beveger seg med 3meter i sekunder.


Kulelyn er ikke vitenskapelig dokumentert, og har ikke latt seg gjenskape i laboratorier. Ja, det er riktig som du sier: Lyn kan gå mellom ulike deler av en sky, mellom to skyer, mellom en sky og den skyfrie lufta omkring og mellom en sky og jordoverflaten under. I det siste tilfellet har vi både sky-til-bakke og bakke-til-sky lyn.


Den relative hyppigheten av disse forskjellige typene avhenger av hvor på kloden vi befinner oss.

Spedbarn tenner

Barn blir født uten tenner , da ligger tannanleggene skjult i kjevene. Den første tann bryter vanligvis frem ved 6-måneder. Når barnet er år har alle melketennene brutt frem i munnen.


Når får barn sine første tenner ? Enkelte barn er også født med én eller flere tenner. I begynnelsen kan du prøve å pusse babyens tenner når den ligger på stellebordet eller i sengen.

Prøv dere frem, og se hva som fungerer best for deg og ditt barn. Forskerne fant heller ikke denne gangen noe som tydet på at ankomst av tenner gir høy feber. Feber hos spedbarn bør derfor ikke avskrives som et harmløst tegn på begynnende tenner.


Ved feber bør foreldre eller andre ansvarspersoner først og fremst utelukke andre mulige årsaker til den økte kroppstemperaturen. Det er ufarlig, men kan føre til litt tannkjøttsmerter. Det fremste symptomet er sikling. Tannfrembrudd fører ikke til feber og gråt - dette har trolig en annen årsak.


Det kan være en indirekte kobling mellom tannfrembrudd og feber.

Munn og tann Barn og tenner. Barn får som regel sin første tann rundt seks måneders alder. Gode tannpleierutiner bør innarbeides allerede når den første tannen dukker opp.

tirsdag 28. mars 2017

Norske guttenavn liste

Alle navnene i listen har ikke nødvendigvis historisk brukt i Norge, da fornavn brukt av innvandrere også er med i liste. Her er et utvalg av guttenavn som er brukt av eller færre i Norge. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn. Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen.


Leter du etter etter et norrønt navn til en gutt? På denne siden finner du en alfabetisk liste over de vanligste navnene. Her får du inspirasjon til navnevalget til din baby.


Du kan klikke deg gjennom ulike navn for å finne det perfekte navnet til det lille barnet ditt. Vil du ha fler navnetips så finner du ytterligere 5guttenavn eller 6jentenavn. Toppen på listen over populære guttenavn er relativt intakt. Finn guttenavn til babyen din. Se populære, vanlige og sjeldne guttenavn.


Se navnestatistikk med topplister for guttenavn. Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet.


Navnene trenger ikke å ha en historisk bruk i Norge, da fornavn brukt av innvandrere vil listes sammen med andre. Norske foreldre velger ofte populære engelske jentenavn og engelske guttenavn til sine babyer.

Pierre robert ullundertøy

Pierre robert ullundertøy

Små turer er også store. Hos oss finner du rimelig ullundertøy til hele familien - Se vårt utvalg her! Rask levering 3-dager! Fri frakt over 5Kr. Pierre Robert lager komfortable basisplagg for kvinner, menn og barn.


Alle våre plagg blir skreddersydd til nordiske behov, og utvikles av vårt skandinaviske designteam i Oslo. Har trålet butikkene for å finne disse klærne, men de er ikke noen sted! SÅ i dag fant jeg endelig en butikk med. Kun kjente merkevarer. Husk at vi har prisløfte og gratis bytte og retur.


Vi har 1 fornøydgaranti Gratis retur. Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte. Kjøp ullundertøy hos Outnorth. Finn laveste nettpris her.


Klærne produseres med stil og komfort i fokus, slik at barnet ditt kan leke uhindret. Spørsmålet vi stilte oss var: Kan du like gjerne kjøpe det rimelige ulltøyet fra hyllene mellom melk og sjokolade på dagligvarebutikken, eller bør du handle dyrt på spesialbutikken? Sport Wool Long Sleeve Polo With Zip, ulltrøye herre. Får vi bedre ulltøy om vi betaler mer? Sannsynligvis verdens mykeste ullundertøy i unisex finner du hos Lanullva.


Jeg ser de reklammerer på TV nå med små barn og store barn. Ullundertøyskolleksjonen er strikket med den reneste og mykeste merinoull, og består av ulike ulltrøyer, ullstillongser, ullsingletter, t-skjorter og ullboxere.

Gravid vondt i magen

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Babyen kan presse mot et bestemt ste noe som kan bli sårt og vondt. Dette er helt vanlig og ufarlig, sier Wendelborg.


Gravid vondt i magen

En annen årsak til sårhet på et bestemt sted er at man ofte dunker magen borti gjenstander. Man skulle kanskje ikke tro at det var så fryktelig lett å glemme den store kulen på magen , men det kan det absolutt være. Oppblåst mage gravid , treg mage eller forstoppelse. Grunnen til at gravide ofte får vondt i magen og opplever mageplager som luft i magen , treg mage eller forstoppelse, er at kroppen produserer en rekke hormoner under graviditeten.


Hormonene bidrar til å gjøre vevet i kroppen bløtere, for å gjøre den i stand til å utvide seg. VELDIG vondt i magen. Jeg har hatt mens smerter hele tiden siden jeg ble gravid , men i dag var det noen andre smerter. Tror jeg har fått urinveis infeksjon. Er iallefall vondt nederst i magen.


Har du funnet ut hav som plager deg? I alle mine år som jordmor tror jeg ikke jeg har møtt gravide kvinner som IKKE har kjent stikninger i graviditeten – med andre ord: Det er veldig vanlig å kjenne stikninger i magen når du er gravid ! Men det er uansett lurt å trene musklene i underlivet – både mens du er gravid , og etter fødselen.

Mensen graviditet

Mensen graviditet

Men hvis du har en vanlig syklus eller du ikke kan holde styr på syklusen din, kan kvalme, ømme bryster og ekstra turer på do tyde på graviditet før du innser at du ikke har fått. Kan jeg være gravid selvom jeg har fått mensen etter ubeskyttet sex? Du klarer ikke engang å fullføre en side i boken din før du sovner, og kroppen føles sliten.


Dette er vanlig i første trimester (de første ukene av graviditeten ), men går heldigvis over for de aller fleste. De fleste kvinner føler morgenkvalme når de er rundt seks uker på vei, mens andre merker det tidligere. Dersom du med ett opplever å måtte oppsøke toalettet hvert femtende minutt, kan det skyldes hormonendringer under graviditeten.


Etter hvert vil også den voksende livmoren presse mot urinblæren. Et annet klassisk symptom på graviditet er kvalme. Dessverre oppstår den ikke bare på morgenen, men kan komme når som helst på dagen. Det går ikke an å ha mensen mens man er gravi da mensen er det som skjer når slimhinnen egget skal feste seg i løsner og kommer ut.


Man kan ha menstruasjonsliknende blødninger, men det er ekstremt lite sannsynlig at disse kommer på samme tid og i samme mengde som din vanlige menstruasjon. Symptomene på graviditet skyldes naturlige endringer i hormonproduksjonen og av mekaniske forhol så som press mot urinblæra.

Elektrisk kjøretøy

Alt om norske kjøretøy samlet på ett sted. Søk hos oss med registreringsnummer. Vi garanterer alltid svar! For en aktiv fritid – året rundt, fra utemiljø til sport- og treningsutsyr. Les mer om tekniske krav til små elektriske kjøretøy.


Samme regler som sykkel.

Det er ingen alderskrav for bruk av små elektriske kjøretøy , og du kan bruke kjøretøyene på de samme områdene som vanlige sykler. Det er heller ikke krav om å registrere kjøretøyet eller tegne ansvarsforsikring på det. El-Scootern AS startet etter en ide av Siv.


Jarle Haarseth om å kunne tilby miljøvennlige og praktiske elektriske kjøretøy med minimale ulemper for brukerne, og uten å risikere å måtte betale for passeringer i bommene. Det er ingen plikt til å bruke hjelm når du kjører elektrisk sparkesykkel, men NAF oppfordrer alle til å bruke hjelm – uansett hvor lang turen er. At små elektriske kjøretøy defineres som sykkel betyr at de har de samme trafikkreglene. Elektriske kjøretøy.


Hepro leverer en rekke elektriske scootere som på hver sin måte bidrar til økt mobilitet for eldre og funksjonsnedsatte.

mandag 27. mars 2017

Ketolyse frokost

Vi har fått flere henvendelser om vi kan legge ut en ukesplan over hva vi spiser av lavkarbo måltider til frokost , lunch og middag, og denne uken kommer Nina sin plan. Jeg spiser frokost før jeg trener dersom det er om morgenen. Hvis jeg trener på ettermiddag spiser jeg ikke noe spesielt verken før eller etter trening. Andre som kan ha stor effekt av å gå over til et kosthold med mindre karbohydrater er de som ønsker å gå ned i vekt, vil minske søtsuget, har lite energi fordelt utover dagen eller som sliter med hormonelle problemer som manglende sexlyst, fertilitetsproblemer, uren hu kort lunte og.


Lavkarbo-mat: Du kan spise mye deilig mat selv om du følger en lavkarbo-diett, som for eksempel pizza og deilige lapper (se oppskrift i saken). Såkalt kostindusert ketose er en naturlig prosess i kroppen. Alle som har hoppet over et par måltider eller ikke klart å spise noe særlig et par dager på rad (for eksempel på grunn av en infeksjon), har vært i ketose. Ja, man er i mild ketose bare ved å hoppe over frokost etter den 8–timers nattlige faste.


Her gir vi deg en rekke eksempler på måltider som passer fint inn i en keto-diett. Vi har også satt opp to komplette dagsplaner som viser det totale antallet kalorier, mengden fett, proteiner og kalorier, som du får i deg ved å følge tipsene våre.

Strikke bunad

Strikke bunad

Personlig service, gode priser og kort leveringstid. Strikk bunadskofte. Av Merete Norheim Myrdahl.


Koftene har mønster på krage og mansjetter, og inspirasjon til disse har forfatteren hentet fra broderier, border og bånd fra de norske bunadene. Det finnes rettelser til dette heftet. Sandnes Garn på e-post? På denne siden finner du en oversikt over garn og oppskriftshefter som vi tilbyr på nett.


Kontakt våre butikker for faglig rådgivning og et stort utvalg i både garn og mønster. Størrelsen går fra spebarn og opptil år, men det er selvsagt mulig å strikke til ungdommer om man ønsker det. Oppskriftene varierer i vanskelighetsgrad. Noen festdrakter har mye dekorasjon, noe som krever at man føler seg trygg på å følge et mønster og kan strikke med flere farger.


Strikke bunad

Jeg har funnet frem til noen søte modeller av strikket bunad for barn. Søte drakter til 17. Sluttresultatet ser ganske annerledes ut enn mønsteret jeg tok utgangspunkt i, og det var gøy å kunne lage sin egen vri som gjorde at bunaden passer bedre i farger og mønster til bunaden jeg skal ha på julaften. Veslejenta ble fornøyd og ville ikke ta bunaden av igjen etter at hun skulle prøve den for å se om den var passe lang.


Vi vil gjerne dele våre beste tips og råd med deg. Meld deg på i dag og få tipsene rett i innboksen din!

Populære navn i norge

Populære navn i norge

Høyeste popularitet i Sverige i moderne ti var en 13. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Norge har hatt en særlig tendens til å herme etter svenskene.


Populære navn i norge

Navn som Emma, Maja, Victoria og Filip ble populære i Norge etter å ha vært populære i Sverige noen år tidligere. Svensk navnestatistikk publiseres senere denne måneden. For navneforskere i Norge er det alltid spennede å se den svenske listen opp mot norske trender. Av alle populære navn , er det mange som forsvinner ut av listene etter hvert.


Husker du da Emma tok Norge med storm, og nesten alle valgte det mest populære navnet ? Mange navn går i hundreårssykluser, og blir populære igjen når de bare blir gamle nok, sier navneforsker Ivar Utne. Dette er navn med mye tradisjon i mange familier. I den første parentesen bak navnet ser du hvor mange i Norge som hadde navnet (for det aktuelle kjønnet) per 01.


Emma i fjor, som ligger tett etterfulgt av Nora på navnestatistikken. Jacob eller Jakob, med Lucas eller Lukas som nummer to på statistikken. Hvert år publiserer SSB i Norge en liste over de mest populære navnene som er blitt gitt nyfødte barn.


Sofie ligger som nummer tre. Listen over populære navn endrer seg ikke så mye fra år til år, mange navn kommer igjen flere år på rad.

Barneseng med sklie

Vi hjelper deg gjerne med med alt fra planlegging til montering. Stort utvalg av klatreapparater. Vedlikeholdsfrie produkter. Ledende leverandør av alle typer lekeplasser, lekeapparater og lekeplassutstyr! Smarte Senger til Barn i alle aldre.


Barneseng med sklie

Vi har perfekte barnesenger for dagen da barna skal flytte ut av sprinkelsengen. PRAKTISK: Sengen kan også deles, slik at basismodulen kan brukes uten stige, sklie og halvhøymodul. Sengen blir da en vanlig, lav barneseng på 70×160!


Eller man kan velge å bare ta bort sklien , og bruke den som en vanlig halvhøy seng. Princess barneseng med sklie – x 2– komplett. Ser du etter en helt suveren drømmeseng for din lille voksende prinsesse?


Barneseng med sklie

En mer gøyal barneseng skal du lete lenge etter. Tenk at du nå har mulighet til å få tak i et “slott” til. Klatre, skli og sove i ett. Denne solide, hvite loftsengen med rosa stoff er en drøm for hvert jentes rom. Stoffforhenget er festet til senge rammen med løkker.


Gardinen kan fjernes og rengjøres. For konstruksjon av tunnelen, bruk de medfølgende plaststolpene. Så klemmes dette mellom madrass og sengekant. Avhengig av rom-konstellasjonen, kan stige, lysbilde og tårn monteres til venstre.


Produktet ble lagt til. Dette er mulig med vår solide, hvite halvhøye barneseng med sklie. Etter en spennende dag kan barnet ditt slappe av i denne barnesengen og sove godt.

fredag 24. mars 2017

Atopisk eksem baby krem

Atopisk eksem baby krem

Lei av lang kø på apoteket? Bestill apotekvarer fra Farmasiet. Fri frakt over 199kr. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Finn Krem Atopisk Eksem.


Det fins mange ulike fuktighetskremer som kan brukes ved atopisk eksem. En god krem mot atopisk eksem bør være fet og inneholde fuktighetsbevarende stoffer. Noen serier inneholder også stoffer som virker beroligende på hissig hud.


Canoderm er en reseptfri krem som inneholder urea (karbamid), fordelt i en bløtgjørende krembase. Her er effektive tips og råd for behandling av utslett og lindring av kløe. Stikkord er gode rutiner og mye fuktighet.


Fuktighet i de gode periodene forebygger de dårlige periodene. ATOPISK EKSEM BAK KNE: Bakside av knær er et vanlig område hvor utslett kan oppstå ved atopisk eksem. Det unormale ved huden hos de med atopisk eksem er at den er for lite fet og for dårlig til å holde på fuktighet. Karbamidkrem har dokumentert effekt på forebygging av atopisk eksem og kan også brukes hos de med kontakteksem.


Kremen kan svi ved sprukken hud. ATOPISK EKSEM OG YRKESVALG For pasienter som har, eller har hatt atopisk eksem , er det viktig å unngå yrker som kan forverre eksemet. Tegning: Laget av barn med atopisk eksem , Rikshospitalet. Du kan få atopisk eksem plutselig og i løpet av kort tid.


Atopisk eksem baby krem

Gravid uke 10 tvillinger

Rask og trygg leveranse. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


De som har hatt assistert befruktning pleier å få ultralyd tidlig, og får dermed god tid til å venne seg til tanken.

De fleste som venter tvillinger finner det ut mellom uke og 1 og andelen som finner ut tidlig øker nå som stadig flere tar tidlig ultralyd. Babyverden har en podcast uke for uke. Under tema vil du for hver uke kunne lese en oppsummering av det som ble sagt i podcasten.


Fødselslege Tilde Broch Østborg: Nå er babyen i magen et lite foster. Progesteron er også nødvendig for et vellykket svangerskap. Foruten å produseres i moderate mengder av corpus luteum i eggstokken ved starten av svangerskapet, så skilles det ut i store mengder av morkaken utover i svangerskapet. Fakta om å være gravid og å få tvillinger.


Det finns to typer av tvillinger , eneggete tvillinger og toeggete tvillinger.

Ofte blir graviditeten med tvillinger noe kortere enn en normal graviditet som er uker.

Gutteklær på nett

Vi starter vårt vintersalg med opptil på sports- og turtøy. Se bestselgere og nyheter til hele familien i nettbutikken. Gutt og Jente på nett. Lillelam, Memini, Hust and Claire, Name it, Gullkorn Design og Joha.


Vi fører et stort utvalg av barneklær på nett. Rask levering og lav frakt. Baby og barnebutikk på nett - og festdrakter til barn og voksne. Vi har barneklær, babyklær, dåpskjoler, festdrakter, bryllupsklær, slips og tversoversløyfer. Vi er Nordens største nettbutikker med salg av kvalitetsklær, sko og accessoirer for barn og ungdom.


Våre kunder elsker mote og setter pris på kvalitet. Vi kan tilby et unikt og moteriktig utvalg. Hos oss handler du de siste barneklærne online, og vi tilbyr raske og sikre leveranser på 2-dager. Massevis av klær til Barn og Baby er lagt ut på salg hos guttelus.


Gutteklær på nett

En mengde barneklær til sterkt reduserte priser. Her har du mulighet til å gjøre et kupp på barneklær og babyklær. Brukte barneklær på nett. Frenningsmoen opplever at det nå er trendy å kjøpe brukt. Det aller meste av barneklær kan være fornuftig å kjøpe brukt.


Siden kvaliteten på barneklærne er god og barna ofte vokser fort ut av dem er det flere og flere plagg som kan re-selges og brukes av flere barn. Kjøp Dame online på Halens. Cookies er nødvendig for å få hjemmesiden til å fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker vår hjemmeside.

Hva betyr navnet marie

Den opprinnelige betydningen av navnet er omstridt, det kan være dannet av det egyptiske ordet mry, elsket, eller av hebraiske ord for opprørsk, bitter eller vakker. Maria er kjent brukt i seks runeinnskrifter, men bare som referanse til jomfru Maria, så navnet var sannsynligvis ikke mye brukt som personnavn i Norden i vikingtiden. Emilie betyr rival eller vennlig.


Marie er et ret almindeligt navn. Jentenavnet er en variant av Emily, som er en feminin form av Emil, som kommer fra det romerske navnet Aemilius, som er utledet fra det latinske ordet aemulus som betyr rival, men navnet kan også bety vennlig avhengig av den latinske konteksten. Side2:) Enten du heter Jan eller Ola, Kari eller Anne så betyr navnet ditt noe.

Her er forklaringen for de mest brukte jente og guttenavn i Norge. Forklaring: Jentenavnet kommer fra Layla, som er et arabisk navn som betyr natt. Forklaringen av navnet Mari: Jentenavnet er en variant av Maria, som kommer fra det gamle hebraiske navnet Miriam, som også har en ukjent betydning. Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn.


CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet.

torsdag 23. mars 2017

Oppbevaring av marengsbunn

Finn oppbevaring i skandinavisk design i vårt store utvalg av innredning. Til ts: pavlova skal ha en klar overvekt av eggehviter (5-stk til en kake). Så skal den ha hvitvinseddik (om du ikke har kan du bruke balsamicoeddik).


Tilsett litt cream of tartar og du har en foolproof kake som ikke kan mislykkes. Om du skal oppbevare bunnen er det viktig at det er tørt. Lot den ligge i en kaketine i fryseren. Når jeg tok den opp tok jeg av lokket ei lita stund men vet ikke om det er nødendig.


Oppbevaring av marengsbunn Mat og kosthold. Twinsa ønsker seg marengskake på bursdagen, og det nærmer seg termin for meg, så jeg vil gjerne bli ferdig med alt jeg kan bli ferdig med! Har laget marengsbunn som skal stå til imorgen,. Hvordan oppbevare marengsbunn ? PAVLOVA MED FLTEKREM OG FRISKE BR - Trines Matblogg 28. Slik kan marengsbunnen oppbevares i lang tid bare det.


Pavlova festkake Kaker Marengsen er n spr p yttersiden og myk inni. Logg inn for å følge dette. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Jeg deler jevnlig ut flotte giveaways, så det lønner seg å følge med!


Jeg håper du lar deg friste! Det søte liv har 300. Kos deg med bakingen og smakingen! Varier kremen på Pavlova etter ditt eget ønske. I denne oppskriften bruker vi blanding av vanilje- og vanlig krem, men du må gjerne bruke kun vispet krem, gjerne smakt til med litt sitronskall og saft, eller en blanding av vispet krem og ferdig romkrem.


Nakkefold ultralyd

Alle foster har en liten væskebrem under nakke som kalles for nakketranslusens (nuchaltranslucency). Hvis det er økt hevelse i nakken, er det større risiko for kromosomsykdom hos fosteret, f. Downs syndrom (trisomi 21). Hos oss utføres denne ultralyden av Dr. Han jobber som overlege ved avdeling for fosterdiagnostikk på rikshospitalet.


I tillegg til ultralyd i tolvte uke tas også en blodprøve dersom man har mistanke om en unormal nakkefold. Ultralyd av gravide i tidlig svangerskap. Undersøkelsen utføres av legespesialist (gynekolog) for en optimal og sikker opplevelse. Merk at andre medisinsk begrunnede undersøkelser gjøres i separat konsultasjon.


Derfor kan den brukes til å gi hurtig svar på en konkret mistanke om sykdom, eller gi pasientene svar på om noe er galt. Hvor kan jeg få utført ultralyd ? Indikasjonene for fosterdiagnostikk er i hovedsak at mor er år eller eldre ved termin eller at foreldre tidligere har fått barn med alvorlige avvik. Ved fosterdiagnostikk inngår tidlig ultralyd uke blant undersøkelsene hvor man blant annet vurderer fosterets nakkefold for å se etter økt mengde væske. Tidlig ultralyd er et tilbud til gravide som ønsker å få tatt en ultralydundersøkelse før rutineundersøkelsen i uke (ordinær ultralyd eller 18-ukerskontrollen). En tidlig ultralydundersøkelse kan gjøres fra uke og helt frem til det ordinære offentlige tilbudet som tilbys gratis ved sykehuset man er tilknyttet rundt uke 18.


Stokke newborn tilbud

Stokke newborn tilbud

De Newborn Set is verstelbaar in twee standen zodat je kindje kan liggen of kan zitten. Ergonomisch gevormde kinderstoel. Bezoek één van onze megastores. Babypark, altijd in de buurt! Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


Stokke newborn tilbud

Dette gjør det mulig for dere å ha øyekontakt og tilbringe kvalitetstid sammen, og knytte tettere bånd med hele familien. Fri frakt på kjøp over 99-. Les tester og omtaler før du kjøper.


Søk etter stokke newborn på Kelkoo. Sammenlign tilbud på stokke newborn fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Det er også en stol som vokser med barnet, noe som betyr at den kan brukes helt fra barnet lærer å sitte og til de er voksne. Deres produkter er utviklet for å fremme barns utvikling og styrke båndet mellom foreldre og barn i de første viktige ukene, månedene og årene.


Stokke newborn tilbud

Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Gir ergonomisk støtte til babyen. Alltid gode tilbud og rabatter. Innlegg for nyfødte gir støtte til de minste babyene. Europris er Norges største lavpriskjede målt i salg.


Føler ofte at visse tilbud kommer igjen til faste tider i løpet av året. Stokke setter alltid barna først. Også lurer jeg da på hvor lenge man kan bruke Newborn setet?


Lille blir mnd i desember, og vet ikke om det blir for lenge å vente med å kjøpe da hvis det dukker opp et tilbud ?

Feber barn lege

Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester. Feber er et vanlig symptom hos barn. I de fleste tilfeller er feber et tegn på infeksjon, men barn som har vært svært aktive, eventuelt som har skreket mye, kan få litt økt temperatur uten å ha infeksjon. Barn får lettere feber enn voksne.


C er for eksempel vanlig ved forkjølelse, og barn kan også få feber uten å være særlig.

Da kan man ringe 113. Er barnet under tre måneder må lege kontaktes, og vanligvis skal også disse barna innlegges akutt, forteller Tangen. Søvnvansker hos barn Eldre barn og alarmsymptomer. Slik måler du feber hos barn.


Alvorlighet av feber som tegn i seg selv er noe som ofte overvurderes av både foreldre og helsepersonell. Dette må du vite om feber og barn ! Febersyke barn er en uunngåelig del av hverdagen som småbarnsforeldre og kan føre til mye bekymring - og ikke minst spørsmål#129298; #128312; Kan feber være farlig? Hva bør jeg gjøre om barnet mitt har feber ?

Hvilke symptomer bør jeg se etter? Når bør jeg kontakte lege ? Det er et svært vanlig sykdomstegn, men ingen sykdom i seg selv.

Sardinia med barn

Sammenlign priser og spar penger med TripAdvisor, verdens største reisenettsted. Se tilbud og anmeldelser fra ekte reisende. Fred og ro, virkelig god mat, langstrakte strender med finkornet san vakker natur og spennende shopping?


Familieferie i Italia er deilig! Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det.

Uansett reisemål kan du regne med mange severdigheter, fine strender og et stort utvalg av restauranter med utmerket mat. Ta med barna til en ekte italiensk agriturismo - bondegårdsferie de vil elske. Kanskje drømmer dere om å ferie på en bondegård i Italia, der barna kan leke i bassenget og komme tett på naturen? Klappe geiter, se høner bli matet eller få andre erfaringer med dyr.


Sardinia er et ferieparadis midt i Middelhavet. Blant annet er det gode vindsurfingmuligheter, for eksempel på den langstrakte stranden Porto Liscia et stykke vest for byen Palau, på nordsiden av øya. Det er en stor hit hos de fleste barn.


Strendene er kritthvite, vannet er turkist og dessuten veldig klart.

Langgrunne strender, fine familiehotell og mye å utforske.

onsdag 22. mars 2017

Feber under armen

Presise og raske termometer for måling av feber. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Feber. Voor 23:bestel is morgen thuis! Betaal zoals je wilt. Vooraf, achteraf of gespreid.


Feber under armen

Ervaar het gemak van Wehkamp. Et større problem var avviket mellom tempen under armen og i baken er ulikt fra barn til barn. Selv om den i gjennomsnitt er lavere i armhulen enn i baken når man bruker elektronisk termometer, kan en ikke uten videre justere dette ved å legge til målingen under armen. Kroppstemperatur kan variere etter hvor det er målt.


Selv om målinger tatt under armen er kanskje ikke alltid helt nøyaktig, kan de gi deg en omtrentlig tall for å bestemme hvorvidt du har feber Underarm Temperatur Temperatur tatt under armen vanligvis anses å være mindre nøyaktige enn de fleste andre steder organ for måling av temperatur. Feber er en del av kroppens forsvarsrespons mot infeksjoner, og er en økning av kroppstemperaturen utenom det normale. I praksis sier man at man har feber når man måler en temperatur på 3til 38°C i endetarmen, det vil si en økning på °C fra normalen. Har en jente som ikke er i form her og hvis jeg skal legge på grad har hun 3 men hvis man skal legge på har hun jo ikke feber pr.


Under normale omstendigheter holdes kroppens kjernetemperatur konstant på tross av endringer i omgivende temperatur fordi det termoregulatoriske senter tilpasser kroppens varmeproduksjon med eventuell frigjøring av varme.

Barne og ungdomsarbeider eksamen

Barne og ungdomsarbeider eksamen

Finn barne og ungdomsarbeider eksamen hvis du ser nå. Om noen mnd skal jeg opp til fagprøve i barne - og ungdomsarbeiderfaget, så derfor lurer jeg litt på om noen her har vært igjennom det samme og har noen eksempel på fagprøver? Jobber på småtrinnet og SFO nå, og har jobbet på småbarnsavdeling i bhg tidligere, men blir nok. Den teoretiske eksamen er er normalt utformet som en case, hvor du bruker erfaring og kunnskap som du har opparbeidet deg gjennom jobben til å besvare. Eksamen og prøver Eksamen.


Barne og ungdomsarbeider eksamen

Vi arrangerer eksamensforberedende kurs der vi kun har et fokus: At du skal bestå den teoretiske eksamen. Du lærer å tilrettelegge aktivitet for å bedre fysisk og psykisk helse hos barn og unge. Dette er et intensivt kurs som gjennomføres på halve tiden av vanlig fagbrevgjennomføring. På kurset lærer du om fysisk og psykisk helse, oppvekstvilkår og utvikling hos barn og unge. Dette kurset forbereder deg til teorieksamen for praksiskandidater.


Barne - og ungdomsarbeider er for deg som har allsidig praksis med å jobbe med barn og unge, og ønsker fagbrev. Som barne - og ungdomsarbeider planlegger, tilrettelegger og gjennomfører du ulike pedagogiske tilbud for barn og ungdom for å stimulere til vekst og utvikling. Takk for at du har meldt deg på kurs hos oss. Vi gleder oss til å bli mer kjent med deg og lose deg igjennom kurset, slik at du kan gå opp til den skriftlige eksamen med stor trygghet og mye kompetanse.


Lønn barnehage

Finn lønn barnehage hvis du ser nå. Som barnehageassistent jobber du i barnehage. Sammen med de andre ansatte er du med på å gi barna en trygg og god barnehagedag. Samarbeid mellom barnehage og barnevern - til barnets beste. Barnehagen er en arena for lek og læring.


En dag i barnehagen består av både leking og pedagogiske aktiviteter. Avtalen gjelder ansatte i barnehager , som barne- og ungdomsarbeidere, førskolelærere, ledere i barnehage , spesialpedagoger og miljøarbeidere. Avtalen forhandles sammen med seks andre avtaler med Virke, kalt HUK-området (Helse, utdanning og kultur). PBL har inngått tariffavtale med Delta. Denne avtalen gjelder for Deltas medlemmer som er ansatt i disse barnehagene.


PBL er en landsomfattende arbeidsgiverorganisasjon for private barnehager. Nær en tredel av alle norske barnehager er medlemmer i PBL. Fellesbestemmelser og lønnssystem er i hovedsak på nivå med kommunale avtaler.


Lønn barnehage

FUS drifter i dag mer enn 1barnehager i over kommuner. Jeg er straks ferdigutdannet barnehagelærer, og har jobbet litt som ringevikar i kommunal barnehage i Oslo ved siden av studiene. Jeg er år og hadde ikke erfaring fra barnehage fra før. Jeg har ca 18- kr per time i lønn.


En av de viktigste oppgavene for Utdanningsforbundet er å jobbe for at medlemmene skal ha bra lønn og gode arbeidsvilkår.

Babybilstol

Babybilstol

Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig bilstol til barnet ditt. En god bilstol til babyen, er alfa og omega på bilturen. Barnas Hus butikk her. Vi på Jollyroom tar barnas sikkerhet på største alvor.


Babybilstol

Derfor har vi et supert utvalg av sikre, komfortable og prisbelønte babybilstol er, fra markedets beste merker. Vi gjør alle testene våre selv og tester alle produkter i den virkelige verden, slik de er ment brukt av sluttbrukeren. Denne testen fokuserer på barnets komfort, fleksibilitet, hvor mye stol og funksjoner du får for pengene, og hvor lenge de kan brukes. Beemoos sikre babybilstol for barn opp til kg!


Denne babybilstolen er komfortabel for barn helt ned i nyfødt alder også, med myk hodestøtte, pute og polstrede seler. Et både sikkert og komfortabel. Montering av babybilstol. Når det kommer til montering av babybilstolen er det meget viktig at det gjøres på riktig måte.


Babybilstol

Passasjersetet er en god plass for babybilstolen ettersom det gir god oversikt over barnet. Her finner du vårt utvalg av babybilstol er. Bilstolene er designet for bakovervendt bruk for babyer i alderen 0-måneder og 0-kg. Babybilstolen kan også brukes utenfor bilen som vippestol eller matstol. Babykrybber er den enkleste produktgruppen å forstå.


Retningslinjen for når du skal bytte bilstol er når barnet ditt kan sitte oppreist uten støtte eller senest når barnets hode er i linje med stolens høyeste punkt.

tirsdag 21. mars 2017

Bløtkake med vaniljekrem

Bløtkake med vaniljekrem og bær. Det er tid for fest når du disker opp med denne lekre bløtkaken. Her har vi tatt utgangspunkt i et ferdig, kjøpt sukkerbrød.


Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Festkaken over alle festkaker! Vår beste oppskrift på bløtkake med vaniljekrem , toppet med sjokolade og friske bær.


Dette er en enkel, saftig og lettlaget kake, slik bestemor lagde den. Dekk vaniljekremen med plastfolie og sett kaldt, gjerne over natten i kjøleskap. Når kaken skal monteres piskes vaniljekremen smidig med en mikser. Kremfløten piskes til lett pisket krem og tilsettes vaniljekrem (vaniljekremen må være helt kald før den blandes med pisket kremfløte). Pisk godt sammen til en tykk krem.


Bløtkake med vaniljekrem

Oppskrift på bløtkake. Den kan lages i utallige varianter, men dette er en bløtkake med vaniljekrem som de fleste liker å spise. Her er vår beste oppskrift på bløtkake med vaniljekrem , toppet med sjokolade og friske bær.


Perfekt til morsdag! Pyntet med bær i flaggets farger passer den også perfekt til 17. Med deilig hjemmelaget vaniljekrem , friske bær og pisket krem vil du imponere både store og små på nasjonaldagen.

Populære innlegg