onsdag 30. november 2016

Bounty kake oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Konsistensmessig er ikke oppskriften god nok.

Smaksmessig leverer den Hva er så problemet? Ved å tilsette smør,ville man fått en brownieskvalitet. Kaken skulle også stekes for lenge,etter min meining. Bounty - kake - Ingrediensereggehviter 2gr.


Eggehvitene piskes stive med melis som tilsettes litt om gangen. Vend i kokosen til slutt. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde.


Hva passer bedre enn å få denne oppskriften på inngangsdagen til helgen?

Lavkarbobounty har lite karbohydrater og inneholder masse fett, som vi lavkarbere faktisk skal ha. Perfekt snacks, med andre ord. Spiste meg kvalm på dem i går, så nå blir det annen helgesnacks på meg. Slik gjør du: Start med å piske eggehvitene stive med melis som tilsettes litt om gangen. Dette trenger du: eggehviter 2gr.


Sjokolademousse uten fløte

Sjokolademousse uten fløte

Du behøver ikke bruke fløte i en sjokolademousse. Dette er en veldig enkel oppskrift. Kanskje litt voksen i smaken med deilig mørk sjokolade og sterk kaffe,nbsp;men passer desto bedre som avslutning på en god middag. Grovhakk sjokolade og smelt i vannbad ved å ha sjokoladen i en glass- eller metallbolle som settes over en gryte med litt kokende vann. Bunnen av bollen skal ikke være ned i vannet.


Sjokolademousse uten fløte

Sjokolademousse er en populær dessert som er enkel å lage. Denne oppskriften er helt uten egg. Alle her i huset er enige om at sjokolademousse er noe av det beste man kan spise. Fløyelsmyk og kremete, og med nydelig smak.


OK, du har bestemt deg for at du bare trenger noe søtt, men sjokoladen du har i skapet blir bare for mektig. Kanskje frister sjokolademousse , men alle oppskrifter du finner har kremfløte i seg, og la oss innrømme det: De fleste har ikke kremfløte i kjøleskapet til alle tider. En god dessert er selve prikken over i-en etter et godt måltid. La deg friste av sjokolademousse , som du vil imponere stort ved å servere.


Sjokolademousse uten fløte

Mousse er en luftig, fløyelsaktig krem som smelter i munnen. Kjempelekkert og utrolig godt! Kaka er uten tilsatt sukker og naturlig glutenfri. Eit litt sunnare alternativ av festkake som vil falle i smak hos store som små: Sukkerfri sjokolademoussekake mes nøttebunn, rund form cm.

Karrisaus oppskrift

Karrisaus oppskrift

Lage noe med karbonadedeig? Her finner du oppskrifter og masse inspirasjon. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY.


Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Få sprø svor og saftig ribbe med denne oppskriften. Hvis du følger disse enkle stegene, vil julemiddagen være reddet i år også. Skrell eplet og del det opp i små terninger.


Rens sjalottløk og hvitløk. Smelt smøret i en kjele ved middels varme. Tilsett eple, løk, hvitløk og karri i kjelen og la det hele surre på middels varme i noen minutter til løken og eplet har myknet.


Karrisaus oppskrift

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.


Fiskeboller i karrisaus. Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif. Smakfull vegetarisk gryterett med vegetarboller, kremet karrisaus , paprika og eple. Denne oppskriften er rask og enkel å lage og passer ikke bare for vegetarianere, men også for deg som vil spise litt grønnere eller bare lage noe som smaker utrolig godt!


Legg kyllingfiletene i en ildfast form, rør sammen øvrige ingredienser og hell over kyllingen. Retten trenger ikke å saltes.

tirsdag 29. november 2016

Nordsøen feriesenter

Gratis aktiviteter og fasiliteter og gratis adgang til svømmebasseng og badeland. Gå på strøgtur med fortauskafeer og sommerbutikker og opplev byens herlige stemning på de mange restaurantene. Familiecamping og lokalt feriesenter proppfull med aktiviteter. Blokhus er minst like hyggelig utenom sommersesongen.


Våre campinghytter er populære. Pass på med tidlig booking. Fra hotellet kan dere nyte utsikten over havet. Det subtropiske badelandet sørger for gode badeforhold hele året.


Bo i leiligheter for inntil 6. Vores subtropiske badeland er et stort hit hos alle børn og barnlige sjæle. Skriv i formularet over hvis du ønsker å bli ringt opp. Angi hvilken dag og tidspunkt du ønsker å bli kontaktet (i tidsrommet kl. 1- 1på hverdager). Kun 5meter lenger unna ligger ”Byen ved havet” med all sin sjarme.


Den yrende havnen er byens knutepunkt med kuttere, lystbåder, glassblåseri, gallerier og restauranter. Badeferie året rundt - feriesenter i Danmark med badeland. Hos Danland feriesenter er det mulighet for å ta en badeferie i Danmark året rundt. Her kan du uansett vær og vind få brukt badetøyet enten ved stranden, i feriesentrets svømmebasseng eller i badeland.


Aktiviteter for hele familien, store som små. Rett utenfor døren venter en deilig lang sandstrand. Fra feriesenteret kan du nyte en fantastisk utsikt over det imponerende havet, og bak sanddynene ligger et skønt plantasjelandskap, som er perfekt for familieturer.

Den 5 barnesykdom

Hva er den femte barnesykdom ? Erythema infectiosum er en virussykdom med utslett, forårsaket av et parvovirus B19. Sykdommen opptrer ofte som små epidemier, særlig vinter og vår. Den forekommer hyppigst hos barn i aldersgruppen -år, men den kan ses hos personer i alle aldre.


Tilstanden er svært vanlig.

Den femte barnesykdom er en vanlig sykdom barn ofte får i ung alder. Viruset skyldes et Parvovirus og smitter via dråper som oppstår i luften ved hosting og nysing, sier fastlege Kari Løvendahl Mogstad ved Munkholmen legesenter og gründer i firmaet Lykkelig som Liten. Femte barnesykdom varer som regel en uke, og deretter er man helt frisk igjen. Hvis en gravid blir smittet tidlig i graviditeten, er det opptil risiko for at hun aborterer.


Hvis kvinnen gjennomfører graviditeten, er det ingen risiko for at barnet får misdannelser. Men den forekommer også av og til i alle aldre. Inkubasjonstiden, det vil si tiden fra barnet smittes til sykdommen bryter ut, er på -dager.


Den sjette barnesykdom er en svært vanlig tilstand som rammer så godt som alle barn.

De fleste smittes i løpet av de 2-første leveårene, og aller hyppigst mot slutten av det første leveåret.

Feriepenger sykemeldt

En oversiktlig og enkel forklaring av feriepenger , dine rettigheter og krav. Foreslår nye endringer. Jobbsikkerhet og lønnsvekst. DU et Supergavekort på 7kroner. Feriepenger skal utgjøre prosent av arbeidsinntekten din dersom du har fem uker ferie, og 1prosent om du har fire uker eller mer.


De fleste har en omtrentlig formening om hvor mye de får i feriepenger. Regn ut hvor mye du får i feriepenger med feriepengekalkulatoren. Men som alle lover - det finnes unntak.


Du får bare feriepenger for de første sykepengedagene i opptjeningsåret. Sykepenger fra folketrygden kan gi rett til feriepenger. Feriepengene utgjør 1prosent av de sykepengene som gir rett til feriepenger. Du kan maksimalt få sykepenger i uker. Det skal for eksempel ikke beregnes feriepenger av utbetalinger som gjelder reiseutgifter, losji, feriepenger som er utbetalt i opptjeningsåret, eller andel av nettoutbytte.


Det skal beregnes feriepenger av bonus og provisjonsbasert lønn når dette vederlaget er et resultat av personlig. Sykemelding, hva med feriepenger? Tror det kommer an på hvor lenge du har vært sykemeldt.


Har ringt nav for å høre om dette, men kommer aldri gjennom til dem som har med dette å gjøre, og får bare til svar fra de andre at de tror dette gjelder alle, og uansett grad av sykemelding.

Gaver til mor

Vi har gaver som passer de fleste. Alle våre bestselgere. Kjøp i nettbutikken. Se på våre nyeste gadgets. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter.


Skreddersy en unik gave til mor med et morsomt bilde og tekst, bestill nå.

Deilige gaveartikler til liten og stor. Her har vi noe til mor og far, søster og bror. Joda vi har det meste. Vennegaver, bursdagsgaver. Gi mamma en uforglemmelig opplevelse i gave i år.


Se de over gavetips her! Men heldigvis blir mor glad når vi tenker på henne i det hele og det store, og når vi viser henne det i tillegg blir hun både rørt og takknemlig.

Den bedste gave til mor er en gave , der både er personlig, og som overrasker, og dem kan du finde mange af her på siden. Vi samarbejder med en række stærke brands for at kunne give et stort udvalg i gaver til mødre – og det kan være alt fra barselsgaver, til mors dags gaver til fødselsdagsgaver og julegaver.

Shaken baby syndrom

Shaken baby syndrom

Gratis frakt fra 6kr. Check out For The Baby. Shaken baby syndrom antas å være et resultat av mishandling av spedbarn og småbarn.


Shaken baby syndrom

Filleristing av barnet antas å kunne føre til akutte skader i hjernevevet, blødninger utenpå hjernen og i øynenes netthinner. Det er uenighet om diagnosen. Symptoms may range from subtle to obvious.


Often there are no visible signs of trauma. Continued Diagnosis. It usually occurs when a parent or other caregiver shakes a baby out of anger or frustration, often because the baby will not stop crying.


Shaken baby syndrom

You can avoid harming your baby by not shaking them under any circumstances. It’s easy to become frustrated when you can’t get your baby to stop crying. In local news, we often introduce you to those who have died from severe child abuse-related injuries.


Suzanne Spencer introduces you to the survivors of shaken baby syndrome , as their families. What causes shaken baby syndrome ? Read more about the symptoms and signs of shaken baby syndrome , and and get the facts about how caregivers and parents can prevent this form of child abuse. Barnet ruskes så kraftigt, at det forårsager akutte skader i hjernevævet og medfører blødninger udenpå hjernen og i øjnenes nethinder.


Syndromet udgør en undergruppe af børnemishandling. Search For The Baby. Association of a postnatal parent education program for abusive head trauma with subsequent pediatric abusive head trauma hospitalization rates.

mandag 28. november 2016

Lyse brunt hår

Rettetang, rettekremer og anti-frizz gjør at porøst hår ser blankere ut, men de kan også få et aldrende fjes til å se dratt ut. De fleste kvinner fokuserer mer på å bekjempe frizz enn å bygge stort hår , men hvis du må velge, er det faktisk mer flatterende med litt bevegelse og fylde i håret (selv med frizz) som vil fungere som en ansiktsløftning, ifølge Manhattan-frisør Sharon. Lyse brunt hår Møt Klassekampens sommerbåt i Nord- Norge. SSBs fasit at hovedmålet om mindre byråkrati ikke kommer til å innfris. Lyse striper i brunt hår : en fin frisyre.


Lyse brunt hår

Er du ute etter ideer til striper frisyre ? Hvis du trenger mer inspirasjon, bare bla i kategorien striper. Når håret eldes, blir det porøst, mindre glansfullt og grått, og mange tyr til hårfarge. Men velg naturlige nyanser, og framkall ungdommelig glød ved hjelp av gode pleieprodukter for farget hår – begrens bruken av stylingprodukter og varmeredskaper, råder ekspertene.


Kanskje enda vanskeligere enn frisyrevalget, er nemlig fargevalget. Creatavle World fra Mattel inspirerer alle barn til å være kreative i dukkeleken! Hver dukke har sin egen stil og du kan mikse og matche de ulike tilbehørene og antrekkene for å lage din helt unike stil. Dette settet inneholder dukke med lyse brunt hår , parykk, klær, par sko, tilbehør.


Lyse brunt hår

At ikke håret mitt har falt av, er et stort spørsmål.

Svane seng tilbud

Svane seng tilbud

Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter. Finn ditt nærmeste varehus. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Tilbud på seng til gode priser. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Svane seng tilbud

Senger til lave priser. Svane Søvnsirkel er det vitenskapelige grunnlaget for god søvnkomfort. Svane Luna madrass til seng Madrassen som gjør godt for vonde skuldre og nakke Les mer. Vi har også paller til soverommet, ben til Svane - seng og Svane - hodegavler til gode priser.


Fagmøbler tilbyr bl. Svane Zefir, Svane Omega, Svane Eden, Svane Sky og Svane Zenit. Svane kontinentalsenger kan plasseres fritt i rommet, og tilhørende hodegavler kan festes direkte på sengen. Madrass til seng er valget for deg som har drømmesengen hjemme, men ønsker å oppgradere madrassen. Svane tilbyr madrasser med og uten IntelliGel og DuoSystem (to mykhetsgrader i samme madrass).


Svane seng tilbud

Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem. Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem. Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus!


Hos oss finner du et bredt utvalg av senger til meget god pris. Styres med trådløs fjernkontroll eller via APP på telefon eller nettbrett.

Karbonadedeig middag

Alle fortjener en smaksrik middag! Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter.


Se våre spennende oppskrifter her.

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Populære cruise og seilturer i Australia på Viator!


Rask og enkel kjøpsprosess. Karbonadedeig er et magrere valg og har et lavere fettinnhold enn kjøttdeig. Kvernet kjøtt kan brukes til så mangt i middagslagingen og her er gode middagsforslag som både er enkle å lage, rik på smak og ikke minst sunne og næringsrike matvalg.


Er det mindre enn fem prosent fett, selges det som karbonadedeig , er det mer enn prosent fett,. Hamburgere, kjøttboller, paier, taco, pasta bolognese og mye mer.

Kjøttdeig er utgangspunktet for mange gode middager. Du får kjøttdeig av okse, svin, kylling og lam. Og aller helst er det taco, pizza eller lasagne vi vil ha til middag. Selv om vi elsker disse rettene, er det kanskje på tide å prøve og lage noe nytt av kjøttdeigpakken?

Navn og betydning

Watch Og Online Now For Free. Likevel vet vi at også germanske og nordiske navn har hatt betydning på et tidspunkt. Jo mer den blir brukt jo mer lærer den om hvilke navn folk liker og ikke liker. Siden den er basert på kunstig intelligens, vil den dermed bli bedre etterhvert.


Så hjelp oss å trene den opp i dag.

Skriv inn et navn du liker, så vil guiden komme med alternative navneforslag i tillegg til utbredelse, opphav og betydning av navnet. Navn som har vært i bruk i mer enn hundre år, har gjerne endret seg litt fra beslektede navn i andre land. Her finner du interessant informasjon om over 100.


Er du ute etter et fint navn til babyen din? Da er dette rett sted. Hvert arabiske navn har en veldig presis betydning , og til tider kan det til og med spores tilbake gjennom historien.


Betydning -babynavn.

Noen arabiske navn refererer til intellektuell, moralsk eller åndelig arv. Andre refererer til Midtøstens flora, fauna og kultur. I hverdagen er dog navnet vårt noe vi sjelden tenker over. Likevel hadde det vært gøy å vite akkurat hva hvert av navnene våre betyr – ikke sant?


Vel, nå kan man sjekke det på null komma niks!

Dikt for barn om vennskap

Dikt om vennskap – av 20. Når du trasker ned langs livets vei og stormen plutselig tar tak i deg hold deg da godt fast i en venn og husk at været alltid stilner igjen. Det er nok å tenkje på deg så blir eg innvendig glad.


Du er min beste venn og du veit ikkje om det. Du kan vere langt borte frå meg og eg veit ikkje om det. Her er noen vennskapsdikt:. En venn er til å stole på, hvor som helst når du trenger dem. Men av og til så kommer det onde mørke dager der du trenger en venn.


Mange barn p samme jord - SANGER OG DIKT OM VENNSKAP. Dessverre er et vakkert dikt skrevet i vennskap kan ofte føre til en misforståelse når det høres veldig mye ut som en kjærlighet diktet. Også de yngste barna har sterke vennskapsrelasjoner, og mange barn gir uttrykk for at det beste ved barnehagen er å få møte andre barn og leke med vennene sine. Ekte vennskap måles ikke i gaver eller hvor mange venner man har.


Dikt for barn om vennskap

Utroskap og det å bli forlatt ensom er en test for enhver venn. Tilgivelse og kanskje et dikt om kjærlighet er en definisjon på mange vennskap for menn og kvinner. For gode venner har minner som sammen i hjerte bor. Og hvert eneste kjære minne de øker i verdi, for venner som holder kontakten gir livet et innhold med mening i. Vennskap kjenner ingen grenser selv om avstanden er stor.

fredag 25. november 2016

Hvor er det varmt i januar

Vi gir deg våre beste tips for reiseeventyr i vinter. Verden er full av spennende skatter - hva vil du oppleve? Bestill en treningsreise i dag! Se våre reisemål her.


Hvor er det varmt i januar

I løpet av disse månedene er det nesten ingen regn på de nordlige øyene. Finn laveste nettpris her. De sørlige øyene har regn fra november til mars. Mauritius Mauritius har et tropisk klima med herlig varme året rundt, men er varmest under vinterhalvåret.


I januar er det grader om dagen og grader om natten. Vår kaldeste vintermåned hjemme gir stor kontrast til varmere breddegrader. Og jo nærmere Ekvator du kommer,. Vi har tatt frem våre anbefalte og populære reisemål i januar. Er du på utkikk etter et varmt reisemål i januar og lurer på hvor i verden du bør dra?


Ta en titt og få inspirasjon til ferien din! Januar er derimot den tørreste og kaldeste måneden, men det betyr fortsatt en gjennomsnittlig dagstemperatur på grader. Maldivene ligger i det sørindiske hav og her blir det varmt.


Kambodsja blir ofte omtalt som “ det nye Thailand”. Kalenderen viser januar måne og vinteren har overtaget i det danske land. Januar er den koldeste måned på året, og det kan være svært at holde humøret oppe i denne mørke tid. Mange leder deres tanker hen på varmere himmelstrøg, men hvor i verden skal man rejse hen, for at finde sol og varme på denne tid af året?

Sex og samleie

For mange er ordet sex forbundet med samleie og det kan virke som om det er et stort fokus på samleie i samfunnet. Dette kan føre til at vi kjenner på press eller savn og føre til tanker om at alle andre bortsett fra deg selv har hatt samleier. Vi har et grunnleggende positivt syn på seksualitet og jobber for å bygge ned tabu og stigma.


For å få dekket alle behovene, både de fysiske og ønsket om at sex skal oppfylle et visst bilde, er det fint med variasjon. Man kan bytte stillinger og måte å ha sex på flere ganger gjennom et samleie , og på den måten sørge for at begge får det de vil ha, råder Kjøs.

Samleie kan også brukes som en betegnelse på seksuelle aktiviteter mellom to menn eller mellom to kvinner. Det kan også referere til andre former for seksuell atfer som munnsex og analt samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. Sex er mer enn samleie. Overalt på kroppen finnes det mange ulike bakterier og sopparter, som til sammen utgjør det som kalles den naturlige floraen.


Sopp er ikke farlig. At man har debutert betyr ikke at må ha jevnlig sex fra den dagen man har samleie for første gang.

Symptomer på betennelse kjeven

Symptomer på betennelse kjeven

All informasjon på NHI. Dersom du er syk eller trenger medisinsk hjelp av andre grunner, bør du oppsøke lege. NHI er uten ansvar for innholdet på eksterne websteder det er lenket til. Fikk time hos min tannlege som tok røntgnebilder men så ikke betennelsen på de.


Hun renset i tannkjøttet rundt og anbefalte å skylle med et fluorholdig veske. Hun sa at årsaken kunne være en gammel betennelse i den rotfylte roten under kronen og at den burde borres bort, ellers kunne betennelsen i kjeven oppstå igjen. Tannervebetennelse oppstår oftest på grunn av et dypt hull i tannen , som når helt inn til tannerven.


Hvis sykdommen ikke behandles, vil du få en kronisk betennelse i tannerven, og du risikerer at det utvikles rotspissbetennelse og kanskje tannbyll (abscess). Svar: Kjevesmerter er et tegn på at kjeven din har en form for problematikk. Magesmerter indikerer vanligvis et problem i magen. Ingen stjernevurderinger enda. Tidlige Tegn på Multippel Sklerose (MS) Her er tidlige tegn på Multippel Sklerose (MS) som gjør at du kan kjenne igjen den nevrodegenerative autoimmune tilstanden i en tidlig fase og få riktig behandling.


Symptomer på betennelse kjeven

TMD arter seg vanligvis som smerter, klikkelyder, ømhet i tyggemuskulatur og nedsatt kjevefunksjon - enten én av disse, eller flere i kombinasjon. TMD-relaterte diagnoser kan stilles basert på symptomer og tegn, en grundig klinisk undersøkelse med hovedfokus på kjeveleddet, og etter å ha utelukket eventuelle andre tilstander.

Smoothies oppskrifter

Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett.

Min favoritt smak når det gjelder smoothies er helt sikkert jordbær, derfor har jeg samlet flere av mine gode oppskrifter på denne siden. Jeg synes jordbær er så godt fordi det gir en fyldig og søt smak til drikken som er helt unik og spesiell. Synes du det er tungt å spise frokost på morgenen kan en næringsrik smoothie være et godt alternativ.


Søk blant oppskrifter. Verdens beste smoothie. En søt, frisk og veldig populær smoothie proppfull av smak fra jordbær. Smoothie er smakfull, sunn og forfriskende drikk!


Lag dobbel porsjon, for her går det. Moden frukt gir mer smak: Hvis du har mye moden frukt som du ikke får spist opp kan du dele den i biter og fryse den ned slik at du kan bruke den i smoothie.

torsdag 24. november 2016

Hard avføring

Hard avføring

Hos mange personer kan man ikke peke på klare årsaker til forstoppelse - at magen er hard. De vanligste forklaringene er uregelmessige avføringsvaner, ignorere trangen til å gå på do, fiberfattig kosthol lite fysisk aktivitet, høy medisinbruk, misbruk av avføringsmiddel, stress eller angst og tilstanden irritabel tarm. Symptomer på forstoppelse er hard avføring med separate klumper, som ligner på nøtter og er vanskelig å få ut. Normal hyppighet for dobesøk er alt fra tre ganger om dagen til tre ganger i uken.


Hard avføring

Hvis man går på do sjeldnere enn ganger i uken er man per definisjon forstoppet. Hard og sjelden avføring. Ved forstoppelse går man sjeldnere på toalettet enn vanlig og avføringen er hard , tørr og vanskelig å trykke ut.


Hvis du må presse ekstra hardt når du går på do er det fort gjort at du utvikler hemoroider. Du kan også føle deg oppblåst og kjenne smerter i mageregionen. Forstoppelse kan ha mange årsaker.


Og hva slags form skal den egentlig ha? Nettsiden HealthWorks. Det er faktisk ikke så vanskelig. Treg avføring kan bety flere ting: at det går lang tid mellom hver gang man man har avføring , at avføringen er hard og derfor vanskelig å få ut, og at man har vanskeligheter med selve tømningen. Hva er egentlig treg avføring og forstoppelse?


Det finnes flere forskjellige typer.

Easywalker søskenvogn

Easywalker søskenvogn

Kjøp søskenvogn hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Velkommen til Babyshop. En ekstra trygghet er at Babyshop ikke bare er en nettbutikk, men en solid faghandel med kunnskapsrike ansatte og en rekke butikker du kan besøke.


Easywalker søskenvogn

Easywalker Harvey² Søskenvogn , Night Black. EASYWALKER BUGGY XS TRILLE. Den veier kun 6kg og sammenslått er den så kompakt at den passer i de fleste bagesjehyller på fly og dermed kan tas med inn i flykabinen (vi kan dessverre ikke garantere dette).


Søskenvognen er uunnværlig for dere som barn i noenlunde samme alder. I sortimentet vil du finne masser av modeller, deriblant vogner som er kåret til best i test. DuoWalker er brukervennlig, sikker og multifunksjonell. Har dere fått en liten til? En praktisk søskenvogn gjør hverdagen betraktelig lettere.


Vi er veldig stolte over å kunne tilby et bredt utvalg av de beste vognene på markedet, og når det kommer til de rette søskenvognene kan du velge fra merker som Bugaboo, Mountain Buggy, Brio og TFK. Må ha en søskenvogn i tillegg, da det blir under år mellom barna. Vurderer derfor å kjøpe en trehjuling til babyen. Anonym bruker skrev: Jeg har tenkt tanken men han nekter for det.


Nekter å få til legen. Da hjelper det uansett ikke, for du kan ikke tvinge han, og han må ville det selv.

Benkeplater ikea

Benkeplater ikea

GigaGunstig is dé site om Ikea Des te vergelijken! Med litt omsorg ser de nye ut i mange år. Den tynnere benkeplata med rett kantlist passer perfekt i et kjøkken i moderne stil. Les om vilkårene i garantiheftet.


IKEA tilbyr flotte benkeplater i ulike materialer og farger i høy kvalitet. Enten du er på utkikk etter en kjøkkenbenk i heltre, en benkeplate til kjøkken i laminat eller en kjøkkenbenkeplate i stein, har vi ulike alternativer for deg og ditt kjøkken. Se alle IKEA Family-tilbud.


Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Du kan kappe av benkeplaten i ønsket lengde og dekke kantene med de inkluderte kantlistene.


Benkeplater ikea

Epoq kjøkken kan du besøke en av våre mange butikker, der våre egne kjøkkenkonsulenter kan hjelpe deg. Trenger du hjelp til å frakte. En benkeplate i tre kan lett repareres og slipes ned hvis det oppstår skader.


Benkeplater i heltre er nordmenns førstevalg. Vi har graders IKEA -løsning, fungerte helt fint. Men da var de skjært til på mål, og forberedt på skjøting. Det er nok et must. Tror ikke det blir så bra å kjøpe to benkeplater direkte fra varehuset for så å skjøte dem selv.


Benkeplater ikea

De forskjellige benkeplatene våre vedlikeholdes forskjellig etter hvilket materiale de er fremstilt av.

onsdag 23. november 2016

Kvalm og hodepine

Vi Apotek er opptatt av du som kunde skal få gode råd og riktige produkter. Vår kunnskap - din trygghet. Se mer og kjøp her! Fører til forhøyet intrakranielt trykk og ofte hodepine eller generaliserte tonisk-kloniske kramper.


Kvalm og hodepine

Nedsatt bevissthet, kvalme , brekninger og nevrologiske utfall er typisk. Hjerneinfarkt kan gi hodepine , akutt eller over timer. Særlig ved infarkter i bakre skallegrop og i oksipitallappene. Jeg er en kvinne på år som det siste året har vært plaget med mye kvalme og noe hodepine.


Jeg har tatt mange graviditetstester og alle har vært negative. Jeg har vært på sykehus og svelget slange og tatt ultralyd av nyrer og galleblære. Om du er plaget med hodepine og kvalme regelmessig, selv om det er i milde varianter, så oppfordrer vi deg til å ta kontakt med din fastlege for en vurdering, samt hjelp til å sette opp en behandlingsplan for å stoppe dette.


Les mer: – Dette Bør du Vite om Stressnakke. Jeg har hatt kvalme og hodepine over lengre ti svimmelheten kommer og går. Føler at jeg aldri får nok søvn. Jeg lurer på hva dette kan være og om det er noe jeg kan gjøre med det.


Dette er spesielt viktig hos barn og hvis hodepine inntrer plutselig eller gradvis hos personer som ikke har vært plaget tidligere. Mange får også en følelse av å være i dårlig form og en manglende appetitt på livets goder.

Noe godt og enkelt å bake

Raskt og enkelt , rykende ferskt og utrolig godt. Scones bakes med bakepulver så de krever ingen heving. Du blander sammen deigen mens ovnen blir varm, setter sconsene på en bakepapirkledd stekeplate og rett inn i ovnen. Det trenger verken være tidkrevende eller komplisert, men kan bidra til å skape glede og pusterom i hverdagen.


Her gir vi deg enkle oppskrifter på bakst som passer perfekt som kveldskos. Les mer om kveldsmat her. Enten du er fysen på noe enkelt og godt , eller har invitert til gjester og trenger en dessert som er gjort på null komma niks, er denne retten å anbefale. Du trenger bare tre ingredienser, faktisk to om.


Har du knapt med tid eller bare plutselig er fysen på noe godt , er det greit å kunne smelle sammen noe lettvint og digg. Den smaker godt OG er enkel å lage. Enkel jordbær- og rabarbrakake – en variasjon av kanelkaken over.


Noe godt og enkelt å bake

Rocky road ruter – kommer til å forsvinne raskt fra kakebordet! Clafoutis med sommerbær – super enkelt å lage. Ha bær i en form, hell en pannekake lignende deig over, sett i ovnen.


Pynt med flere bær og litt melis. Noe godt og enkelt å bake. P vil du finne oppskrifter for bake noe godt og enkelt sjokolade samt tusenvis av lignende oppskrifter. Bagetter er jo noe vi ofte kjper ferdig, og det er faktisk ikke like vanlig bake dette selv.

Piano for nybegynnere

Piano for nybegynnere

Pianokurs for nybegynnere. Kurset fokuserer ikke på hvordan du spiller en melodi note for note, men på hvordan du bruker pianoet til å spille bakgrunnsmusikken til sanger innen populærmusikken. For å gjøre synge og spille dine favoritt sanger, er her listen over enkel piano eller nybegynner ark. Disse vil gear du eksperiment og master sanger av ditt valg. Bla gjennom en rekke pianoer og keyboard fra de mest respekterte navnene i bransjen, som for eksempel Yamaha og Casio, så vel som rimelige Gear4music keyboard og pianoer.


Piano for nybegynnere

Her finner du en rekke ulike pianostiler, inkludert flotte stående og akustiske pianoer , scenepianoer, digitale pianoer , keyboard og flygler. Hvis du ser på pianoet så er det en sort tone mellom C og og mellom D og E, men IKKE mellom E og F. Dermed blir er det kun et halvtrinn fra E og opp til F. Velkommen til del av Lær å spille piano. I denne videoen vil dere få innsikt i grunnprinsipper for å kunne lære deg å spille piano. Steg for steg vil jeg. Et ordentlig piano kan du vente med til du har spilt et år eller tre og har funnet ut om det er noe du vil satse på.


Hjemme har vi el- piano fra Yamaha til rundt tusen veil. Da jeg flyttet hjemmefra kjøpte jeg meg et midi-keyboard med semi-vektede tangenter, men det blir ikke det samme langt på nær. Slik kan nybegynnere lære å spille etter noter raskere.

Spennende sex

Spennende sex

Jeg er en gutt på som gjerne kunne tenkt meg å fått noen tips til hvordan man piffer opp sexlivet. Jeg må ærlig si at jeg har hatt super sex i mitt forrige forhold. Helt nydelig faktisk. Men det er alltid spennende med noe nytt. Er det noen som har noen spennende ideer om hva man kan gjøre.


Spennende sex

Gjerne personlig erfaring. Sex er deilig, men enda bedre når det er spennende ! Med noen enkle punkter kan du sprelle med partneren din som aldri før. Jeg starter så og si aldri samtalen. Har du nok spennende sex ? Det er disse fantasiene, samt det å kunne ha en eller flere elsker eller elskerinner, som er Ola og Karis egentlige ‘passion‘ i livet.


Ikke den eneste, men dog en viktig del av det spennende og hemmelige livet man egentlig ønsker var endel av pakka. Husarbeid mer spennende enn sex. Norske kvinner synes det er mer spennende å gjøre husarbeid eller lage mat, enn å ha sex.


Kvinnene som ligger ute på nettsiden er dessuten alltid seriøse, og de er på leting etter spennende sex – akkurat som deg. Det finnes mange fetisjer når det gjelder sex , og det kan være vanskelig å finne akkurat det du er på leting etter i en internett-verden hvor det florerer av useriøse aktører. Det kan blir en spennende reise for både deg og kjæresten din. Vær allikevel varsom med å leve ut absolutt alle fantasier.

Lav kroppstemperatur barn

Lav kroppstemperatur , kalles hypotermi på det medisinske fagspråket. Kroppstemperatur er en måte å måle kroppens evne til å lage og til å bli kvitt varme. Kroppen er veldig god på å holde temperaturen i et trygt område, selv når temperaturen utenfor kroppen endres mye.


Det er viktig at kroppens kjernetemperatur ikke blir for høy eller for lav. En temperatur på over °C kan være dødelig.

Ved lave kroppstemperaturer kan blant annet sirkulasjonen og respirasjonen svikte. Feber er definert som en kroppstemperatur – målt i endetarmen – som er enten lik 3°C eller høyere enn det (1) (2). Ved feber justeres termostaten i hypothalamus opp kroppstemperaturen. Husk at barn og eldre med feber har økt risiko for dehydrering. Sørg for nok drikke.


Jeg ringte da min droppet ned i 3Og legevakten likte ikke at tempen var så lav , fikk beskjed om å varme med meg selv. Og så måtte jeg måle og ringe dem igjen etter ti minutter. LAV KROPPSTEMPERATUR.

Men sånn blir man av å ha opplevd et svært sykt barn. Noen med erfaring vedr lav kroppstemp på små barn. Har fått dem undersøkt for dette og legene sa at det er noen som bare rett og slett har lav kroppstemperatur.

tirsdag 22. november 2016

Etternavn med bindestrek

Det er ikke alltid så lett å se. I personnavnlovens § står det: To navn som kan tas som etternavn , kan tas som et dobbelt etternavn der de to navnene er satt sammen med bindestrek. Hovedregelen er altså at doble etternavn skrives med bindestrek.


Datteren vår har dobbelt etternavn med bindestrek. Det blir vanligere og vanligere og når de barna blir store er det sikkert kutymer for hva som gjøres når de får barn. For meg var det viktig at datteren min også hadde mitt etternavn og at det ikke ble borte som en bokstavforkortelse, så jeg var ikke i tvil. Skal da mor eller fars etternavn først? Når det ikke er bindestrek er vel mors først og blir mellomnavn?


Anonymous poster hash: 4bd1c. Ikke veldig vanlig, vet ikke hvordan navnereglene har forandret seg siste årene med før måtte man søke om å få lov til det. Jeg kjenner en familie som har det, og da de giftet seg for snart år siden måtte de søke. De har et kort og et lenger etternavn med bindestrek mellom, som f. Kom gjerne med innspel, det treng eg, spesielt på dette punktet.


Mitt etternamn har gått frå far til son, generasjonar bakover i tid. Difor er det viktig for meg at mitt namn blir brukt. Helst at det står sist. Eg har kome fram til at eg kan ta til takke med bindestrek , og at det då er det same kvifor ei rekkefølge namna kjem i.

Behandling av soppinfeksjon

Nå kan du bestille produkt fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg med rask og enkel frakt! Bestill fra Vitusapotek på nett. Her kan du bestille klargjøring. Finn informasjon om din resept her!


Spesialkompetanse innen hudpleie.

Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag! Våre hudleger har oppsummert informasjon om behandling av soppinfeksjoner som kan ramme huden. Sopp er en vanlig årsak til utslett både i huden og negler, og kan gi langvarige hudplager.


Soppinfeksjon i munnhulen kalles ofte trøske, eller på legespråket oral candidose. Menn kan også få soppinfeksjon på penis. De kan smittes ved samleie hvis kvinnen allerede har en soppinfeksjon.


Ved soppinfeksjon bør man utelukke nedsatt immunforsvar (f.eks. på grunn av diabetes) som årsak til utbruddet.

Dette utslettet kan spre seg til lysken. Ved de fleste soppinfeksjoner er det viktig å unngå varme og fukt. Utvortes reseptfrie soppmiddel fra apoteket hjelper mot mange soppinfeksjoner.


Initial infeksjon, gjentatte infeksjoner i løpet av to måneder, eller infeksjon med allmenne symptomer som mage- eller ryggsmerter skal vurderes av lege.

Populære innlegg