tirsdag 8. november 2016

Sende i oppkrav

Skal du sende en pakke i Norge og ønsker sikker innbetaling fra den som mottar pakken, kan du sende Norgespakken med postoppkrav. Husk å huke av for postoppkrav. Her finner du prisen for å sende pakker over to kilo i. Følg med på sendingene dine med vår gratis app.


Sende i oppkrav

Velkommen til Posten. Her kan du spore pakker, melde. Sende en pakke i Norge. Finn pris og sendemåte for det du skal sende i Norge. Pakker kan veie opp til kg. Hvor mye veier pakken? Pakk inn det du skal sende.


Om du ikke har en eske eller gråpapir, kan du kjøpe emballasje på Posten. Forhåndsbetal på nett, skriv ut adresselappen, og fest lappen til pakken. Lever pakken på Posten. Du kan også betale på Posten, men ved forhåndsbetaling på nett blir det billigere.


Sende i oppkrav

Vi anbefaler aldri at man sender fra seg en vare før man har fått betalt, og heller ikke at man forhåndsbetaler for en vare uten at man har fått varen. Den beste måten å sikre en trygg handel er ve. Postoppkrav er en tilleggstjeneste du velger til den pakketjenesten Klimanøytral Servicepakke. Den lar seg sende pakker, der mottaker betaler for hele forsendelsen ved mottak og der vi krever inn beløpet for deg. Jeg sender aldri noe uten oppkrav , og krever frakt på forhånd nå etter jeg brant meg på det en gang.


Da går jeg heller ned litt i pris å selger i nærområdet. De gangene jeg sender pakker i oppkrav , så krever jeg frakten betalt i forskudd som en sikkerhet på at kjøper henter ut pakka (typ 50- for eventuell returfrakt også). Da er vist våpenet kommet trygt frem til kjøper. Express over natten kunne ikke brukes i forbindelse med oppkrav så det ble en vanlig postoppkrav pakke, må si at jeg var litt bekymret for å sende et såpass dyrt våpen i posten men nå er det jo hentet ut ser jeg så da er det bare å vente på at pengene skal komme inn på konto. Solgte noen fine merkeklær til en via finn.


Sende i oppkrav

Hun ønsket å få dette sendt i postoppkrav. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog! Brodern skal sende en pakke i posten.


En stor multieffektpedal (elns) og skal sende den i oppkrav. Altså at mottaker betaler posten penger for porto og pedalen på stedet. I produksjonsbilde i CONSIGNOR har man et område på bunnen som heter COD , for å sende oppkrav så taster man inn beløpet som markert i. Er det laget en ordre uten å søke om kreditt, blir denne sendt i oppkrav og ikke.


Bruk gjerne paypall isteden for post oppkrav , som har høyere gebyr og ta lengere. I dette vinduet skal du finne tabell nfor oppslagsordet oppkrav. Han sender en eske med murstein i stedenfor skjermen. Kjøper står akkurat like svakt om han har betalt på forskudd eller om han kjøper gjennom oppkrav , han må jo tross alt betale oppkravet på posten FØR han får pakken i hendene og kan sjekke innholdet.


Har aldri gjort dette tidligere, men har lest på Postens sider at kjøper får pakken utlevert på Posten mot å betale det beløpet jeg har satt på pakken. Jeg skal sende en pakke i postoppkrav. Posten overfører da dette beløpet til min konto. Vi tar pakker opptil kg.


Småpakker på størrelse med en stor postkasse, hentes fortrinnsvis fra hjemmet ditt. Store pakker og sendinger fra enkelte adresser må innleveres til en butikk. Dette kan du sende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg