onsdag 16. november 2016

Brio vognpose

Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Du finner de orginale lekene til lave priser hos oss i Multitrend. Vognposer for baby og små barn.


Soveposene passer godt som vognposer både i vognen eller i pulken. Ta med deg dukken din på tur i en BRIO dukkevogn.

Dukkevognene kan brukes av små og store dukker, det finnes et bredt utvalg av tilbehør som bilstol, vognpose , stelleveske, regntrekk, pute, dyne og mye mer. Barn engasjerer seg i rollelek, og med en dukkevogn kan de prøve ut forskjellige roller, og leke små voksne. Leker som gir mer enn bare glede Vår tenkemåte. Tidene endrer seg, men den måten barn leker og utvikler seg forblir den samme. Derfor har våre leker rene, enkle design som vekker barns kreativitet og fantasi samtidig som de stimulerer og støtter hvert utviklingstrinn.


Derfor har vi samlet de beste, sikreste og mest kvalitative vognene hos oss, slik at du enkelt kan finne den modellen som passer for deg og din livsstil best. BRIO er med i den tidlige fasen av.

Babyens naturlige lyst til å gripe, smake og bite på alt mulig, kan. Stor test: Brio Happy er en solid og god vogn. Barnevognen er stabil og stødig, god å trille og har god plass og komfort. Se hva som trekker ned!


I vårt brede sortiment av vogner finnes alt du kan tenkes å trenge – fra lette og smidige paraplysulkys og solide joggevogner til allsidige sportsvogner, duovogner og søskenvogner. Kompletter vognen med en vognpose , en stelleveske, et regntrekk eller et av våre andre praktiske barnevognstilbehør. Forhåpentligvis finner du noe som passer akkurat deg og din familie!


Vi har stort utvalg av vognposer i alle prisklasser som passer perfekt til enhver trilletur med barnet ditt uansett vær og vind. Fordelen med en mini- vognpose er at passformen rundt den nyfødte i bil og barnevogn blir bedre. En stor vognpose kan føles veldig klumpete i liggedelen. Ulempen er at brukstiden er kort – maks.


Velkommen til Nordens største utvalg av barnevogner og tilbehør. Duovogn: Brio Go er ikke lengre i salg som ny vogn, men den er fortsatt populær på bruktmarkedet. Modellen som er tilnærmet lik er Britax Go.


Da Brio Go ble testet av Klikk, fikk den skryt for fine materialer og for at den var lett å trille rundt med. Den er enkel å pakke sammen, men er ganske bred.

Mange leter fremdeles etter de gode gamle vogn merkene Simo og Brio. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Brio Happy gir mulighet til å velg et design på bagen, en annen på sportsvognsdelen og en tredje på stellevesken.


Jobb med kontraster eller nyanser, moderne eller klassiske farger. Understell Velg mellom de helt nye understellsmodellene BRIO Teleskop og BRIO Compact. Har vogndyne men siden vi får tidlig høstbarn trenger vi vel noe mye varmere også?


Hvilken vognpose anbefaler dere? Barnevogn - Sykkelvogn - Skivogn (Pulk )- Turvogn - og Joggevogn i ett! Her får du et sett bestående av en komplett Nordic Cab Active barnevogn, sykkel-feste og adapter som gjør at du enkelt kan feste denne på sykkelen din, ski-kit så du enkelt trekke den bak deg som en pulk på skituren, sele som gjør at du kan bruke den som trekkvogn på langturer i fjell og mark - samt joggekit som.


Kombivognen er mulighetenes barnevogn. En barnevogn som følger ditt barns utvikling. Praktisk utformet understell slik at du enkelt kan bytte ligge- mot sittedel i takt med at ditt barn vokser og har lyst til å se seg omkring i verden. Det er like lett å bytte tilbake dersom dere skulle ønske det.


Duo-vognen er også en vinner, her får du både ligge- og sittedel i ett. Sv: brio happy og vognpose Jeg har ei venninne som bruker voksipose i Briovognen sin. Det kan lekke varme fra dynen om du har skinn og dyne. Nyttig tilbehør for å gjøre livet ditt enklere når du er ute sammen med barnet ditt.


Her finner du matchende tilbehør fra Britax Römer for ditt bilsete, sportsvogn eller sykkelsete.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg