mandag 21. november 2016

Nrk lisens bot

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Bor i samme situasjon selv, med kabel inkludert, og betaler ikke lisens. NRK over statsbudsjettet. Du trenger ikke si opp lisensen, 2. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.


Nrk lisens bot

Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Belastningen for dem med lav inntekt, som bor alene, blir en skatteøkning på moderate 2kroner. Annonse: I dag la kulturminister Trine Skei Grande frem den nye Mediemeldingen under landsmøtet til Landslaget for lokalaviser i Drammen. Moss FK og Fløya er ilagt bøter på henholdsvis 10. Er det noen som vet hva som faktisk er straffen for å la være å betale lisensen sin til Nrk ? Første termin overføres i 2. Betaler du ikke i tide, kan det bli dyrt.


Vi har hatt lisens fram til n, og har sist termin valgt. Andre irriterer seg grønn over avgiften. Men du kan slippe unna hele TV-lisensen. Her får du vite hvordan. Derfor betaler du TV- lisens.


Nå er det siste sjanse - neste år blir alle nødt til å betale TV- lisens via skatteseddelen. Tvangsrutinene forsterkes stadig - hvis du ikke vil så skal du. Men siste sjanse til å nekte er her nå. Har du spørsmål rundt dette finner du mer informasjon på nrk.


Vi skal vise folk at de ikke er alene. Alle skal kunne kjenne seg igjen i noen eller noe fra NRK. Les mer på Hardware. Sjekk om du må betale. Hvis du for eksempel er bosatt i utlandet, men besøker Norge i mindre enn tre måneder av gangen, slipper du å betale lisens for tiden du er her.


Nrk lisens bot

Kringkastingsloven kriminaliserer ikke unnlatelse av å betale lisens , og da beror det kun på den lisenspliktiges velvilje om han ønsker å slippe kontrollørene inn i sitt hjem. Forøvrig, forskriften sier at unnlatelse av å betale pliktig lisens straffes etter kringkastingslovens straffebestemmelser. Har du hytte, faller den også under den samme lisensen.


For bedrifter stiller det seg annerledes. Snart slutt for de som tjener penger på å plombere TV-apparater. Eldstemann i huset fikk Nrk -lisenskrav i dag.


Nrk lisens bot

Han er år, jobber, og flytter ut til sommeren for å studere. Poenget er at han bestilte seg en tv før jul, og fikk lisenskrav i dag. Det var bare ett problem. Falt meg ikke inn å tenke på lisensplikt. Er det slik at han må betale selv om han er hjemmeboende?


Dette er aller siste sjanse til å betale før vi iverksetter tiltak som trekk i lønn, trygd eller andre ytelser for å få inn lisensen, forteller Hilde Seterdal, direktør for avdelingen for tvangsinnkreving i Statens innkrevingssentral til NRK. Lisensen gjelder for personen den er registrert på, og ikke for adressen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg