tirsdag 8. november 2016

Forslag til koldtbord

Koldtbord er fristende og flott til store anledninger. Enkelt kan det også være. Det meste får man kjøpt ferdig i butikken. Da er bare det morsomme igjen, å pynte fat og bord.


Kjøp inn forskjellige salater, frukter og grønnsaker til å pynte med. Gjestene blir alltid begeistret over et lekkert pyntet bord.

Da blir ikke de store anledningene så slitsomme å stelle i stand til som de. Godt brød hører også med til et koldtbord , og her bør du beregne 2-skiver per porsjon. Se gjerne vår MatPrat film Slik beregner du mat til mange” for flere tips.


Børst støv av grillen. I sommerhalvåret har de fleste av oss muligheten til å flytte kjøkkenet ut. Grilling er en super tilberedningsmåte når du har mange gjester.


Her finner du nydelig retter til alle typer anledninger. Velg gjerne et av våre ferdige forslag , satt sammen av de mest populære rettene.

Vårt koldtbord -tapasbord er for eksempel et veldig populært alternativ. Vi ser at mange bestiller koldtbord til konfirmasjoner, dåp og til litt bedre lunsj på jobb. Karbonader med stekt løk er gjenganger på alle koldtbord , så det bør man absolutt ha med. Ideer til koldtbord forslag til koldtbordet Her har du ideene du trenger til 17.


Dei no neste vekene er ofte fylt med julefrukoster, julelunsjer eller koldtbord der man skal ha med seg en rett kvar. Det er fort gjort at alle tar med det samme kvart år slik at det blir lite variasjon, eller at bordet blir fylt med typiske gjengangere. Eg er en kaldmat- person og elsker å ha mange forskjellige valg og smaker på ett og samme fat, derfor er koldtbord midt i blinken. Og vertskapet kan slappe bedre av med gjestene, fordi det meste er gjort på forhånd.


Vi er inne i selve høytiden for koldtbord. Vi spurte matansvarlig for Klikk mat Christopher Sjuve om hva som var det viktigste når du skal planlegge koldtbordet. Drikke til koldtbordet er ofte lignende drikke ellers til de forskjellige rettene. Kaffe, te, juice, mineralvann bør alltid være tilgjengelig. Variasjoner av koldtbord kan være ostebor sildebor salatbor spekebord.


Hos oss bestiller du det du og dine gjester liker. Velg fritt i vårt store utvalg og komponer ditt eget koldtbord. For et koldtbord By på hjemmelaget leverpostei Lag lammerullen sammen med venner Lag oksetunge til julekoldtbordet Skal lammelåret være røykt eller urøykt?


Disse deilige soppbollene er et fint alternativ til kjøttboller, både i smak og konsistens.

Passer perfekt i en god tomatsaus. Utmerket når du skal ha en kjøttfri middag, lunsj eller som vegetarisk alternativ på tapasboret. Husk at soppblandingen trenger minst timer hvile. Det mange kanskje gruer seg til , er forberedelsene som følger med et koldtbord.


Faktisk kan det meste til koldtbordet kjøpes ferdig. Mine forslag til tapasretter. Jeg har tatt meg en skikkelig rundtur i egne oppskrifter, og samla sammen oppskrifter som passer som fingermat. Når jeg lager tapas tillater jeg meg å blande typiske spanske tapasretter med en rekke andre bidrag fra andre verdenshjørner.


Vi gir deg alt fra tapas, fingermat, selskapsmenyer, buffeter og koldtbord til brylluper, firmafester, jubileer og private selskaper. Gode tips til fristende og enkle koldtbord til store anledninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg