onsdag 30. november 2016

Karrisaus oppskrift

Karrisaus oppskrift

Lage noe med karbonadedeig? Her finner du oppskrifter og masse inspirasjon. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY.


Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Få sprø svor og saftig ribbe med denne oppskriften. Hvis du følger disse enkle stegene, vil julemiddagen være reddet i år også. Skrell eplet og del det opp i små terninger.


Rens sjalottløk og hvitløk. Smelt smøret i en kjele ved middels varme. Tilsett eple, løk, hvitløk og karri i kjelen og la det hele surre på middels varme i noen minutter til løken og eplet har myknet.


Karrisaus oppskrift

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.


Fiskeboller i karrisaus. Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif. Smakfull vegetarisk gryterett med vegetarboller, kremet karrisaus , paprika og eple. Denne oppskriften er rask og enkel å lage og passer ikke bare for vegetarianere, men også for deg som vil spise litt grønnere eller bare lage noe som smaker utrolig godt!


Legg kyllingfiletene i en ildfast form, rør sammen øvrige ingredienser og hell over kyllingen. Retten trenger ikke å saltes. Smak gjerne på sausblandingen før du heller over på kyllingen. Fres sjalottløk og karri i smør til løken er myk, men ikke brun. Hell på fiskekraft og la det småkoke i et par min.


Visp inn smør i terninger. Spe litt etter litt av den lyse buljongen, rør om og kok opp mellom hver speing. Oppgi din epost-adresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via epost. Godt nyttår alle fine følgere!


Karrisaus oppskrift

Ett av mine nyttårsforsetter er å bruke mer tid på blogg, og roe litt ned på andre ting som gjør hverdagene mine travle! Ta skjeen i en annen hånd og bruk den til å forme perfekte kyllingboller! Minst like smaksrik, men magrere enn kjøttboller av storfe – en kommende klassiker? Denne retten er rask å lage, god å spise og gir energi i en travel hverdag.


Torsk i karri overrasket meg svært positivt, og minner meg på at jeg spiser alt for sjeldent torsk. Denne middagsretten er også utrolig kjapp og lage, og det som tar lengst tid er faktisk å få kokt risen fort nok. Oppskrifter på raske og sunne middager, tradisjonsmat eller middag som hele familien liker.


Karrisaus oppskrift

Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg