onsdag 30. november 2016

Sjokolademousse uten fløte

Sjokolademousse uten fløte

Du behøver ikke bruke fløte i en sjokolademousse. Dette er en veldig enkel oppskrift. Kanskje litt voksen i smaken med deilig mørk sjokolade og sterk kaffe,nbsp;men passer desto bedre som avslutning på en god middag. Grovhakk sjokolade og smelt i vannbad ved å ha sjokoladen i en glass- eller metallbolle som settes over en gryte med litt kokende vann. Bunnen av bollen skal ikke være ned i vannet.


Sjokolademousse uten fløte

Sjokolademousse er en populær dessert som er enkel å lage. Denne oppskriften er helt uten egg. Alle her i huset er enige om at sjokolademousse er noe av det beste man kan spise. Fløyelsmyk og kremete, og med nydelig smak.


OK, du har bestemt deg for at du bare trenger noe søtt, men sjokoladen du har i skapet blir bare for mektig. Kanskje frister sjokolademousse , men alle oppskrifter du finner har kremfløte i seg, og la oss innrømme det: De fleste har ikke kremfløte i kjøleskapet til alle tider. En god dessert er selve prikken over i-en etter et godt måltid. La deg friste av sjokolademousse , som du vil imponere stort ved å servere.


Sjokolademousse uten fløte

Mousse er en luftig, fløyelsaktig krem som smelter i munnen. Kjempelekkert og utrolig godt! Kaka er uten tilsatt sukker og naturlig glutenfri. Eit litt sunnare alternativ av festkake som vil falle i smak hos store som små: Sukkerfri sjokolademoussekake mes nøttebunn, rund form cm. Jeg synes sjokolademoussen blir aller best om den lages uten fløte , altså med bare egg.


Smelt sjokoladen og skill eggene. Enkel og herlig sjokolademousse til dessert vil være et populært innslag og en fantastisk avslutning på et godt måltid. Lag sjokolademousse i èn bolle eller fordel i små porsjonsglass og pynt med friske bær eller revet sjokolade. Pisk fløte til en myk krem og sett den kaldt. Knekk sjokoladen i mindre biter i en glassbolle.


Sjokolademousse uten fløte

Sett bollen over en kjele med litt vann, og smelt sjokoladen forsiktig over vannbadet. Bruk lav temperatur og rør litt underveis. Trekk sjokoladen til side, og rør ut de siste klumpene. Oppskrifter for sjokolademousse uten fløte.


Både fløte og eggehviter har en grense for hvor mye luft du klarer å piske inn i. Slik lager du sjokolademousse uten tilsatt sukker. Gratis ebok: Last ned ebok med sunne desserter og få med flere oppskrifter på desserter du kan nyte med god samvittighet. Ingredienser: 2gram melkefri sjokolade esker havrefløte til visping Eventuelt litt nøtter og.


Stivpisk eggehvitene med melis. Bland forsiktig sammen den smeltede sjokoladen med eggeplommene, vend inn krem og til slutt de. Mørk sjokolademousse i eggeglass. Det er med stor entusiasme jeg herved kan meddele at denslags (egg og fløte ) overhode kne og tå ikke er nødvendig for å lage en fullgod mousse. Som en ekstra bonus er den latterlig enkel å lage.


Mindre utetid og mere tid inne til å lage god mat. Har prøvd å smelte sjokolade med ss fløte ved 4. Blir til en fast sjokoladeklump hver gang. Ved siste forsøk smeltet jeg sjokoladen først, som gikk helt fint, inntil jeg tilsatte ss fløte.


Da klumpet den seg igjen. Beetronics produce monitor e touchscreen per uso professionale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg