tirsdag 15. november 2016

Spill for de minste

Morsomme menn vil underholde de små barna. Fargerike karakterer gnidd all sin farge og nå de trenger for å få nye. Tella - Mattespill for de minste TELLA er et pedagogisk spill for nettbrett der barn kan lære matematikk gjennom å leke og prøve seg fram. Finn den riktige tallrekka.


Vi har latt vår juniortester på år (snart 6) boltre seg med et utvalg spill for de yngste. Nabogutten på har også vært en ivrig deltager og har bidratt både med forklaringer og større leseferdigheter.

Se hva jeg kan er et kunnskapsspill for de minste barna. Bli med til vaniljedammen og hopp rundt på bladene sammen med den lille frosken! Vet du hva en sirkel er? Eller hva en firkant er? Dette er noe av det barnet.


Brettspillene som er laget for de minste , er ofte pedagogiske og enkle, og de skaper en god mestringsfølelse for både barna og de voksne. Vi har blant annet jentespill, slik som påkledningsspill, dyrespill, sminkespill og eventyrspill. Spill gratis spill - Barnasside.


Dessuten har vi puslespill, slik som Bubble Shooter, Mahjong og Sudoko.

Et glimrende spill for de minste. Det er lite som er koseligere enn å spille spill med barna, da særlig brettspill. Selv om det til tider kan bli ganske skummelt, er spillet Harry Potter og fangen fra Azkaban finfin underholdning for de yngste spillerne.


Kos med kidsa - gode verktøy for småbarnshverdagen. Hver spiller har en plate med bilder foran seg. For å vinne spillet er det om å gjøre å finne brikker som passer til sin egen plate, og fylle den først. Lotto er ofte barnas første spill , og det blir fort populært. Antall spillere: 2-4.


Her finner du de morsomste spillene for hele familien! Første tema for mitt vedkommende må nesten handle om søvn. For guttene har vi kjempekule racerspill, actionspill og idrettsspill.


Annette sin baby er måneder gammel, og her deler hun sine rutiner for søvn og stell! Internasjonale studier tyder på at gravide som legger seg til å sove på siden har lavere risiko for dødfødsel enn om de som sover på ryggen. Du står her: helsenorge. PlayStation Classic er spillkonsollen for den nostalgiske PlayStation entusiasten.


Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. En quiz med spørsmål i kategorien lett blanding for de yngste. Quizen består av spørsmål som hver har fire svaralternativ.


Flere spill og eventuelle andre apper finnes i en egen appmeny.

Ikonet for dette ligger nederst i høyre hjørne. Vi tipper de fleste treåringer vil komme raskt inn i det, ettersom vår unge produkttester fattet poenget ganske raskt. Nede i venstre hjørne finner du ikon for andre menyer. De første årene var nettbrett nærmest synonymt med iPad. Nå er utvalget mye større, også i lavere prisklasser.


For barn under tre år kan du lett komme unna med de aller minste og billigste versjonene - eller din egen gamle iPad. For de små skal nettbrettet uansett i hovedsak brukes til musikk, film og enkle spill. Som far til en jente på snart år har jeg prøvd en del spill og apper for mobil og nettbrett, og her kommer mine anbefalinger for alderen 1-år.


De ulike applikasjonsbutikkene florerer av dårlige og ofte amatørmessige spill , mange av dem er bare laget for å lure barna til å trykke på kostbare lenker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg