torsdag 10. november 2016

Norsk logo quiz svar

Norsk logo quiz svar

Tusenvis av profesjonelle logoer. Design pa minutter. Lage Prijzen en Goede Kwaliteit. Maak je Keuze uit het Uitgebreide Aanbod Materialen. Norsk Logo Quiz Svar Velkommen til Logo Quiz svar nettside.


Norsk logo quiz svar

Stakk med logo du ikke kjenner? Vi er her for å hjelpe! Vi har noen der vi kun presenterer en logo og gir deg svaralternativ i tekstform, og som regel er kun et av svarene riktig. Norsk logo quiz tar for seg norske bedrifter og organisasjoner som stort sett burde være kjente hos de fleste. Hovedmålet med dette spillet er å korrekt identifisere annerledes logoer av forskjellige selskaper og gi riktig firmanavn som logo quiz svar.


NorskLogoQuizSvar - Her finner du ut alle svarene p Norsk. Det var rask til forberede svarene niv logo quiz. Logo quiz med logoer fra norske bedrifter og organisasjoner. Ta testen og se hvor mange logoer du kjenner igjen.


Norsk logo quiz svar

Den blå og hvite ramma rundt er nok også med for den er ikke med på de andre logoene. Noen i Norges land må vite dette. Det er de samme spørsmålene som går igjen, her er fasiten. Tar forbehold om mulige skrivefeil. Hva er en Quiz spørsmål og svar ? Først og fremst er quiz spørsmål og svar topp underholdning som svært mange liker, spesielt i konkurranseform.


Ordet ” quiz ” kommer muligens fra det latinske ”qui es”, ”hvem er du”, og har blitt brukt i flere forskjellige former og sammenhenger opp gjennom tidene. Megaquiz om alt mellom himmel og jord. Vår desidert lengste quiz ! Hvor mange riktige klarer du? Både det engelske lånordet ‘ quiz ’ og ‘kviss’ er korrekte skrivemåter i følge Språkrådet.


Norsk logo quiz svar

Men den er på ingen måte umulig å løse. En ikke alt for vanskelig logo quiz. Nå kan du teste deg selv. Vi har samlet sammen en rekke logoer og har laget to logo -quizer til deg.


En liten med spørsmål, og en stor med spørsmål. I logoer hvor navnet er med har vi fjernet teksten. Men du finner ikke de siste logoene som jeg sitter igjen med på nett, enda vertfall.


Kan vell prøve meg litt nå, og komme tilbake med svar om jeg finner på de som jeg mangler. Dette er en quiz lett blanding med svar du kan bruke til alle anledninger som har en stor variasjon av tema. Spørsmålene er blant annet fra film, dyreverden og musikk.


Her er lurespørsmål, så tenk deg godt om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg