onsdag 9. november 2016

Middagstips kjøttdeig

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Oppskrifter og middagstips til enhver anledning.


Middagstips kjøttdeig

Kjøttdeigen har reddet mang en hva-skal-vi-ha-til-middag-situasjon, men er du som oss, er det de samme to-tre rettene som går igjen. Spaghetti bolognaise og lasagna. Noe av grunnen er kanskje at kjøttdeig tåler mye smak, er lett å behandle og kan brukes i et utall retter. Her har vi funnet frem oppskrifter på ti middager med kjøttdeig , du kan selvsagt bruke karbonadedeig hvis du heller ønsker det.


Karbonadedeigen er et sunnere alternativ, som inneholder mindre fett enn kjøttdeigen. En av våre mest populære oppskrifter og et godt middagstips for både barn og. Fyll tacoskjell eller tortillalefser med kjøttdeig , grønnsaker, ost, salsa.


I denne ukas meny fra Studentkokeboka er kjøttdeig hovedingrediensen i alle rettene. Kjøttdeig er nemlig både billig og minst like anvennlig som poteten. Her kan du finne alt fra kyllingkjøttboller med spinatpasta til hotte kjøttboller og fylte paprika med kjøttdeig og ost. Alle oppskriftene er beregnet til to porsjoner.


Middagstips - oppskrifter på enkel, sunn middag Usikker på hva du skal handle inn til middag denne uka? Vi har samlet et stort utvalg av oppskrifter på gode og enkle middagsretter med svin, kylling, laks, kjøttdeig og fiskeburger. Har du kjøttdeig - har du middag. Her har jeg samlet ti supre oppskrifter med kjøttdeig.


Middagstips kjøttdeig

Om du har lyst på en hverdagspizza (med perfekt bunn), en saftig og smakfull chili con carne eller en rask og fyldig tomatsuppe (se video her!) - så finner du alt du trenger her. Et middagstips til travle hverdager er hjemmelaget tomatsuppe med pasta. En varmende suppe som gjør lykke hos hele familien. Gratinert makaroni med kjøttdeig. Egg, kjøttdeig og løk passer godt sammen, og gir deg en deilig varm rett.


En riktig lekkerbisken for så vel øye som gane er dagens middagstips. Stek kjøttdeig i varm panne med olivenolje. Tilsett spisskummen, finhakket løk og hvitløk og stek videre et par minutter.


Middagstips kjøttdeig

Ha i hermetiske tomater og ketchup og kok inn til en tykk, god saus. Smak til med salt og kajennepepper. Legg kål og kjøttsaus lagvis i en ildfast form, bland sammen crème fraîche og revet ost og ha det på toppen av. Her har vi samlet nydelige gryter med gode smaker og som er fulle av næringsstoffer. Gryte-oppskriftene inkluderer kjøttdeig og Toro smaksrik base - i tillegg til masse grønnsaker og annet digg!


Raske middager til hverdagsmiddagen eller helgekos. Her viser jeg enkle hverdagsretter som har god score blant dere og som alle kan lage. Og alle råvarene kjøpes i vanlig kolonialbutikk som Kiwi, Rema eller Coop Extra. Kjøttdeig og karbonadedeig er utvilsom de mest anvendelige kjøttråvarene som finnes. De har et utrolig stort bruksområde i alt fra klassiske norske kjøttkaker til de mer eksotiske retter, og egner seg til å lage god mat raskt.


Middagstips kjøttdeig

Oppdatering på e-mail. Skriv din e-mail: Siste kommentarer. Ha kjøttdeig , en klype salt, pepper, litt sitronpepper og en knust hvitløksfedd i en bolle. Rør rundt til det begynner å bli seigt.


Form kjøttdeigen til en ball. Med KIWI PLUSS-app kan du enkelt melde deg inn, se din bonus, kjøpshistorikk og lese om fordelene i KIWI.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg