tirsdag 15. november 2016

Best i test barnevogn

De fineste barnevognene og utstyret Lynrask levering på sprell. Se barnevognene som er best i test! Vi hjelper deg med å finne riktig barnevogn for ditt behov.


En stelleveske er åpenbart ikke helt avgjørende for at man som ny forelder skal kunne ta vare på barnet på best mulig måte, men for noen kan en velorganisert stelleveske føles som en livredder. Særlig i den forbindelse vil denne testen være nyttig.

Ender du likevel med å kjøpe en ny vogn, kan du sannsyneligvis selge den for en god pris om noen år, og kanskje har det kommet noen nyere tester som gir den en god score også. Se tester av Britax, Baby Jogger, Babyzen, Cybex og Emmaljunga mfl. Barnevogn er gjerne den største enkeltinvesteringen man har som nybakte foreldre.


Vi vil med denne testen bidra til at du finner fram til en vogn etter din smak og som fyller dine behov. Vognene i denne testen er altså brukernes egne. Noen av modellene har svært mange brukere og opptil års samlet brukserfaring!


Man får knapt mer eller bedre duovogn for prisen, og vi kårer derfor Britax Smile – akkurat som forgjengeren Brio Smile – til best i test. Den beskrives som en god allround vogn som er stabil og robust.

I denne samletesten er det tatt med tester av flere typer barnevogner, blant annet joggevogner og byvogner. Slik kan du lettest se hvilke vogner som er de beste på markedet i flere kategorier. Dette må du lese før du kjøper barnevogn ! Vi har laget en guide til de beste barnevognene: duovogn, kombivogn, sportsvong, bagvogn og tvillingvogn.


Hvilke barnevogne har fejl og mangler, og hvilke indeholder uønsket kemi? Det ser vi nærmere på i magasinet Forbrugerrådet Tænk, hvor du også kan læse testen og finde andre spændende detaljer. Se de beste tilbudene! Vi har gransket alle ekspert-tester, pratet med ekspertene og fått vite hvilken barnevogn vanlige forbrukere liker aller best.


Med et bredt sortiment kan det være vanskelig å velge – flaks da, at du enkelt kan se hvilke produkter som har blitt kåret til best i test ! Her finner du de beste varene vi har å tilby, fra flere kjente varemerker. Markedet for barnevogner er så stort at du aldri klarer å bestemme deg for hvilken barnevogn du skal kjøpe. Derfor vi her laget en liten liste med de beste barnevogn som du kan få kjøpe på markedet. Velkommen til tidenes største test av barnevogner ! Best i test Barnevogn. Bugaboo Buffalo og Babyjogger City Elite er de tre vognene som gjorde det best i testen.


Hvordan vet du hvilken barnevogn som er den beste akkurat for deg?

I dette innlegget gir vi tips og noen kriterier for å gjøre valget ditt enklere. Det handler både om hva som er praktisk i bruk, det. I nedenstående sektion finder du de barnevogne der klarer sig bedst i test.


Forbrugsguiden har analyseret en række ekspert tests og viser dig her alle de bedste modeller, ifølge eksperterne. Tunheim sier at mange som skal kjøpe vogn, allerede har en viss anelse om hva de vil ha når de kommer inn i butikken. De har gjerne snakket med venninner eller forhørt seg på ulike nettfora, og ser for seg hva som kunne passe dem.


Andre er helt åpne, og må ha flere besøk i butikkene før de klarer å bestemme seg, sier hun. I denne barnevogn test får du et rigtig godt indblik i, hvilke modeller, der er dine penge vær hvilke modeller, der lever op til den europæiske standard og derfor vil du med garanti også kunne finde en passende model, der lever op til dine krav. I Forbrukerrådet- testen er den ikke blant de aller beste når det gjelder verken sikkerhet eller brukervennlighet, men i NAF- testen ble den best i test og kom under alle grenseverdier når det gjelder belastninger på barnets kropp.


Det er lav risiko for feilbruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg