fredag 25. november 2016

Hvor er det varmt i januar

Vi gir deg våre beste tips for reiseeventyr i vinter. Verden er full av spennende skatter - hva vil du oppleve? Bestill en treningsreise i dag! Se våre reisemål her.


Hvor er det varmt i januar

I løpet av disse månedene er det nesten ingen regn på de nordlige øyene. Finn laveste nettpris her. De sørlige øyene har regn fra november til mars. Mauritius Mauritius har et tropisk klima med herlig varme året rundt, men er varmest under vinterhalvåret.


I januar er det grader om dagen og grader om natten. Vår kaldeste vintermåned hjemme gir stor kontrast til varmere breddegrader. Og jo nærmere Ekvator du kommer,. Vi har tatt frem våre anbefalte og populære reisemål i januar. Er du på utkikk etter et varmt reisemål i januar og lurer på hvor i verden du bør dra?


Ta en titt og få inspirasjon til ferien din! Januar er derimot den tørreste og kaldeste måneden, men det betyr fortsatt en gjennomsnittlig dagstemperatur på grader. Maldivene ligger i det sørindiske hav og her blir det varmt.


Kambodsja blir ofte omtalt som “ det nye Thailand”. Kalenderen viser januar måne og vinteren har overtaget i det danske land. Januar er den koldeste måned på året, og det kan være svært at holde humøret oppe i denne mørke tid. Mange leder deres tanker hen på varmere himmelstrøg, men hvor i verden skal man rejse hen, for at finde sol og varme på denne tid af året? Med sitt tørre subtropiske ørkenklima byr landet på lune vintermåneder med sol og behagelige temperaturer.


Du må likevel forvente litt regn, så ta med paraplyen. Har du lyst til å reise til et varmt og solsikkert sted i januar ? I varmeguiden vår får du tips til hvilke reisemål som passer for deg, uansett om du foretrekker behagelig norsk sommervarme eller om du vil ha det enda varmere. I Travelmarkets varmeguide for januar kan du hurtigt tjekke, hvor der er billigt, solrigt og varmt i januar. Og så kan du med det samme glæde dig til at slappe af i solen i årets kedeligste måned.


Vil du hurtigt tjekke dit foretrukne rejsemål i januar ? Find de varme lande Skrevet af: Birgitte Oxlund. Tenker du på reise til syden i februar eller andre deler av verden, men lurer på hvor det er varmt ? For å hjelpe deg med å finne ditt perfekte reisemål i varmen har vi laget varmeguiden, hvor vi tipser om deilige reiser til varmen! Skift det grå og kolde vejr ud med sol og varme ! Er du en sånn som liker å reise til skikkelig varme land om vinteren, eller foretrekker du en temperatur som kan sammenlignes med den norske forsommeren?


Hvor er det varmt i januar

Find ud af hvor du får flest soltimer og kommer længst for pengene i januar med vores varmeguide. Er du en skikkelig strandløve er det få ting som slår en ferietur til Goa i India. Temperaturen er også veldig jevn, så du slipper å uroe deg for sprengvarme dager og kalde netter. I desember og januar er Goa på sitt “kaldeste”, men det er fortsatt varmere her enn en norsk sommer (og vel så det ). Ja, som tittelen sier så lurer jeg på hvor på Granca det er varmt nok til å ligge ute og sole seg og kanskje bade hvis vi reiser i romjula og tenker å være der i et par uker.


Som du ser er januar den kaldeste måneden i Lisboa. Lisboa er som nevnt et mer spennende reisemål, men er det sol, varme og bad du er ute etter, er en av Kanariøyene et bedre valg. Ikke noe typisk Charterfeber der.


Hvor er det varmt i januar

Har forstått at det er stor forskjell på hvor man befinner seg på de ulike øyene om vinteren. Hvilken øy er best om vinteren og hvor. Varme Thailand fra kr 6. Da er klimaet der helt fantastisk, for dette er den tørre tiden på året i Thailand med temperaturer på omkring grader.


Er du så heldig å kunne reise vekk i to uker og har du en god slump penger i feriekassen skal du vite at januar er en super måned å dra til Thailand i. Her kan du slappe av i solen Skrevet av: Birgitte Oxlund. Er du i tvil om hvilket charterreisemål du skal velge i vinterferien? Her får du en oversikt over varme land i februar. Planlegger du å reise til sol og varme i februar?


Hvordan er været der på den tiden, er det deilig badetemperatur og bik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg