mandag 28. november 2016

Karbonadedeig middag

Alle fortjener en smaksrik middag! Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter.


Se våre spennende oppskrifter her.

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Populære cruise og seilturer i Australia på Viator!


Rask og enkel kjøpsprosess. Karbonadedeig er et magrere valg og har et lavere fettinnhold enn kjøttdeig. Kvernet kjøtt kan brukes til så mangt i middagslagingen og her er gode middagsforslag som både er enkle å lage, rik på smak og ikke minst sunne og næringsrike matvalg.


Er det mindre enn fem prosent fett, selges det som karbonadedeig , er det mer enn prosent fett,. Hamburgere, kjøttboller, paier, taco, pasta bolognese og mye mer.

Kjøttdeig er utgangspunktet for mange gode middager. Du får kjøttdeig av okse, svin, kylling og lam. Og aller helst er det taco, pizza eller lasagne vi vil ha til middag. Selv om vi elsker disse rettene, er det kanskje på tide å prøve og lage noe nytt av kjøttdeigpakken? For å riste litt liv i de norske middagsvanene, har vi skapt to nye retter med utgangspunkt i karbonadedeig som begge har potensiale til å kunne bli Norges nye fredagsfavoritter: tacosuppe og lasagne i panne.


Til kjøttkaker og andre kjøttretter hvor deigen skal spes bør man heller velge kjøttdeig. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Stek karbonadedeig med grovhakket rødløk og sopp samt finrevet gulrot, tilsett tomatpuré, vann og krydder. La det småputre til en tykk kjøttsaus.


Servér med finrevet parmesanost over. Vi har samlet et knippe med helgefavoritter med kjøttdeig. I de fleste av rettene kan du gjerne erstatte den vanlige kjøttdeigen med magrere kjøttdeig, karbonadedeig , kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.


Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Bland sammen karbonadedeig , maisenna, kaldt vann, salt og pepper til du har en jevn masse, gjerne i en kjøkkenmaskin. Stek i smør på middels sterk varme til karbonadene er gjennomstekt, i 3–minutter på hver side. Vend karbonadene ofte for at varmen skal fordele seg jevnt.


Dersom du koker den på melk får du både et næringsrikt og godt alternativ, enten det er til frokost eller middag.

En middag som er perfekt når man kun lager til en, men kan like gjerne lagast til fleire – då er jo det berre å doble oppskrifta #128521; En alt-i-en-panne med både kjøtt, karbohydratkilde og grønnsaker – og en middag som veldig enkelt kan varierast etter kva man har tilgjengelig. Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag. Det er nettopp det eg har gjort her. Vår alles kjære lompepizza! Her har jeg stekt karbonadedeig med krydder og ketchup, deretter lagt på paprika, rødløk, oregano og ost.


Inn i ovnen på 2grader i min – ferdig! Perfekt som både lunsj, middag og kveldsmat – bare å justere mengden etter hvor sulten du er. Form karbonadene til store flate kaker (per 5g karbonadedeig ). Lag rutemønster på overflaten med en sløv kniv. Spagetti til middag skaper god stemning. Her har du en vri på den vanlige spagetti med kjøttsaus slik at den minner mer om lasagne.


Følg bare den enkle oppskriften og alle rundt bordet vil takke deg. Vi anbefales å holde inntaket av rødt kjøtt under 5g ferdig tilberedt kjøtt, som tilsvarer 7g rått kjøtt, per uke. Arabisk gryte er i utgangspunktet bare krydret med salt og pepper, og vil ikke skremme vekk kresne ganer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg