tirsdag 8. november 2016

Ssb no navn

Alle navn med mer enn tre navnebærere gir treff i navnesøket. Varehandel og tjenesteyting - SSB. Jor skog, jakt og fiskeri - SSB. Statistisk sentralbyrå. Standardtegn i tabeller - SSB.


Innvandring og innvandrere - SSB. Offisiell norsk statistikk. Her finner du flere tall og mer. Navn : Navn Emne: Befolkning Ansvarlig seksjon.


William har etter over års klatring nådd navnetoppen. Bygg, bolig og eiendom - SSB. SSB antar at den årlige nettoinnvandringen blir i overkant. En vesentlig del av den større variasjonen i navn de siste. Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn.


CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. To navn til sammen er det 3prosent av guttene og 3prosent av jentene som får. Etternavn som slutter på sen er det stadig færre som får.


Marie er egentlig Norges vanligste navn. Anne er det desidert mest brukte første fornavn for kvinner. Navnet er en kortform av Eleonore og dukket opp i kjølvannet av Et dukkehjem. Markus er på plassen bak etter en liten hvileperiode. Det er høysesong for navn som begynner på Ma.


Ssb no navn

Navnesøk: Domenenavn, foretaksnavn og varemerke — i ett søk Er navnet ledig? Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk. Mulighet for avbetaling! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Datasettet innholder offisielt navn på kommunen og en firesifret kode, kommunenummer, hvor de to første sifrene angir fylke.


Ssb no navn

En kommune er både en politisk, administrativ og regional enhet. Kommuner har en videre regional inndeling i delområder og grunnkretser. Et navn har ofte flere deler, men det er ofte en av delene som brukes i dagligtalen.


Hvilket av disse navnene dette gjelder avhenger av forholdet mellom personene og graden av formalitet. Navnet som brukes i dagligtalen kalles fornavn i Norge og Danmark, first name, given name eller Christian name i engelskspråklige områder. Navnedagen til de forskjellige navnene er delvis fastsatt etter gamle katolske helgener og andre delvis etter datoer tilknyttet historiske personer med det aktuelle navnet. Resten av navnene er plassert slik at de passer inn på en språklig måte. Vi håper at dette nettstedet vil bidra til økt fokus på markering av den enkeltes navnedag.


Husk å logge ut når du er ferdig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg