onsdag 9. november 2016

Tunfisk på boks gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


På Matportalen står det at gravide og ammende trygt kan spise tunfisk på boks , men at de bør holde seg unna fersk tunfisk. Er du gravid og glad i tunfisk på boks ?

Spis med god samvittighet. Nye undersøkelser viser at innholdet av uønskede stoffer, som for eksempel kvikksølv, er langt under grenseverdiene. Men er boksvarianten egentlig helt trygg?


Hvorfor er tunfisk på boks trygt? Trygt for gravide å spise tunfisk på boks. På Matportalen har det stått at gravide og ammende trygt kan spise tunfisk på boks , men at de bør holde seg unna fersk tunfisk.


Men dette er basert på ganske gamle undersøkelser.

Kostrådene på denne siden er fra norske myndigheter til gravide. Matportalens redaksjon svarer ikke på enkelthenvendelser fra gravide , men lagrer henvendelser slik at de blir tatt med i vurderingen når kostrådene skal revideres. Har du spørsmål angående kosthold mens du er gravid , må du ta kontakt med helsestasjon, jordmor eller fastlege. Nå er rådet: hold deg helt unna fersk tunfisk , og spis maksimalt én boks hermetisk tunfisk i uka. Norske råd basert på gamle tall.


Noen som vet hvorfor tunfisk på boks anses som trygt for gravide , mens fersk tunfisk ikke er trygt? Andre møte med forumet. Gravide bør ikke spise mye lakris på grunn av skadelige effekter av glycyrrhizinsyre, et hormonforstyrrende stoff som finnes i lakrisplanten. Gravide og kvinner som planlegger å bli gravide bør unngå ingefærshots og kosttilskudd med ingefær. Bakgrunnen er dyreforsøk som viser at store mengder ingefær kan gi økt risiko for abort.


Eksotiske fisker som hai, sverdfisk, skater og fersk tunfisk ( tunfisk p boks er trygt). Vil ha advarsel p tunfiskboksene - NRK Viten - Nyheter innen. Selv om det har vært fokusert mye på betydningen av de marine omega-3-fettsyrene i fisken, så er fisk en god kilde for proteiner, flere vitaminer og mineraler. Vi kan få i oss fisk på andre måter enn gjennom å spise fisk til middag.


Mattilsynet dobbeltsjekker tunfisk p boks - 17.

Et godt alternativ er pålegg som sardiner, makrell i tomat eller tunfisk på boks. Tunfisk på boks regnes derimot som helt trygt. Rådet til deg som er gravid er det samme som til folk flest. Rask og trygg leveranse. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk.


Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Sardiner er rik på kalsium. Helsemyndighetene i Norge anbefaler gravide å spise fisk til middag – ganger i uken, og fisk som pålegg flere ganger i uken. Makrell, sil sardiner og tunfisk på boks er fisk som typisk passer bra som pålegg for gravide.


Stek purre og paprika, tilsett matfløte og tunfisk. Rør litt rundt og mos tunfisken. Tilsett salt og pepper. Kok fullkornspasta og ha pureen over.


Litt usikker på mengdene siden denne retten alltid går på øyemål. Jeg synes tunfisk i olje er litt for oljete, mens noen synes tunfisk i vann blir for tørt. For å unngå enkelte sykdommer som kan være farlige under svangerskapet, bør du bare spise gravet eller røkt fisk hvis den er helt fersk og nypakket. Ha i en skål, strø på salt og pepper og spis som den er!


Det samme gjelder sushi. Lettvint og godt minimåltid! Nettstedet matportalen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg