tirsdag 29. november 2016

Nordsøen feriesenter

Gratis aktiviteter og fasiliteter og gratis adgang til svømmebasseng og badeland. Gå på strøgtur med fortauskafeer og sommerbutikker og opplev byens herlige stemning på de mange restaurantene. Familiecamping og lokalt feriesenter proppfull med aktiviteter. Blokhus er minst like hyggelig utenom sommersesongen.


Våre campinghytter er populære. Pass på med tidlig booking. Fra hotellet kan dere nyte utsikten over havet. Det subtropiske badelandet sørger for gode badeforhold hele året.


Bo i leiligheter for inntil 6. Vores subtropiske badeland er et stort hit hos alle børn og barnlige sjæle. Skriv i formularet over hvis du ønsker å bli ringt opp. Angi hvilken dag og tidspunkt du ønsker å bli kontaktet (i tidsrommet kl. 1- 1på hverdager). Kun 5meter lenger unna ligger ”Byen ved havet” med all sin sjarme.


Den yrende havnen er byens knutepunkt med kuttere, lystbåder, glassblåseri, gallerier og restauranter. Badeferie året rundt - feriesenter i Danmark med badeland. Hos Danland feriesenter er det mulighet for å ta en badeferie i Danmark året rundt. Her kan du uansett vær og vind få brukt badetøyet enten ved stranden, i feriesentrets svømmebasseng eller i badeland.


Aktiviteter for hele familien, store som små. Rett utenfor døren venter en deilig lang sandstrand. Fra feriesenteret kan du nyte en fantastisk utsikt over det imponerende havet, og bak sanddynene ligger et skønt plantasjelandskap, som er perfekt for familieturer. Se den største oversigt over tilbud på feriecenterophold i hele Danmark og Nordtyskland. Der er badeland på mange af centrene.


Book dit ophold her! Bestilling af serviceydelser kan ske via jeres lejebevis, hvis I modtager dette pr. I kontakte Danlands salgsafdeling eller receptionen på feriestedet. Fyrklit ligger midt i den flotteste natur. Største udvalg af feriecentre i Danmark.


Med feriecentre tilbyder Danland det største udvalg af feriecentre i Danmark. Alle vores feriecentre er beliggende tæt ved strand og midt ude i den smukke danske natur. Gå til strøgtur med fortauskafeer og sommer butikker og oppdage byen fantastiske restauranter.


Landal Grønhøj Strand. Landal Grønhøj Strand ligger 5m fra Danmarks bedste badestrand. Stranden er dejlig bred og indbyder til solbad eller lange gåture med den dejlige lyd fra Jammerbugtens bølger i ørerne.


Feriesenter Nordsøen (Danmark). Dessuten ligger parkene i rolige, naturskjønne omgivelser, så uansett om ferien tilbringes ved kysten, på fjellet, i skogen eller i det åpne landskap, er dere garantert en ferie midt i naturen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg