mandag 28. november 2016

Navn og betydning

Watch Og Online Now For Free. Likevel vet vi at også germanske og nordiske navn har hatt betydning på et tidspunkt. Jo mer den blir brukt jo mer lærer den om hvilke navn folk liker og ikke liker. Siden den er basert på kunstig intelligens, vil den dermed bli bedre etterhvert.


Så hjelp oss å trene den opp i dag.

Skriv inn et navn du liker, så vil guiden komme med alternative navneforslag i tillegg til utbredelse, opphav og betydning av navnet. Navn som har vært i bruk i mer enn hundre år, har gjerne endret seg litt fra beslektede navn i andre land. Her finner du interessant informasjon om over 100.


Er du ute etter et fint navn til babyen din? Da er dette rett sted. Hvert arabiske navn har en veldig presis betydning , og til tider kan det til og med spores tilbake gjennom historien.


Betydning -babynavn.

Noen arabiske navn refererer til intellektuell, moralsk eller åndelig arv. Andre refererer til Midtøstens flora, fauna og kultur. I hverdagen er dog navnet vårt noe vi sjelden tenker over. Likevel hadde det vært gøy å vite akkurat hva hvert av navnene våre betyr – ikke sant?


Vel, nå kan man sjekke det på null komma niks! Verdens største database over norske og norrøne navn , men også en imponerende oversikt over navn fra Europa, Asia, Afrika og Amerika! Det kan også komme fra navnet Johanna som kan bety Gud er nådig. Jørgen – Tysk form av Georg, som kommer fra det greske ordet Géorgios, som betyr jorddyrker.


Gjøran deler samme betydning. Mari-Norsk versjon av Maria og Marina, som har ukjent betydning , men kan ha noe med hav å gjøre. Mellomnavn i Danmark, Norge og Sverige. I Danmark, Norge og Sverige har mellomnavn (dansk mellemnavn, svensk mellannamn) en spesiell betydning , og betegner kun navn som også kan være etternavn. Flere fornavn betegnes som fornavn.


I tillegg hadde det navnet ei god betydning som passa godt til kvalpen. No sit eg her igjen, med ein ny kvalp og kvenner og kvenner på navn , men vert aldri fornøgd.

Dermed prøver eg igjen med hjelp her inne. Dei to andre hundane heiter Anja og Junah. Desse to navna er dermed utelukka. Hva skal babyen hete?


Skal det være et populært navn , sjeldent, vekke minner fra barndommen, være gammelt. Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. Navn - SSB CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet.


Vi kan også si at et stedsnavn er en adresse. Når et stedsnavn blir brukt muntlig eller skriftlig i en gitt sammenheng, vil de som hører eller leser det automatisk knytte det til et bestemt ste forutsatt at de kjenner navnet og stedet. Navn på viktige steder er naturligvis mer kjente enn navn på mindre viktige steder.


Sólheimr), og vestnorske vin- navn som Sandven og Hudven, kan være så unge som fra vikingtida. Men ellers er slike navn som Bryn, Dæli, Hovin, Bergum og Sem vitnemål om gårder som er tatt opp før vikingtida. Stedsnavn er navn på geografiske lokaliteter (steder), som fjell, daler, elver, fjorder og andre terrengformasjoner (naturnavn), og navn på gårder, bosteder, teiger og andre lokaliteter som er preget av menneskelig virksomhet (kulturnavn). Hvad betyder navnet ? Navne betydning , statistik mm Navnebetydninger er ikke det eneste vi tilbyder.


På mange af vores navne er betydning ikke det eneste der er anført.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg