torsdag 3. november 2016

Kinesisk kalender dyr

Den kinesiske kalender er en lunisolarkalender. I Kina benytter man i dag den gregorianske kalender , men den kinesiske kalender brukes fremdeles til markering av tradisjonelle helligdager, for eksempel kinesisk nyttår, Duanwu-festival og Månefesten. I følge kinesisk tradisjon tilhører hvert år et dyr.


Dette er en generel metode, der fortæller om karakteristika for mennesker født i de forskellige dyre -tegns år. Det kinesiske nytår eller Forårsfesten begynder altid ved 2. Vintersolhverv (den 21. dec.), og vil derfor falde i perioden mellem den 21.

Vet du hva ditt kinesiske stjernetegn er? Lær mer om dyretegn og. Mens årene i den gregorianske kalenderen er delt opp i tolv stjernetegn, er hvert kinesisk år representert ved et dyr.


Hundens år begynte i dag, 16. NRK har tidligere lagt ut en oversikt over de ulike stjernetegnene. Ledende innen skadedyrbekjempelse.


Få kontroll over familiens alle aktiviteter med en kalender med ukenummer. Norges fremste leverandør av papirbaserte kalendere. Sjekk ut utvalget vårt i dag.

Gratis online kalender med merkedager og uker. Tilpass design og innhold. Finn din favoritt nå. Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang. Utklipp - Fotosearch Enhanced.


Fotosearch arkivfotografi og arkivfilmlengde hjelper deg å finne det perfekte fotografiet, raskt! Hvor den gregorianske kalender bruges i verdsligt øjemed i Kina, bruges den kinesiske kalender blandt andet til markering af traditionelle helligedage, såsom det kinesiske nytår. Likevel er det kinesiske nyttåret ganske forskjellig fra det vi er vant til.


For det første bruker kineserne en annen tidsregning enn vår. Vår tidsalder regnes fra Jesu fødsel, mens kinesernes tidsalder beregnes etter keiser Huangdis kinesiske kalender. Hvis du virkelig vil lære kinesisk astrologi starter det et nytt grunnkurs nå. Det starter bare en gang i året NÅ og du finner all informasjon du trenger HER. Overgangen fra ett år til et annet skjer ikke 1. Begivenheder og hændelser i et givet år, influeres af det års dyr , gældende for alle dyr.


Men i sidste ende, er den kinesiske astrologi et enormt katalog med komplekse beregninger, af utallige forhol der følger af et indviklet samspil mellem de dyr , Yin og Yang, samt samspillet mellem de fem elementer. Er du gravid - og nysgerrig efter at vide, om du venter en dreng eller en pige? Så fordriv tiden indtil kønsscanningen med den kinesiske kalender , som efter myten siges at kunne fastslå dit barns køn med procents sikkerhed.


De kinesiske stjernetegn – Fortællingen bag de kinesiske stjernetegn og årsdyr. De stjernetegn vi kender, er helt anderledes end de kinesiske stjernetegn.

Vores stjernetegn har tilknytning til en bestemt måne hvor de kinesiske tegn, til et bestemt år. Men som vores dyr , har de ogå tolv dyr med deres egen egenskab og kendetegn. Usikkerhed om hvordan den kinesiske kalender skal bruges. Dit kinesiske dyretegn bestemmes ud fra det år du er født ifølge den kinesiske kalender.


Her kan du få udregnet dit kinesiske dyretegn. Da denne er lidt forskudt ift. Hva sier ditt kinesiske dyretegn om deg. Et kinesisk fødselskart tar utgangspunkt i hvor gammel moren var da barnet ble unnfanget og måneden unnfangelsen fant sted. Hensikten er å finne frem til fosterets kjønn.


Kartet skal være laget av en kinesisk vitenskapsmann og antas å være 7år gammelt. Det sies at kartet skal stemme i prosent av tilfellene. Kinesisk nyttår anses for å være en stor helligdag for kinesere, men også for etniske grupper som mongoler, koreanere, hmong og vietnamesere, som har vært under innflytelse av kinesisk kultur i form av religion og filosofi og kultur generelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg