mandag 7. november 2016

Vondt i magen venstre side oppe

Bekijk het ruime aanbod op TUI. Vertrek dicht bij huis! Se våre reiser til Side her. Bestill din drømmeferie på ving. Smerte på venstre side av magen bør ikke ignoreres eller overses.


Om noen av disse symptomene oppstår samtidig, er det grunn til bekymring: Konstant smerte. Dette er ikke noe som er begrenset til kun én dag i noen timer. Vedvarende eller tilbakevendende smerter eller ubehag som er lokalisert til øvre del av magen. Ubehaget eller smertene kan ledsages av oppfylthet, tidlig metthetsfølelse, oppblåsthet, kvalme, brekninger, sure oppstøt og halsbrann. I begynnelsen var det ikke smertefullt, men snarere en slags dunkende tilstedeværelse som jeg da antok kunne være en strekk i muskulaturen.


For eksempel ved forstoppelse og luft i magen. Smerter nederst i magen : Kan være tegn på en gynekologiske tilstand hos kvinner. Det kan være smerter nede i magen på den ene eller på begge sider. Hva kjennes vondt i nyrene ut som? Nyresmerter blir ofte beskrevet som en verkende smerte høyt oppe på baksiden av korsryggen.


Det kan skyldes en rekke mulige diagnoser, men den vanligste årsaken er nyrestein. Hvilken side kan man kjenne vondt i nyrene på? Venstre eller høyre?


Vi har to nyrer, en på venstre side og en på høyre side. Veldig mange mennesker sliter med hyppige magesmerter grunnet en dårlig fungerende tarm. Forstoppelse kan være årsaken til smerter. Er smertene lokalisert ved navlen, eller lenger ned i magen , på høyre eller venstre side , har det gjerne med tarmen og gjøre, sier hun.


Det vanligste symptomet er magesmerter i nedre del av magen , som regel på venstre side. Smertene kan komme og gå eller være konstante. Tykktarmen ligger i en bue opp mot siden og går deretter ned mot nedre del av magen på venstre side. Selve magesekken befinner seg mer mot midten av kroppen, men litt til venstre. Smerter eller ubehag i siden (flankesmerter) kan komme fra magetarmkanalen, milt, lever, nyrer og urinveier, og muskulatur i rygg og bryst.


Vind je ideale vakantie naar Side op TUI. Profiteer het hele jaar door van de TUI garanties. Dette er betennelse i blindtarmen, den vanligste årsaken til smerte i nedre del av høyre side av magen.


Vondt i magen venstre side oppe. Hvorfor har jeg vondt verst til venstre i magen ? Jul Innsendt sp rsm l. Jeg har også, først nå de siste 4-dagene, opplevd å bli veldig slapp, sliten og trøtt selv ved de minste anstrengelser. Jeg har vært hos en allmennlege som kjente på magen og området uten å finne noe.


Jeg tok en del blodprøver som jeg ikke har hørt noe fra, for ca uke siden. Eldre mann, som bor litt ute i distriktet, har en tidlig morgen sterke smerter i mageregionen på venstre side. Han tror først at de kan være forårsaket av nyrestein. Det har han nemlig hatt tidligere, men den gangen var smerteforløpet litt annerledes.


Jeg har også i åresvis hatt problemer på venstre side av magen nesten helt oppe under ribbena. Fikk det lenge før M. E (eller ihvertfall mange år før jeg ble så syk som nå), og har hatt det siden. Men i varierende grad. Var til legen dengang, og var på en eller annen mindre koselig undersøkelse. Problemet nå er hovedsakelig øvre del av ryggen (mest på venstre side ) Det er som en slags svie eller følelse av å være sliten i ryggen.


Noen dager er det helt bra, men så kommer det igjen. Noen ganger er det også smerter i noen punkter på venste side litt lenger ned mot midjen. På legespråket foretrekkes betegnelsen funksjonell dyspepsi eller non-ulcus dyspepsi (NUD = ikke-magesår plager i øvre del av magen ). Funksjonell betyr at plagene ikke skyldes sykdom i noen organer (ikke-organiske plager), og dyspepsi betyr smerter og ubehag i øvre del av magen.


Basert på den lille informasjonen du gir oss så kan det være en rekke diagnoser som gir deg vondt i venstre side av lysken, men siden det skjedde etter løping – så tar vi sjansen på å si at det nok er en belastningsskade grunnet feilbelastning eller overbelastning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg