fredag 25. november 2016

Sex og samleie

For mange er ordet sex forbundet med samleie og det kan virke som om det er et stort fokus på samleie i samfunnet. Dette kan føre til at vi kjenner på press eller savn og føre til tanker om at alle andre bortsett fra deg selv har hatt samleier. Vi har et grunnleggende positivt syn på seksualitet og jobber for å bygge ned tabu og stigma.


For å få dekket alle behovene, både de fysiske og ønsket om at sex skal oppfylle et visst bilde, er det fint med variasjon. Man kan bytte stillinger og måte å ha sex på flere ganger gjennom et samleie , og på den måten sørge for at begge får det de vil ha, råder Kjøs.

Samleie kan også brukes som en betegnelse på seksuelle aktiviteter mellom to menn eller mellom to kvinner. Det kan også referere til andre former for seksuell atfer som munnsex og analt samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. Sex er mer enn samleie. Overalt på kroppen finnes det mange ulike bakterier og sopparter, som til sammen utgjør det som kalles den naturlige floraen.


Sopp er ikke farlig. At man har debutert betyr ikke at må ha jevnlig sex fra den dagen man har samleie for første gang.

Noen har lyst til å prøve, men opplever etterpå at man allikevel ønsker å vente litt med å ha et aktivt sexliv. Det er det bare du som kan bestemme om, når, med hvem og hvordan du skal ha sex. Det er mye som tyder på at vi ikke vet stort om hvilke stillinger som er kvinne- og klitoris-vennlige. Visste du for eksempel at bakfra- sex stimulerer knotten best? Best bakfra - Det er et naturens snodige lune at klitoris sitter slik til at den ved samleie stimuleres best om penis tas inn bakfra.


Ingen forpliktelser. Bedre enn inn- og ut- sex. En kvinnes skjede er nemlig mest følsom rundt åpningen og 3-centimeter inn, der man mener at g-punktet sitter, ifølge Ernst Gräfenbergs bok som kom allerede på 50-tallet, The Human Female Prostate.


Når bestemmelsene i dette kapittel bruker uttrykket samleie , menes vaginalt og analt samleie. Med samleie likestilles innføring av penis i munn og innføring av gjenstand i skjede eller endetarmsåpning. Ved handlinger som nevnt i § 1likestilles med samleie også innføring av penis inn i og mellom de store og små kjønnslepper.


Mange mødre og fedre glemmer å gi sine barn verdier i livet - ting å være glade for, verdsette og passe på. Det straffer seg ofte å glemme såvel verdier som grenser. Tenåringer - nyt dem mens du har dem - De kan være en prøvelse - men her er en guide til å overleve de vanskelige årene og lære å nyte dem i all deres utfoldelse. Ordet samleie betyr bokstavelig talt å dele leiet, altså dele senga eller der en ligger, med noen.


Det er helt vanlig å ikke oppleve orgasme hver gang man har samleie eller annen sex.

Noen kan oppleve det som vanskelig å få orgasme sammen med partner, men får det nesten alltid når de har sex med seg selv. Det er et godt utgangspunkt for å få det til når man er sammen også. Videre forteller hun at det er viktig å få fram at man kan nyte samleie selv om man ikke får orgasme. Det er nemlig slik at flere kvinner ikke klarer å slippe seg løs og få orgasme, men det betyr ikke at de ikke liker og nyter å ha sex med partneren. Blødde så smått etter mnd.


Spørsmål om angrepille Besvart 24. Hvem skal jeg ha sex med og hvordan runke bedre? Kan jeg ha blitt gravid?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg