torsdag 17. november 2016

Verdens beste brownies muffins

Verdens beste brownies muffins

Slik gjør du: Visp først egga og sukkeret til eggedosis. Så blander du resten i eggedosisen. Ikke rør mer enn nødvendig. Fyll muffinsformene halvfulle. Verdens beste brownies.


Verdens beste brownies muffins

Makan til god kake! Jeg tror hemmeligheten bak en kjempegod brownies er at den inneholder mye sjokolade. Browniesene har deilig myk og fuktig konsistens og NYDELIG sjokoladesmak! Oppskriften er til liten langpanne.


Du kan når som helst melde deg av e-postlisten. Den smaker ikke marsipan. Dersom du ønsker billigere muffins , kan du bytte ut noe av kokesjokoladen med kakao. Bruk da 2-ss kakao pr 1g kokesjokolade. Muffinsene er basert på samme oppskrift som Brownies uten nøtter.


Se også oppskrift på Browniesmuffins. Har du ikke muffinsbrett kan du bruke vanlige, doble papirformer. Du får da flere små muffins som trenger noe kortere steketid. De kan også fryses.


Men jeg kommer tilbake til denne nok en gang! Det sinnsykt digg når vi i tillegg lager karamellsaus og serverer med vaniljeis, sikler kakebakeren. VERDENS BESTE BROWNIES.


Verdens beste brownies muffins

Utallige timer og noen kaker senere, er jeg muligens på sporet av noe her. Det er mange der ute som hevder at de har verdens beste brownie , men det har jeg nå klart å motbevise. Det var tilbakemeldingen jeg fikk fra en leser som hadde prøvd denne oppskriften.


Og vi har prøvd mange andre oppskrifter på jakt etter den perfekte brownies. Og jeg må si meg helt enig. Det finnes sikkert en million forskjellige oppskrifter på brownies , og sikkert like mange meninger om hvordan de perfekte brownies skal være. Dette er den beste og enkleste browniesen som finnes!


Lite oppvask blir det også! Eller som dessert, sammen med en bærsaus og vaniljeis. Brownie og muffins har de fleste smakt, men har du prøvd brownie - muffins ? I dag skal jeg friste dere med denne himmelske browniesen pyntet med et hjerte av melis.


Denne herligheten faller garantert i smak hos alle kake og sjokolade elskere. Alle klarer å lage denne for oppskriften er så enkel, og du kan bruke forskjellige sjokoladetyper etter hvem som skal spise den. Det kommer kanskje ikke som noen overaskelse, men mye sjokolade er hemmeligheten til en god brownie. Jeg vet det er litt dramatisk å utbasunere disse muffinsene til verdens beste.


Verdens beste brownies muffins

Men altså, makan til gode matmuffins! Og de passer dessuten utmerket til suppe, i matboksen, på piknik, biltur, kveldsmat, på vei til jobb og du vet, det meste. Velkommen til Kakemonsen.


Jeg har faktisk aldri smakt bedre. Her finner du Norges eneste spesialdatabase for kakeoppskrifter. Søk i kakedatabasen er enkelt og effektivt, og du vil finne det du leter etter så lenge oppskriften er registrert.


Jeg er tosset med chokoladerige, svampede, klistrede, amerikanske brownies og disse boder bød på de absolut mest fantastiske brownies man kan forestille sig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg