tirsdag 15. november 2016

Noe godt til kvelds

Noe godt til kvelds

Se oppskrifter til kvelds her. Lag kvelds med MatPrat i dag. Trenger du inspirasjon? Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde.


Frister det med noe ekstra kos til kveldsmaten? Hvorfor ikke invitere gode venner eller rett og slett samle familien rundt kjøkkenbordet med noe godt å spise? Ha godt med smør i panna, hiv i et par skiver med godt pålegg og stek med lokk på til osten er smeltet.


Noe godt til kvelds ? Jeg liker å lage meg noe godt til kveldsmat, og gjerne noe annet en den typisk brødmaten. Skal du lage noe godt til kvelds siden det er lørdag? Her blir det natchos.


Litt småsulten på kvelden og har lyst på noe som skikkelig smaker? Lag crostini på daggammelt brø finn frem en boks ansjos fra skapet og server med kapers og litt frisk gressløk. Vi ville bli glade hvis du ønsker å bli med i Alleoppskrifter.


Alleoppskrifter er en søkemotor som samler de beste norske matlaging nettsteder og blogger fra Internett. Flere hundre blogger er allerede registrert her og dra nytte av den trafikken vi sender til sine nettsteder. Dere har betalt pause, da har dere en gode veldig mange andre ikke har. I noen yrkesgrupper har en krav på avbrekk etter så og så mange timer. Vi i butikk har krav på 5min avbrekk hver 2time om vi kun sitter i kassa konstant.


Såfort du beveger deg utenfor kassen for å rydde kurver osv starter tid. Omelett er sunt, godt og raskt å lage. Er du lysten på noe skikkelig godt til. Kjempegodt til frokost, lunsj eller kvelds.


I går lagde jeg biff i pitabrød til kvelds. Som tilbehør hadde jeg en frisk tomatsalsa og rømmedressing. Kosemat som metter. Disse tre ostesmørbrødene med økologisk brød blir du ikke lei av med det første. Noen som har noe forslag?


Noe godt til kvelds

Tar gjerne imot tips om noe annet. Forsiden Siste innlegg. Lun laksesalat Hei hei. Har du lyst på noe godt til frokost, lunsj eller kvelds kan vi anbefale denne sildesandwichen.


Sjekk også ut våre oppskriftssider for flere spennende og nye oppskrifter med sild. Det blir mye pizza. Vi ønsker deg en fin høstuke og mange gode smaksopplevelser.


Noe godt til kvelds

Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til stor del finansieres av annonseinntekter. Vi antar dette basert på din tidligere aktivitet på Schibsteds nettsteder og apper. Nettsiden vår plasserer informasjonskapsler (cookies) på enheten din dersom du har godkjent det i innstillingene til nettleseren.


Informasjonskapslene brukes for å forbedre nettsiden, analyse og interessebasert reklame, Les mer om Orklas behandling av personopplysninger, inkludert rett til innsyn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg