mandag 7. november 2016

Indisk mat oppskrift

Det skal være enkelt å lage god mat hele uken. Her har vi samlet alle våre hverdagsoppskrifter. Bestill Mat hos Just Eat på nyttårsdag. Hundrevis av forskjellige restauranter.


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett.

Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Her er oppskrifter på noen av de beste indiske og pakistanske rettene. Dette er mat som også spises i store deler av Midtøsten.


Pakistansk og indisk mat er ikke så forskjellig. Det de har til felles er alle de fantastiske krydderne og den gode, gode smaken! Denne oppskriften har vi fått av kjøkkensjefen på restaurant Listen to Baljit i Oslo.

Her finner du våre beste oppskrifter på indisk mat –alt fra klassisk Chicken Tikka Masala til desserter. Indisk kjøkken kan grovdeles i Sør og Nord. INDISK LEVEBRØD: Sarita Sehjpal har indisk mat som både levebrød og lidenskap. Kokken håper at flere nordmenn vil tørre å lage mer indisk mat hjemme med hennes enkle oppskrifter. I dag eier 45-åringen restauranten selv, hvor hun prøver å videreføre de indiske mattradisjonene tilpasset norske ganer.


Heretter blir det indisk mat fra bunnen av,så tusen takk for en fantastisk oppskrift – og en nyttig link til video-opptaket på NRK. Så forresten at Nirus brukte tørket bukkehornkløver, men dette fant jeg ikke. Så vidt jeg kan se har ikke du dette med i oppskriften din heller. Det er tid for å finne fram alle krydderposene og -glassa du sannsynligvis ikke har brukt på en stun og lage nan, raita og curry. Ukas ønskeoppskrift er indisk mat.


Laccha paratha med et lag av margarin i, og kombinasjon crispy og fluffy gjør at den bare smelter i munnen. Tidligere har jeg en oppskrift av aloo paratha på bloggen – det er er altså et indisk flatbrød fylt med potetmasala. Mynte er perfekt til lam, men også andre kjøttyper og fiskeretter, og yoghurtbasen gir et fint brekk mot sterk mat.


Skal du ha pakistansk, indisk eller annen lignende type middag er hjemmelaget myntechutney forfriskende tilbehør som gjør måltidet ekstra godt. Oppskrifter på raske og sunne middager, tradisjonsmat eller middag som hele familien liker. Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring.


Linser og godt krydder gjør denne indiske retten smakfull og sunn. Den serveres med en raita laget på rødbeter.

Påstand: Med indisk mat får du mest smak igjen for arbeidsinnsatsen. Det er et vågalt postulat, men det fortjener uansett å prøve seg. For å underbygge påstanden, se for deg dette: Bland krydder, yoghurt, tomat, kokos og kylling og sett formen i ovnen. Maten kjennetegnes ved gode sauser og bruk av mye smaksrike krydder.


Nanbrød er deilig tilbehør til indisk mat , curry og forskjellige småretter. Smaksett med det du liker, både hvitløk og koriander er nydelig. Vi tilbyr spennende og smakfulle retter av blant annet kylling, lam og kongereker.


Hos oss kan du forvente nydelig mat fra det indiske kjøkken, servert i våre flotte lokaler. Vi tilbyr også takeaway, for deg som foretrekker å nyte maten hjemme i egen stue. Så enkelt kan indisk mat være.


Skrell løk, hvitløk og ingefær. Skjær bort stilken av chilien. Ha løk, hvitløkfed chili, ingefær, karri, koriander, kuminfrø og en god slump olje i en kjøkkenmaskin.


Ovnen gjør resten av jobben for denne enkle varianten av tikka masala ( oppskrift nedenfor). Oppskrifter til hverdag, helg og festmåltider Her finner du inspirasjon til alle dagens måltider, både til hverdag og til helg. Oppskriftene er laget av landets beste kokker og er enkle å tilberede.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg