onsdag 21. november 2018

Sexstilling

Flott guide til en rekke forskjellige sexstillinger, med forklaringer til hver sexstilling. Over 2stillinger vist. Nettsiden er laget med tanke på å gi både menn og kvinner bedre sex og mer nytelse.


Har du fra tid til annen problemer med å oppnå orgasme under samleie med partneren din? Da kan det hende dere bør prøve en ny sexstilling. Enten du liker rumpe eller pupper, eller er dominant underdanig, har vi hva som trengs for at du skal oppleve dine villeste fantasier.

Forfatterne av Gleden med skjeden, Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl, er på besøk hos Stian Blipp Show. Stian Blipp spør om det aller beste orgasmetipset, og de forteller om det de kaller. Vi bryr oss om ditt personvern.


Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Womans Health Magazine har samlet de beste sexstilling ene på ett brett, og garanterer maks tilfredsstillelse og et krydret sexliv. Er en metode for kjønnslig omgang. Sexstilling en gjøres ved at sexpartenes kjønnsorganer ligger mot ansiktet slik at de skal utføre oralsex for å oppnå orgasme.


Tips: La ham lene seg litt forover og bruke hendene på klitoris, mage og bryster. Doggystyle Denne klassikeren gir dyp penetrering og god stimulering til begge parter, i tillegg til at det er lett for ham å komme til på klitoris eller hennes bryster.

En ny sexstilling kan gi ny sus i serken. Sex i de samme stillingene - Forandring fryder! Mange par får et litt vant sexmønster der de har sex i de samme stillingene, og det kan være bra, men det kan gi en annen type nytelse bare det å gjøre små variasjoner over de ulike, sier sexolog Thomas J. Fire effektive stillinger for en kjapp en.


Les også: Glem G-punktet, forskerne har funnet den nye veien til orgasme Han sier rask sex er som kinamat. Så lenge du velger retter du vet du liker og som pleier å levere, så blir du ikke skuffet. Ditt sexliv Forskning: Sexstillingen cowgirl er den farligste Er det én sexstilling det kan være verdt å holde seg unna, må det være cowgirl. Endelig en sexstilling med jenta på topp der mannen også kan være minst like aktiv. Her kan begge bevege seg meget fritt og du får dyp og god penetrering.


Sexstillingen kan dessverre bli litt slitsom i lengden da den tar på for både deg og partneren din, men hold på så lenge dere orker for dere kommer til å elske denne. Og må si at du har god smak, den stillingen er designet for den absolutte råkjøring der man lett har tilgang til hoftebenet som balanse og støtte og kan anvedes til å dra til deg hele bakpartiet til hendene, ikke mye rumpemuskelarbeid om du klarer å bruke armen(e) rytmisk. Mange menn synes kvinner blir enda mer attraktive når de er gravide. Da får de former og gjerne større pupper.


Men i denne perioden bør de være veldig oppmerksomme og la kvinnene styre. Sommerens erotiske dager er over og høsten er her. Men trenger sexlivet ditt å lide av den grunn? Sexolog Esben Esther Pirelli Benestad gir deg rådene om hvordan du kan piffe opp sexlivet til.


Cowgirl: Kvinder tror, den her mest er god for mændene, men det er fordi de hopper op og ned. De skal i stedet køre frem og tilbage!

Kvinden sætter sig ovenpå manden og læner sig lidt frem. Det skal de slet ikke. For den behøver ikke at være kedelig - den er derimod fyldt med intimitet og nærhe og med nogle små justeringer, kan den sexstilling alene blive lidt af en skøn legeplads! Og et sexliv kan sagtens fortsætte med at være et rum, man som par har til nydelse og leg - men vi kan alle have brug for at prøve noget nyt. Danske kvinder: Her er den bedste sexstilling.


Klassikerne er blevet klassikere, fordi er ER gode.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg