onsdag 7. november 2018

Baby skappel genser

Baby skappel genser

Garnforbruk: 1gr (nøster) kr pr stk. Se oversikt over alle endringer som er gjort på eksisterende oppskrifter. Strikkesett fra SKAPPEL. Tok utgangspunkt i denne oppskriften Skappel - genser til barn. De lange fibrene gir et loddent uttrykk til strikkeplagget.


Baby skappel genser

Josefine er mnd. Ullvask på grader. Myk Genser , strikket i Myk og Silk Mohair. Informasjon om garnet. I tillegg til at garnet er fantastisk strikket alene, egner kvaliteten seg også perfekt i kombinasjon med skappelgarnet Suri Alpakka.


Prima Alpakka er en 3-tråds 1 ren baby alpakka kvalitet fra SKAPPEL. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland.


Helge prosjektet ble en Mariusgenser med hjerter og falske fletter. Bilder av garnet jeg har brukt kommer lengre ned på siden. Har strikket noen forkortet runder bak for å få den litt høyere opp i nakken. Her finner du et bredt utvalg av flotte strikkeoppskrifter til enhver anledning til dame, herre, barn og baby.


Vil du strikke en genser , jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer. Det tar heller ikke så lang tid så hvis du starter nå, har du en ferdig Skappel - genser til Sankthans.


Det er Dorthe Skappel som har strikket og designet alle genserne i sommerkolleksjonen. Hun har latt seg inspirere av store bygg og arkitektur. Sommerstrikk fra Skappel. Hun forteller at sommer betyr total avslapping og.


Den første Skappel -genseren skapte strikkefeber i hele landet. Men nå er det en ny genser på banen. Genseren heter Evjen, og er hentet fra Dorthe Skappels nye strikkebok Med kjærlighet for strikk.


Baby skappel genser

Da har jeg strikket en Skappel genser i str. Genseren strikkes frem og tilbake i rettstrikk med unntak av vrangborden. Alle fire delene sys sammen til slutt. Jeg fulgte en oppskrift jeg fant på nettet i størrelse år og endret litt på den så den ble litt mindre.


Marthe Skappel og søsteren Maria Skappel Holzweiler skapte strikkehysteri og store overskrifter da de sammen med moren Dorthe Skappel lanserte Skappel -genseren og sin egen strikkebutikk på nett. Samtidig jobbet Maria i klesmerket Holzweiler sammen med ektemannen Andreas Holzweiler og svigersøsteren Susanne Holzweiler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg