tirsdag 27. november 2018

Hvordan steke bacon i ovn

Direkte fra eget lager til lavpris. Kjøp Ovn hos WhiteAway. Flere brett kan stekes samtidig. Lei av det spruter fett når du steker bacon i stekepanna? Forvarm stekeovnen til 2grader.


Legg bakepapir på en stekeplate. Fordel baconskivene utover. La det være litt mellomrom mellom hver skrive. La stå midt i ovnen ca.


Bacon bør stekes fra en kald panne, så fordel strimlene ut over pannen og skru så på varmen. Hell overskuddsfett forsiktig av under stekingen. De fleste steker bacon i stekepannen, men har du testet den effektive og knallgode metoden i ovnen ? Stek til det er ferdig.


Hvordan steke bacon i ovn

Det er såre enkelt og du får deilig sprøstekt bacon på minutter- uten at du trenger å stresse noe med det. Imens kan du steke pannekakene eller lage retten som baconet skal serveres til. Er det som regel du selv som må gjøre jobben, vet du at det kan være en grisete affære. Ved å steke bacon i ovnen , slipper du alt fettsølet, raskere går det også. I motsetning til ribbe, har du ikke sjanse til å få svoren på baconet sprøtt: Ribbe steker flere timer i ovnen og får på den måten sprø svor, baconet stekes i bare ti minutter.


Filetbacon er ikke bacon , ifølge Jostein Medhus. Bacon i ovnen På restauranter lager de bacon i ovnen , og det kan selvfølgelig du også gjøre. La ovnen bli 1grader, legg baconet på en stekeplate i ovnen på et bakepapir (uten at det er nær hverandre etc).


Det vil ta omtrent til minutter å få stekt baconet, men følg med - alle ovner er ulike. Sådan steger du bacon i ovn. Skal du bruge bacon i ovn til en hjemmelavet burger, ja så kan du lægge dem i en cirkel, så de passer med burgerbollen. Perfekt bacon krever hverken vending, stekespade eller fettsøl. Egg og bacon er en del av helgekosen for oss nordmenn, men skal man lage til mange blir det fort et logistisk og tidkrevende puslespill.


Ikke bruk tid på å steke ting i rekkefølge—stek alt samtidig! Bacon stekt i ovn Det er mange som kvier seg litt for å steike bacon , det skjønner jeg godt. Det kan fort bli svid tørt, masse fettsøl. Hvordan steke hel svinefilet i ovn.


Hvordan steke bacon i ovn

Det er enklest å få best resultat om du helsteker svinefileten i ovn - i tillegg er det den beste metoden om du skal steke svinefilet til mange. Brun fileten raskt i panne som beskrevet over slik at den får en god stekeskorpe. Ha gjerne i hvitløk og urter mot slutten av bruningen. Slik steker du bacon i panne.


Alle har sin preferanse på hvordan bacon stekes. Skru på stekeplata til middels høy temperatur. Her er vår anbefaling. Og ellers lægger du selvfølgelig bare baconskiverne i lange stykker på bagepladen. Men, i årevis har du kjøpt bacon.


Du har aldri lagt merke til det. Og det står på pakken hvordan det skal stekes. Sett den på høy varme, kanskje opp til 2grader. Følg me det tar omtrent åtte minutter. Når du nå vet hvordan bacon skal stekes kan.


Du kan forvarme ovnen , og så er stegetiden typisk i underkanten af minutter. Hold øje med din bacon , så den ikke bliver for sprød for hurtigt. Den magelige: I mikroovnen. Skal du ikke bruge en hel pakke bacon , er mikroovnen perfekt til at stege bacon.


Torsk og bacon er en god kombinasjon og med potetmos med vårløk, som irske champ-poteter vi serverer her er, kan du virkelig glede deg til middagen i dag! Vi har i denne retten valgt å steke baconet i ovnen i stedet for i panne. Dermed unngår du baconlukt i hele rommet, samtidig som du kan bruke steketiden til andre ting. Du trenger bare en ekstra. Men hvis du har et par dager fri og velger å prøve deg på dette prosjektet så skriv gjerne i kommentarfeltet hvordan det gikk.


Bacon Dadler Husk å la tannpirkerene ligge litt i vann på forhånd så du er sikker på at de ikke tar fyr! Det gjorde ikke mine, men vil nok være litt mere obs på det neste gang. Jeg brukte skive bacon for dadler, så det tar vel i betraktningen hvor mye det er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg