mandag 12. november 2018

Marius genser rosa

Strikket i Sandnes Garn SMART. Genseren er beregnet på str. Bare gi meg beskjed. Nå får du den som hundegenser også.


Marius genser rosa

Denne er svært god og behagelig å. Det kan nesten virke som om det er noe i den påstanden. En helt ny vri på den. Den er svært myk og behagelig å ha på, og med ullmix varmer den godt.


Les mer om historien bak det kjente og kjære mariusmønsteret her. Marius genser (S) Rosa. Frakt kommer i tillegg 85nok. Ja, den falt nok i smak hos mottakeren! Kan vaskes på maks grader.


Marius genser rosa

Du er så aktiv og flink til å gå turer, og for en flott natur vi har! Med ønske om en fin dag! Varm og komfortabel ullgenser med et klassisk mariusmønster. Praktisk glidelås i halsen for økt ventilasjon.


Jeg kan strikke denne i hvilken som helst farger eller str. Valeria - DROPS genser i Alpaca med rundfelling og flerfarget. S n blir det lilla genser , med den lyse rosa som mnsterfarge og knallrosa halskant. Jeg har enda ikke strikket meg mariusgenser.


Marius genser rosa

Det blir vel når alle andre er lei tenker jeg. Rosa genser strikket i juksepatent. Vi benytter rene materialer som bl. Tradisjonelt og Tidløst design!


Bilder av garnet jeg har brukt kommer lengre ned på siden. Har strikket noen forkortet runder bak for å få den litt høyere opp i nakken. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på gensere til voksne og barn. De fleste er gratis. MINI ALPAKKA inneholder 1 ren alpakka for den kresne og kvalitetsbevisste!


Marius genser rosa

Utrolig myk og behagelig! Alpakka er det mest isolerende garnet vi har i sortimentet. Hoi, er du ute etter barnegensere, ja da kan du avblåse leteaksjonen nå med en gang!


Her i Jollyrooms online-sortiment har vi nemlig et intet mindre enn fantastisk utvalg av gensere til både barn og baby, samtlige fra gode merker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg