fredag 23. november 2018

Reima dress

Reima dress

Unike klær til norske forhold. Små turer er også store. Se bestselgere og nyheter til hele familien i nettbutikken. Vær rask og gjør et kupp. Populære størrelser og farger går først!


Handle nå, og sikre deg din favoritt i rett størrelse og farge. Kjøp den nye Reima kolleksjonen. Reima SunProof kolleksjon består av UV-klær som gir en effektiv UV-beskyttelse med høy solfaktor, slik at barna kan leke trygt og fritt i solen litt lengre. For de minste barna har vi flere praktiske løsninger på våre dresser, som en avtakbar elastisk strikk og lange glidelåser slik at både dress og vintersko glir på lettere. Våre vinterdresser kan gjerne komplimenteres med Reimas brede utvalg av vintersko til barn.


Det store vintersalget er her nå! Spar opp til på en mengde vinterprodukter fra denne sesongen. Merk at noen produkter kun har sesongens utgående farger på salg. Testen ble gjennomført av det uavhengige svenske testfirmaet Testfakta. Hos oss finner du Reima vinterdresser, vårdresser, vinterjakker og vårjakker til barn og baby.


Reima levere klær fra topp til tå i god kvalitet som kan brukes hele året, for aktive barn fra til år. Søk etter reima dress på Kelkoo. Sammenlign tilbud på reima dress fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Vanntett, Reflekser, Justerbar. Uavhengig av været og eventyr som venter, har Reima klærne ditt barn trenger. Finske Reima produserer robuste og solide barnesko og klær med sikkerhet og bekvemmelighet i fokus, sko tilpasset vårt nordiske klima. Prinsippet er at alle barn skal kunne bevege seg uhindret og leke fritt, uansett om det snør, regner eller om solen skinner.


Reima som brenner for å lage barneklær med fokus på lek og bevegelse. Aktive barn trenger klær etter vær og aktiviteter for å utvikles. Her finner du alle typer klær som lar barnet ditt leke uhindret utendørs i alle typer vær. Kle barnet ditt for regn og rusk i et vanntett regnsett, for kulden i en varmfôret dress og lue, for en dag i. Vinterens viktigste klesplagg. Den beste tiden på vinteren.


Kalde dager, kule priser! Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Dessuten er alle hovedsømmene tapede. Finn dine favoritter hos Ellos nå! Vattert modell med strikk bak i midjen.


Beskyttende knappestolpe (som er ekstra lang og går ned i det ene benet) med glidelås og trykknapper samt beskyttelse ved haken. Høy krage med myk fleece på innsiden. Designed by the Finnish brand Reima , the Genua UV Dress in Blue will be a comfy choice after long days at the beach.


Team with jelly shoes for a play-ready ensemble. Utveksle erfaringer om utstyr og klær til baby. Reima Saana er en skikkelig fulltreffer når det gjelder estetisk design. Denne vakre blå vinterdressen for barn er nemlig dekket av store lyse prikker – som alle er reflekser! Sjelden kan man gi full pott for hvordan en dress har lykkes med å få barnet til å synes i trafikken i desembermørket.


Reima dress

Dette er det mest populære produktet i kategorien Parkdresser for barn. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg