mandag 5. november 2018

Lørdags mat

Lørdags mat

Oppskrifter og middagstips til enhver anledning. Snart lørdag igjen, og da er spørsmålet: Hva skal vi spise på kvelden? Som regel er det min 6- åring som velger (med litt lett veiledning fra mor ), men denne helga ønsker jeg å nedlegge veto. Problemet er at jeg er tom for ideer.


Lørdags mat

RECEPT Lördagsmiddag. Till helgen kanske du får lite extra tid över för en trivsam middag tillsammans med dina nära och kära. Bjud familjen på en lördagsmiddag som de sent glömmer, eller samla hela familjen och laga mat tillsammans. Her blir det ribbe.


Fant en flott i forgårs, ligger nå i kjelleren og godgjør seg. Fruen og sneipen sikler og gleder seg! Joda, pizza og taco av og til her også, men ordentlig mat som oftest. Jag heter Madeleine och ligger bakom Landleys kök som idag är en av Sveriges största matbloggar. Här bjuder jag på goda recept, mat - och vintips samt inspiration och smarta knep till köket.


Er litt lei over at hver Lørdag går det stort sett på det samme hos meg, pizza, pasta, gryterett eller kylling. Fem fredagsfavoritter. Det er freddan og den beste dagen av alle dager, synes jeg. Skuldrene senkes og en hel helg ligger foran oss. Hjemme hos oss skiller vi mellom hverdagsmat og fredagsmat, men fredagsmaten trenger slett ikke å være så avansert.


Sunn - rask - familien - kos - gjester - tradisjon. Kunnskap om kjøtt og egg, oppskrifter og tilberedning av mat finner du på matprat. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde.


Få oppskrift på lørdagsmiddag her. Trenger du inspirasjon? I denne oppskrifta har vi brukt frosne grønnsaker og potetmos fra pose. Amerikansk blanding eller anna grønnsaksblanding kan brukes. Vi anbefaler å velge en potetmos uten gressløk.


Letar du efter recept till lördag? Här finns allt från enkla lördagsfrukostar, till mer avancerade lördagsmiddagar och annan mat som passar perfekt en lördag då du vill laga något riktigt gott. Denne retten husker jeg at vi hadde mye på lørdager når jeg var liten jente, og jeg elsket retten. Det var under en slik lørdagsmiddag vi oppdaget at min storesøster hadde allergi for reker, plutselig hovnet leppene og øynene opp som ballonger. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget.


Lørdags mat

VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. På lørdagene spiser vi alltid fisk eller annen sjømat i alle varianter, med en god hvitvin til. Siden sjømat må handles inn samme dag det skal spises, passer det ypperlig som lørdagsmat , siden vi alltid tar ukeshandelen lørdag morgen. I år kan man bland annat se att intresset för vegetarisk mat fortsätter att öka medan soppan tappar mark i de svenska hemmen.


Vet du ikke hva du skal servere? Dette kan du bruke det til. Tørt brød er perfekt ingrediens i en rekke oppskrifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg