torsdag 15. november 2018

Lag julepynt selv

Se vårt store utvalg julepynt – fra kun NOK 19! Bestill på nett – eller besøk din nærmeste Spar Kjøp-butikk. Ikke gå glipp av salget.


Lag julepynt selv

Vi har både moderne, tradisjonelle og tidløse juleklassikere for en hver smak. Se hele utvalget på skeidar. Gledelig julehandel! Vi i Hadeland Glassverk kan virkelig tradisjoner og julepynt.


Se utvalget og gjør et kupp! Finn julepynt i skandinavisk design i vårt store utvalg av innredning. Vi liker også julepynt som er litt rustikk og anderledes.


Julepynt trenger ikke være være rødt, grønt og lilla, og laget av filt og piperensere. Se ideen til Julepynt du kan lage selv og følg veiledningen som er gratis. Sunniva har laget disse nissene uten noen spesiell oppskrift i tankene, for ifølge seg selv klarer hun ikke lese oppskrifter.


De tre nissene lengst til høyre har Sunniva laget slik: “Kroppen er heklet som en firkant, fastmasker fram og tilbake og sydd sammen i endene og snurpa øverst og nederst. Fylt en sokk med ris som er inni. Her setter bare fantasien grenser for hva du kan gjøre.


Rammer fåes billig på ikea. Den greske bloggeren Anna-Rosa Moschoutis juletrær er laget av papir, og krever nok et par forsøk å få til. Før jul lager hun også julepynt av leire, serviettringer og diamantornamenter av spraymalte sugerør. For å lage Moschoutis juletrær trenger du papir, gjerne tykt papir.


Litt stykke jul fra hjertetJuletiden er definitivt den beste tiden for unge og gamle. Er det faktisk en bedre måte å nyte denne ferien enn den fantastiske muligheten til å lage julegaver til vennene selv. Her har vi satt sammen lette og rimelige hjemmelagde gaver som kan være til nytte for deg. Jeg har samlet noen her som kan kjøpes og som kan lages selv.


Lag julepynt selv

Fellesnevneren er at dette er julepyntede ting som jeg har falt pladast for selv og mye av det har jeg prøvd å gjenskape hjemme hos meg selv. For ingenting er så koselig som å få hjemmelagde julegaver, laget av barna selv. Eller hva med hjemmelaget julepynt på treet, laget av barnet?


Ståltrådkrans til oppheng av julepynt. Camilla Reimers har vært på skattejakt i naturen for å lage julepynt. Med litt hvitmaling og glitter, gjør kongler seg utmerket som julepynt. De aller fleste barn har gjennom mange år med barnehage og skole laget mye julepynt. Dorullnisser, girlander i fargerik og glitrende papp, og skjærefjøler med barnas initialer laget med svipenn.


Lag julepynt selv

Pynt, Dekorasjon, Banner og Mer til Julefesten. Alt du Trenger og Rask Levering! Annerledes og glorete. Sko, klær, accessoirer, helse og nyttige ting til hus og hage, samt interiør og pynt.


Norges beste prisgaranti! Med dette koselige lag - selv -settet med julepynt så kan du enkelt invitere både familie, barn og venner på juleverksted for å lage deres egne julepynt ! Dere vil ha en fantastisk tid sammen og vil sannsynligvis også spare penger på å lage julepynten selv. Gjør sesongen både lys og lystig med disse tipsene til enkel julepynt som vil lyse opp hjemmet ditt i høytiden.


Et morsomt julepynt -prosjekt er å lage en krans til døren. Julen er over oss, og det er på tide å tenke på julegaver for familien og slektninger. Lag en krans til døren. Dette viser seg å være en virkelig vakker tradisjon og alle elsker det veldig mye.


Overrask dine venner og kjære for denne verdensberømte feiringen. Finn ut hva slags preferanser disse menneskene har, og da vil du ikke kaste bort tid. DIY – Julepynt De kan skrive ut selv Denne tredje søndagen i advent bruker Anna tid på å lage julepynt. Små kjegleformede julenisser og –trær blir til, og en koselig stund går med til å fargelegge.


Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Fortsett til kransen er fylt helt ut. Knyt et smalt bånd øverst på kransen, og heng noen få biter av julepynt i båndet. Til slutt et tips fra forfatteren selv ! Flere tips finner du i boka Kreativ mamma av Karine Østtveit.


Du kan også pynte med klistermerker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg