tirsdag 20. november 2018

Piercing til navlen

Finn produkter i toppkvalitet til lave priser og fraktpriser på nett! I løpet av få år ble det spredt til Europa og når 80-tallet kom tok kjendiser som Madonna og Axl Rose piercinger som inspirerte mange til å følge trenden. De mest vanlige piercinger er i øret, nesa, tunga, navlen og øyenbrynet, men det har også blitt mer vanlig å pierce intime områder og overflaten av huden (dermalpiercing). Jeg har veldig lyst på piercing i navlen.


Mamma synes det er helt ok, imens pappa syns at det ikke er greit. Er det lov til å få piercing med kun en av foreldrenes tillatelse?

En venninne tok piercing i navlen på meg på ungdomsskolen. Dumt å ta det uprofesjonelt, ja, men har ikke hatt noen som helst problemer, har den fortsatt og er kjempefornøyd. Fordi navle piercing er ofte de første modifikasjons jenter får etter sine øreflippene, mange er med rette bekymret for sikkerheten og smerte av prosedyren. SVAR: Hei jente år.


I dag er det ingen aldersgrense i noen lov for å ta piercing eller tatovering, men de aller fleste seriøse salongene krever at kunden må være eller år. Her finner du alle typer piercing som navlepiercing, tungepiercing, piercing til øyenbryn, labret, ball closure og segment rings og mye mye mer. Vi har også et stort utvalg av løse kuler og piercing stenger.


Pass på å velg riktig størrelse på både stang og kule til ditt bruk!

Hos menn var piercing i brystvorten vanligst, fulgt av piercing i øyebryn, øre, tunge, nese, lepper og kjønnsorgan. Halvparten av de som piercet tungen opplevde komplikasjoner. Fire av fem piercinger var utført hos spesialist i piercing , men hele ni prosent av piercingene som ble foretatt i tungen, var ikke utført av en med erfaring i dette. Da navlen ble strekt under. Er du gravid og har navlepiercing, så er det ingen grunn til å, fjerne din.


Jeg lurer litt på piercing i navlen når man er gravid , jeg er uker på vei og lurer på. Pinnekjøtt er helt greit å spise, både når du er gravid og ammer, for det har. Ring i navlen og gravide maver hører ikke sammen.


Jeg er år så det jeg må nok vente litt lenge før jeg får, men jeg vil virkelig forsikre meg om alt. Jeg søker på sider hele tiden og prøver å finne ut alt jeg lurer på. Faktisk har denne formen for kroppsutsmykning vært vanlig siden oldtiden.


Piercing er ikke et nytt fenomen. I dag finnes fremdeles de som piercer seg for religiøse eller kulturelle grunner, men for ungdom i vesten er piercing først og fremst brukt som pynt. Det finnes mange måter å bli vakrere på. Noen holder seg til makeup, treningsstudioet, og plastisk kirurgi, men skal du virkelig skille deg ut kan du prøve det heteste innenfor kroppskunst - nemlig piercing.


DinSide har undersøkt hvor mye det koster å få et hull i kroppen, hva som er fordelene og ulempene, samt hvor det er mest populært å stikke seg selv. Har en jente på som veldig gjerne vil ha piercing i navlen. Jeg synes ingenting om det, mens pappaen synes hun skal få lov fordi det er hennes kropp og hun nærmer seg voksen.

Hun fyller i Juli. Vet det er 16- års grense på noen studioer, så jeg risikerer jo at hun kommer hjem med piercing. Eg har ei datter på år. Ho ønsker seg piercing i navlen. Synest egentleg det er greitt, ho har ikkje slike ting ellers på kroppen.


MEN, har høyrt at piercing kan skade viktige akupunkturpunkt i navlen. Så då blei me begge litt skeptiske. Og lurer derfor å kva de på DOL har av erfaring når det.


Stramme bukselinninger, belter og annet som skaper trykk på navlen må unngås i minst uker. Har du ikke mulighet til dette bør du ikke ha navlepiercing. For å hjelpe helbredelsesprosessen: Spis en næringsrik kost med vitamintilskudd. Dette gjelder i tillegg til et variert kosthold med et daglig inntak av frukt.


Tenker på hvor vondt det gjør å ta piercing i navlen , og om hvor lang tid det tar å gro, evt. Hva med reiser til Asia rett ett. Du kan sjekke ut smykkene i nettbutikken vår.


Personalet har god opplæring i anatomi og førstehjelp, smittevern, etterbehandling og smykkematerialer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg