tirsdag 20. november 2018

Bachelor sykepleie oppgave

Bachelor sykepleie oppgave

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog! Bachelor i sykepleie , kull 124. Deretter brukte vi databasen Cinahl.


Sykepleiere arbeider med friske og syke mennesker i ulike livssituasjoner og livsfaser. Sykepleiestudiet er spennende og utfordrende, og du kan arbeide i alle deler av helsetjenesten, og det er stort behov for sykepleiere, både i inn- og utland. Some features of this site may not work without it.


Helt i starten under utvelgelsen av forskningsartiklene valgte jeg å se om artiklene benyttet IMRaD- strukturen. Det kvalifiserer til å jobbe som autorisert sykepleier i både det offentlige og private helsevesen. Du kan jobbe på sykehus, sykehjem, hjemmesykepleien, i forebyggende helsearbei bedriftshelsetjeneste, i ambulansetjenesten og i internasjonale hjelpeorganisasjoner. Se Informasjon for ditt studieområde på denne siden. Dersom du skal levere gjennom eksamenssystemet Inspera Assessment, se Innlevering av bachelor - og masteroppgave – for studenter for veiledning.


Bachelor sykepleie oppgave

Se også informasjon om arkivering og publisering. Jeg skal skrive bachelor oppgave , og sliter litt med å finne tema. Og ja, jeg vet at siden jeg nå har gått år burde det være noe som interesserer meg og som jeg ønsker å skrive mer om.


Det er bare det at jeg interesserer meg for så mye forskjellig at jeg aldri får bestemt meg! En nasjonal rammeplan for sykepleierutdanning angir hvilke kunnskapsområder som skal inngå i studiet. Med en bachelor i sykepleie har du gode jobbmuligheter. Utfordringene i helsevesenet er mange og samfunnet trenger flere sykepleiere. Graden baccalaureus ble tatt i bruk ved universitetet i Paris i det 13.


Bachelor sykepleie oppgave

Heltidsstudiet i sykepleie er lagt til Molde, men har egen studiegruppe i Kristiansund som får noe av undervisningen tilrettelagt i Kristiansund. I tillegg benyttes videooverført undervisning. Undervisningen som gis til samlet kull vil foregå i Molde. De kliniske studiene vil skje i hele Romsdal og på Nordmøre for begge studiegruppene. Fullført studium gir graden bachelor i sykepleie og gir grunnlag for å søke autorisasjon som sykepleier, jamfør lov om helsepersonell.


Det kreves godkjent utvidet politiattest av alle som skal starte på sykepleiestudiet, jf. Politiattest ved opptak til høyere utdanning. Studentene skal besvare en praksisnær problemstilling ved å anvende trinnene i kunnskapsbasert praksis. En veldig interesang oppgave men også en utfordring, da ikke mange har skrevet en sånn oppgave før. Velger du å studere sykepleie , får du gjennom sykepleierutdanningen teoretisk kunnskap, praktiske ferdigheter og en samlet kompetanse som gjør deg attraktiv på arbeidsmarkedet.


Bachelor sykepleie oppgave

LDH er en rendyrket sykepleierhøgskole sentralt i Oslo. I dag må man ha en bachelor i sykepleie for å bli autorisert som sykepleier i Norge (1 11). Ifølge rammeplanen skal utdanningen omfatte studiepoeng i praksis. Studiet går under: Medisin, odontologi, helse- og sosialfag.


Det er 1registrert skoler som tilbyr studiet, fordelt på studiesteder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg