tirsdag 27. november 2018

Morsomme ting å gjøre i oslo

Aktiviteter på sjø og land - by, fjord og fjell i hele Norge. Book din neste opplevelse fra Norges største aktivitetsleverandør her! Bestill drømmeferien med Agoda.


De fleste av oss har trasket bort til slottet, tatt en selfie på operahuset, eller sett Vigelandskulpturene i Frognerparken. Her er ti (unike) ting du må gjøre i Oslo. På denne måten kan man oppdage skjulte perler og komme over alt fra morsomme markeder til kunstutstillinger.

Denne ”gentlemannsporten” er tilgjengelig for alle, ikke bare de som har jegerprøven i boks eller eier sin egen hagle. Alle, selv de som aldri har skutt med våpen før kan kose seg og ha det gøy på skytebanen. TOPP: Du pleier kanskje ikke å ha noe problem med å finne på ting med vennene dine til vanlig. Men plutselig kommer det en dag eller to hvor alt står helt stille. Hjernen kommer ikke på én eneste ting å gjøre – dere kjeder dere, rett og slett!


Ingen fare, for her kommer punkter dere kan gjøre. Ferie er ikke å sitte stille, men å gjøre noe helt annet enn i hverdagen. Du kjenner henne kanskje best fra tv-skjermen, men Jannecke er også ett av hodene bak nettstedet reismedbarn.

Det kan Jannecke Weeden skrive under på. Enkel online bestilling. Hoppe, leke, sprette, le og kanskje lære litt? Norsk teknisk museum.


Det bør helst ikke koste for mye penger, siden vi ønsker å ha et romslig budsjett til NY-turen. Er det noen som har tips til ting v. SNØ - helårs innendørs skianlegg i januar, deretter åpnes nye Deichman Bjørvika i mars. I Botanisk hage åpner klimahuset i løpet av våren, og i juni åpningen av Munch museet. FINN reise viser deg Oslo. Mammadamens beste tips - mange av aktivitetene er helt gratis!


TOPP: Kose, se film eller dra på kino er klassiske ting kjærester ofte gjør sammen, men i blant kan det være sunt å gjøre noe annet! Oslo -tips til aktive barn. Finn mer inspirasjon til ting å gjøre på Oslos offisielle nettsted. Man behøver ikke å gjøre mer ut av det enn dette heller. Kanskje skulle du en annen gang finne noe du liker å gjøre noe mer med.


Om jeg får et fint vinterbilde i år skal jeg fremkalle en del og lime det på et papkort og sende som julekort. Elsker å dille med slike ting , og så er det kjekkt å bruke det man gjør til noe også.

Gratis avbestilling! Det å være alene i naturen har tillatt henne å presse seg selv ut av komfortsonen, noe som har ført til mestringsfølelse. Grøntjernet tror det er viktig at man finner ut av hvor mye alenetid man selv trenger, og at at mange av oss burde vært flinkere til å gjøre ting på egenhånd. Det er tross alt en opplevelsesrik by, man må bare ta det et steg lenger.


Om dere ser for dere en vandretur langs Akerselva, hvorfor ikke ta en kajakktur langs Akerselva? Og hva slags saker og ting kan man gjøre med kjæresten i helgen? Det finnes masse gøy å gjøre. Og da mener jeg ikke utesteder og fancy restauranter, men litt mer.


Det er lett å tenke at nå på vinteren (skulle vel egentlig vært vår by now) er det ingenting å finne på. Noen drar til fjells, noen drar til Syden. Hva skal du og familien finne på i Bærum?


Finn en akebakke og kast deg utfor! Bærum barneteater har ofte oppsetninger. Iblandt så kan det være vanskelig å finne på ting å gjøre med kjæresten sin.


Derfor har jeg laget en liste over koselige ting å gjøre , og mindre koselige. I tillegg er den er bortimot fri for kjønn- og legningsnormer! Lag god middag sammen.


Shopping om dere ruller den veien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg