tirsdag 27. november 2018

Retter med kjøttdeig

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Kjøttdeig er en høyt skattet hverdagshelt. Enda mer populære hadde den vært om alle stekte kjøttdeig riktig. Da smaker den nemlig mye bedre.


Retter med kjøttdeig

Nedenfor finner du en herlig samling av nye retter du kan lage med kjøttdeig. Her viser jeg enkle hverdagsretter som har god score blant dere og som alle kan lage. Og alle råvarene kjøpes i vanlig kolonialbutikk som Kiwi, Rema eller Coop Extra. Gratinert kjøttdeig - og makaroniform er en oppskrift som holder det den lover. Farse-hemmelighet Farsen blandes med krydder, hakket sjalottløk, egg.


Og vil du gjøre hverdagen enda enklere for deg selv, kan du bruke rester av spaghetti. Mange av disse rettene kan lages ved at man steker kjøttdeig og blander med halvfabrikater som gryteposer eller pakker med sauser og krydder. Vil du lage god mat fra bunnen av, finner du oppskriftene her på MatPrat. Vi har samlet et knippe med helgefavoritter med kjøttdeig. Flere retter med kjøttdeig.


Retter med kjøttdeig

De beste oppskriftene med pasta. Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif. Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis. Kjøttboller med ratatouille og pasta Shepherds pie med rotfrukter Pasta alla puttanesca med kjøttboller Lammekarbonader med squash, tomat, oliven og feta Pasta med kjøttdeig , tomatsalsa og hvitløkskrem Spansk burger med chorizo, grillet paprika og chiliaïoli Hje-je-je hjemmelaget pizza med kjøttdeig , løk og ost BURRITOS MED.


Hamburgere, kjøttboller, paier, taco, pasta bolognese og mye mer. Du får kjøttdeig av okse, svin, kylling og lam. Karbonadedeig er en variant med mindre fett.


Ha i kjøttdeig , stek i 5-minutter før du har i tomatboksene. Knus anisfrøene i en morter sammen med oregano. Ha i tomatsausen og kok det inn til en god og tykk saus.


Velger du karbonadedeig i stedet for kjøttdeig får du et litt magrere resultat, og du kan også velge kjøttdeig av kylling eller svin. Stek kjøttdeig i to omganger i en stekepanne med margarin eller olje, sett kjøttdeigen til side. Fres løk og gulrot til grønnsakene er gylne, ha i tomatpuré, og fres ytterligere et par minutter. Tilsett hakkede tomater, kjøttdeig og mais.


Bland godt og smak til med krydder. Ha i egg og resten av krydder og salt, bland med en sleiv eller med nyvaskede hender. Vend med jevne mellomrom. Den egner seg særlig godt til kjøttdeigretter som taco, wraps og pastaretter, men kan brukes til magrere kjøttkaker og kjøttboller, bare den røres godt med salt og spes minimalt med væske.


Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. De har et utrolig stort bruksområde i alt fra klassiske norske kjøttkaker til de mer eksotiske retter , og egner seg til å lage god mat raskt.


Har du kjøttdeig eller karbonadedeig i kjøleskapet er middagen reddet. For å si det enkelt er det noe du ikke liker eller tåler ta det bort og bruk noe du liker og tåler #128578; Burgere har ingen grense for tillaging. Passe mengde kjøttdeig legges i lefsene, som brettes til lommer. Legg disse i en ildfast form og strø litt revet ost. I denne ukas meny fra Studentkokeboka er kjøttdeig hovedingrediensen i alle rettene.


Her kan du finne alt fra kyllingkjøttboller med spinatpasta til hotte kjøttboller og fylte paprika med kjøttdeig og ost. Alle oppskriftene er beregnet til to porsjoner. Sjekk ut tre ting som går fortere enn ferdigpizza. Før du går i gang med neste kjøttdeigmiddag er det greit å sjekke om du steker kjøttdeig riktig. Pastamiddager er kjappe å lage og dermed er pastaretter noe av det vi spiser oftest til middag i Norge.


Retter med kjøttdeig

Så trenger du middagstips, finner du garantert en pastaoppskrift som vil falle i smak her. Ellers, gjør klar enchiladas: Varm olje i en kjele til middels varme. Når kjøttdeigen er halvstekt, ha i løk, hvitløk og chili og la det surre i 5-minutter mens du rører.


Ha et par spiseskjeer salsa på hver tortilla og smør utover. Noe av grunnen er kanskje at kjøttdeig tåler mye smak, er lett å behandle og kan brukes i et utall retter. Her har vi funnet frem oppskrifter på ti middager med kjøttdeig , du kan selvsagt bruke karbonadedeig hvis du heller ønsker det. Dumplings kan oversettes til melboller, og lages i mange varianter rundt om i verden.


I Asia er det populært med dampede dumplings hvor deigen lages av enten hvetemel eller rismel. Fyllet varierer mellom kjøtt, sjømat eller vegetar. Dette er en oppskrift på dampede dumplings med kjøttdeig og kål, myke munnfuller som passer til lunsj, middag eller som tapas. Som er alternativ til. NO: Smakfulle retter med kjøttdeig er noe de aller fleste liker, og mulighetene er mange flere enn spagetti med kjøttsaus.


Retter med kjøttdeig ? KJØTTDEIG I FORM med lokk av potetmos. Da jeg ikke liker så godt den skarpe, vannaktige smaken av tomater, har jeg her laget min egen vri med litt creme fraiche. Snittebønner er akkurat kommet i sesong i Tyrkia, så vi spiste denne sammen med ferske bønner i olivenolje, en av mine absolutte favoritter fra det tyrkiske kjøkkenet. Det stod også en bønnesalat på bordet.


Retter med kjøttdeig

Her har jeg samlet ti supre oppskrifter med kjøttdeig. Om du har lyst på en hverdagspizza ( med perfekt bunn), en saftig og smakfull chili con carne eller en rask og fyldig tomatsuppe (se video her!) - så finner du alt du trenger her. Oppskriftene med kjøttdeig er min hyllest til hverdagen. Finhakk løk og sopp og la det surre med kjøttdeig og bacon noen minutter. Rør i karri, kajennepepper, salt og pepper og fløte.


La stuingen koke sammen noen minutter. Servér i dype porsjonstallerkener med pasta nederst, en raus porsjon kjøttstuing oppå, brokkolibuketter og evt. Vi anbefaler å lage egne burgere av kjøttdeig og egg.


Form tre lokk og tre bunner. I tillegg kan man lage en dressing av for eksempel rømme, hvitløk og persille. Topp med agurk, tomat, mais, salat eller det du ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg