tirsdag 20. november 2018

Latex smokk

Vi tar godt vare på de små. Skadelige midler er selvfølgelig forbudt i vår nettbutikk! Her hos oss finner du et stort og variert utvalg av smokker med ulike bruksområder. Vi har vanlige smokker, flaskesmokker og smokk til kopp, fra gode og pålitelige varemerker som MAM, Chicco, Elodie Details, Philips Avent og mange fler!


Skjold: Copolyester. NIP er en ventilsmokk, dette betyr at når smokken brukes så presses luften ut av smokken. Den leveres med en hygenisk beskyttelseshette. Soothie er en smokk i en del,.


Suavinex White, Special Occation serien. Den symmetriske smokk er den klassiske smokk , som har vært benyttet i mange år. Den store fordelen med denne smokken er, at den altid ligger korrekt i munnen, fordi den ikke kan vendes feil. De symmetriske smokker – eller sommerfuglsmokker, som de også kalles – er slitesterke og sugedelen minner om en mammas bryst.


Enkelsk mjuk lateks lammesmokk. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Smokk for smokkhaldar og flaske. Hvilken type smokk man skal velge er en smakssak.


Men hvis barnet har, eller er disponert for, allergi bør man være klar over at det eksisterer en viss fare for å utvikle lateksallergi. De som er disponert for allergi utvikler dette hyppigere enn de ikke-disponerte. Blant naturbefolkninger er det vanlig med intens amming fram til barnet er 3-år.


Latex smokk

Barnet sover sammen med sin mor og dier flere ganger i løpet av natten, i gjennomsnitt hvert trettende minutt. Latex kan råtne og man kan også utvile allergi mot det. Vi har bare brukt silikonsmokker fordi jeg har latex allergi. Ekstra myk smokk øker sjansene for at barnet tar smokken! Med Philips Avent smokker kan du trøste barnet ditt når som helst.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Utvalg av smokker hos Luxplus. Gratis og rask levering, kjøp i dag! Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Har lurt på en ting: Synes dere ikke at de der latex -smokkene er ganske ekle?


Latex smokk

Hvorfor bruker ikke alle silikonsmokker, mye lettere å holde rene, holder lengre, ser mye mer delikate ut osv. Best-før-dato står på pakningen. Du finner også produksjonsdato på alle MAM-smokker, preget inn i skjoldet. Latex har best-før-dato to år etter produksjonsdatoen.


Silikon har ingen best-før-dato, siden silikon ikke eldes på samme måte som lateks. Men en smokk av silikon bør brukes innen det er gått fem år fra produksjonsdatoen. En smokk kan av og til føles som en livredder for både foreldre og barn. Latex smokker pleide å være mye mer standar men nå silikon som holder en rimelig andel av binkie markedet. Om barnet er urolig eller har vanskeligheter med å falle til ro på kveldene, kan smokken gi en trygg følelse for barnet.


Latex smokk

Bruk gjerne smokklenke for å unngå at smokken faller i bakken og husk sterilisering før første gangs bruk og jevnlig. Var ikke helt sikker på hvor dette passet inn, så prøver her. Jeg vil advare småbarnsforeldre (barn med tenner) som har barn som bruker smokk.


Hvis barnet ikke har allergi mot naturgummi som brukes i de fleste smokker, kjøp -ALDRI- en smokk med silikon sugedel! En natt opplevde vi marerittet, eller det som kunne ha blitt et mareritt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg