torsdag 15. november 2018

Rema 1000 ribbe

Få sprø svor og saftig ribbe med denne oppskriften. Hvis du følger disse enkle stegene, vil julemiddagen være reddet i år også. De ferskeste innenriksnyhetene.


Rema 1000 ribbe

Hold deg oppdatert med ABC Nyheter. Her er oppskriften som gir deg saftig og sprø juleribbe. Husk å gni inn ribba med salt og grovkvernet pepper dagen før den skal stekes. Helt sprøtt – det ligner ikke grisen.


Men, veldig vrient er det heller ikke. Og om sprø ribbesvor og saftig kjøtt troner helt på toppen av ønskelisten, er dette oppskriften du bør følge. Fremdeles holder ribben plassen som Norges julemiddag nummer 1. Begynn gjerne å steke den ca.


Rema 1000 ribbe

Den lager seg selv det meste av tiden. Du skal kontrollere prosessen og pirres av den deilige ribbeduften som fyller hjemmet. Bent Stiansen har laget utallige ribbe -middager, og her viser han deg hvordan du får den perfekte ribben.


Lær hans tips og triks for å få sprø svor og saftig ribbe. Oppskriften på ribbe. En av julens klassikere, ribbe Se oppskriften på REMA. Vil du vinne din egen signerte landslagstrøye? Alt du trenger er å gi oss ditt beste heiarop i kommentarfeltet!


Rema 1000 ribbe

Pollestad mener Rema sin kampanje er et tegn på dårlig. Julepriskrigen har vart i mange uker allerede. Spiser du ribbe til jul? Da bør du prøve Kolonihagens økologiske ribbe ! Ikke bare er den kåret til testvinner for andre året på rad av Dagbladet, den er i tillegg Dyrevernmerket Du finner den i. Den økologiske ribba fra Kolonihagen finner du i både fryst og fersk variant. Den ferske selges i utvalgte butikker i Oslo.


Den fryste finner du i REMA -butikker i Midt-Norge, store deler av Østlandet, Vestlandet, Troms, Nordland og Oslo. Se fullstendig liste over butikker som har tatt inn Kolonihagen. Så godt som halve Norges befolkning spiser ribbe på julaften. Nå er hverdagen i gang igjen.


Prisen på ribbe faller under kroner pr kilo,. Fra og med torsdag kutter de prisene med prosent på alle varianter pinnekjøtt. Kjenner du en som alltid sliter med å få svoren sprø? Det går ofte i kreative plakater og posepakking når mange av våre butikker prøver å unngå at bananer havner i søpla. Er postkassa full av regninger?


Dette er buklist og ikke tynnribbe, mener juryen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg