mandag 5. november 2018

Dynetrekk baby

Dynetrekk baby

Den offisielle Damask nettbutikken. Hos oss finner du et variert utvalg av dynetrekk til konkurransedyktige priser. Varene kan du kjøpe enkelt på nett eller gjennom en av våre mange butikker!


Dynetrekk baby

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Du kan eventuelt kombinere babysengesettet eller juniorsengesettet med et søtt håndkle med matchende motiv. Sengesett til baby og junior skal vaskes ofte, slik at skitt og smuss blir fjernet. Gjør barneværelset koselig med søtt barnesengetøy av høy kvalitet.


Når du kjøper sengetøy til barn og baby hos oss kan du være sikker på at produktene er giftfrie og ikke inneholder noen helse- eller miljøskadelige kjemikalier. Dette er gode og vatterte tøykanter du enkelt knyter fast i sprinkelsengen, så barnet ditt ikke slår seg mot, eller blir sittende fast mellom, sprinklene. Foruten alle lakener, putetrekk og dynetrekk til barnesenger og krybber, selger vi selvsagt også komplette sengesett, både sengesett til baby og sengesett til barn. Dynetrekk med sirkusmotiv i rosa nyanser og putetrekk med harlekin mønster.


Dynetrekk baby

Du får også en mer “maskulin” variant, blågrå med hvite kongekroner, eller sikkert prinsekroner :-) Begge er i økosertifisert bomull. Fotoutformingen din vil bli skrevet ut på forsiden av dekselet i fullfarger og HD-kvalitet. Og på grunn av våre nyeste utskriftsteknikker vil du ikke engang føle utskriften på omslaget.


Baby dynetrekk er laget av den mykeste blandingen av bomull og polyester for maksimal komfort og et luksuriøst utseende. Størrelsen på dynetrekket matcher ikke alltid dynen. Dyner for voksene varierer både i lengde og bredde. De kan ha normal eller ekstra lengde, og de kan være enkelt eller dobbelt i bredden.


Det betyr at dynetrekk også varierer i størrelse. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. De passer fint til både vogn og vugge eller annen liten barneseng.


Barnesengesett fra Kid i denne størrelsen er selvfølgelig tilpasset aldersgruppen med farger og motiver. Sengetøy er viktig for en god natt søvn. Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Fleste Dynetrekk Baby er godt for familien fra kjøkken er god. Vi har stort utvalg design og farger.


Dynetrekk Baby kjøkken er egentlig ikke kritisk bygget i stedet for Dynetrekk Baby og for en familie rom. Men faktum, kjøkken er viktig del av bygg. Hvitt med stripet mønster og blått velourbånd foran. Foran står det skrevet med håndskrift: Reven sover også nå, med.


Elastisk hem holder trekket sikkert på plass. Hva du får: – x Tilpasset dynetrekk. Måler x 1x cm. Dynetrekk som passer til babydyne (65xcm). Kjøp Dynetrekk baby på Kelkoo.


Dynetrekk baby

Den er satt sammen av en morsom bord med spillende små dverger fra en barnegardin og turkis- og hvitrutete flanell. Prestekragebord nede på dyna. Baksiden er grønnturkis kreppstoff som er det aller beste å sove i! Alle stoffene er gjenbruk og ekstra myke og gode for de små. Hakkebakkeskogen Baby Sengesett. Nydelig sengesett i 1 høy kvalitets bomull.


DYNER, PUTER OG NATTPOSER TIL BABY OG BARN. Inspirert av Torbjørn Egners fortellinger. Der er tenkt nøye gjennom både kvalitet, uttrykk og estetikk, og du finder forskjellige design og materialer, alt etter om du foretrekker et rustikt uttrykk eller søker hotellfølelsen med tekstiler vevd med et blankere uttrykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg