torsdag 15. november 2018

Føde ullevål

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling!


Et godt team av barnepleiere, jordmødre og leger står klare til å hjelpe og veilede dere gjennom fødsel og barseltid. Mottaket er også ansvarlig for øyeblikkelig hjelp henvisninger for gynekologiske pasienter som har Ullevål som sitt lokalsykehus.

Formålet med slike undersøkelser er å formidle systematisk informasjon som kan brukes i kvalitetsforbedring og virksomhetsstyring på ulike nivå i helsetjenesten. Det er jordmors og fastleges ansvar å søke fødeplass på vegne av deg som er gravid. Fastlege eller jordmor sender søknad til fødeinstitusjonen der du ønsker å føde. Du kan også søke fødeplass selv, spesielt om du ønsker å føde på en mykenhet, f. ABC fødeavdeling i Oslo eller Storken fødeavdeling i Bergen. Jeg skal føde i desember og kan velge mellom Ullevål sykehus eller Rikshospitalet.


Har ingen tidligere erfaring og vet ikke om det egentlig er særlig forskjell engang. Dere som har født i Oslo, søke fødeplass på.

Føde på sykehus i Oslo - hvilket? Hvem kan føde på ABC? ABC er et tilbud til friske gravide som ønsker å føde naturlig. Hvis det er komplikasjoner i svangerskapet, må du føde på et sykehus som har tilstrekkelig kompetanse, for eksempel en nyfødtavdeling.


Du kan ikke ha alvorlige kroniske sykdommer som krever medisinering. Det er lett å la seg forbløffe over svangerskap og fødsel. Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest.


Var på Ullevål forrige gang, var veldig fornøyd. Du får flytte på hotellet hvis du ikke har hatt noen komplikasjoner under fødselen, kan tisse etter fødselen og har lyst selv. Forutsetningen er selvsagt at det er ledige rom på hotellet, det varierer fra dag til dag, etter hvor mange fødsler det er osv. Ullevål har den beste ekspertise og barneleger om det skulle skje noe.


La oss føde i fred! ABC er nok en nedbygging av fødetilbudet i Norge. Når vi ikke kan føde et sted som føles trygt for oss, enten det er i Finnmark, i Kristiansund eller.


Det er ikke anledning til omvisning på fødeavdelingen. Dette fordi det ofte er travelt og pasientene trenger ro og skjerming.

Vi vil gi deg og din partner god informasjon om fødselen og litt om barseltiden. Vi håndterer alle fødsler både normale og fødsler med patologi. Vår medarbeidere jobber både på føde og barsel og alle er ansatt i tredelt turnus med arbeid hver tredje helg.


Jeg anbefaler også ABC på ullevål , kjempefint å føde der (om du vil ha naturlig fødsel da). En av hovedforskjellene på Ullevål og Rikshospitalet er at ullevål har pasienthotell, så du slipper å være på barselavdelingen etter fødselen om alt går bra. Misfornøyd med Ullevål , fikk veldig dårlig oppfølging etter fødsel.


Siden Ullevål hadde litt historikk på meg, mente hun at det var like greit å føde der også. Hadde egentlig tenkt ABC-klinikken, men ble anbefalt den vanlige fødeavdelingen som førstegangs. Og det er jo sikkert greit det, just in case. Hadde en helt fantastisk jordmor og annen personell runt meg. Alle var så hyggelige å hjelpsomme.


Det er kun på barsel man må dele rom med en annen. Er du i fin form så kommer man raskt til hotellet og der får man et eget rom. Supersnille og trivelige jordmødrer på hotellet.


Hvis du ønsker å føde på riksen eller abc ullevål eller vanlig ullevål bør du ikke vente så lenge med å søke. Jeg har vært på ullevål (vanlig og på abc), og hadde veldig gode opplevelser begge ganger, men ser av tidligere diskusjoner som har vært på kg at det er ganske varierende hva slags erfaringer folk har med ullevål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg