torsdag 8. november 2018

Koldtbord forslag

Koldtbord forslag

Koldtbord er fristende og flott til store anledninger. Enkelt kan det også være. Det meste får man kjøpt ferdig i butikken. Da er bare det morsomme igjen, å pynte fat og bord. Kjøp inn forskjellige salater, frukter og grønnsaker til å pynte med.


Gjestene blir alltid begeistret over et lekkert pyntet bord. Da blir ikke de store anledningene så slitsomme å stelle i stand til som de. Det er mange som velger koldtbord til konfirmasjon og andre festligheter og det fantastiske med å servere denne type mat, er at det kun er fantasien og kapasiteten som setter grenser. Her er det fritt fram for å dandere på fat og i skåler.


Og nå som mai står foran oss er det flere anledninger til dette. For å hjelpe deg til å finne de beste rettene til nettopp ditt koldtbord , har vi samlet en rekke oppskrifter med lenker til hver sin kategori hvor du kan finne andre gode retter. På de neste sidene finner du oppskriftene du trenger Dersom du ikke finner den oppskriften du leter etter kan du se alle oppskriftene til koldtbordet her.


Koldtbord forslag

Velg gjerne et av våre ferdige forslag , satt sammen av de mest populære rettene. Vårt koldtbord -tapasbord er for eksempel et veldig populært alternativ. Hvis du heller vil komponere ditt eget koldtbord , kan du velge retter fra vår innbydende og store. Vi er inne i selve høytiden for koldtbord.


Vi spurte matansvarlig for Klikk mat Christopher Sjuve om hva som var det viktigste når du skal planlegge koldtbordet. Ideer til koldtbord forslag til koldtbordet Her har du ideene du trenger til 17. Vi ser at mange bestiller koldtbord til konfirmasjoner, dåp og til litt bedre lunsj på jobb.


Koldtbord forslag

Karbonader med stekt løk er gjenganger på alle koldtbord , så det bør man absolutt ha med. Eg er en kaldmat- person og elsker å ha mange forskjellige valg og smaker på ett og samme fat, derfor er koldtbord midt i blinken. Selv om det frister å ha med litt av alt, er ofte det enkle det beste.


Ikke gjør det for vanskelig for deg selv. Se for deg hvor mye du selv klarer å spise som gjest. Det er ofte bedre med færre retter, men heller rause fat, sier TV-kokken. Og i Mai og Desember er det mange anledninger til dette.


Koldtbord forslag

Skal du lage koldtbord i dag? Oppskriften finner du på matprat. Trenger du inspirasjon? Skalldyr, spekemat, tapas og tradisjonelle typer. Her får du middagstips fra oss.


Masse godt å velge i! Brød og smør er inkludert i de ferdig oppsatte pakkene. Brød leveres hele, men kan bestilles oppskåret (mot et pristillegg), hvis man ønsker dette. Leveres ferdig pyntet på fat. Vi tilbyr et godt utvalg av tapas, koldbord og catering. Hos oss bestiller du det du og dine gjester liker.


Velg fritt i vårt store utvalg og komponer ditt eget koldtbord. Så vidt jeg vet ble det servert koldtbord i dåpen min. Hun mener hemmeligheten bak et vellykket koldtbord ligger i planleggingen. Dei no neste vekene er ofte fylt med julefrukoster, julelunsjer eller koldtbord der man skal ha med seg en rett kvar.


Det er fort gjort at alle tar med det samme kvart år slik at det blir lite variasjon, eller at bordet blir fylt med typiske gjengangere. Gode tips til fristende og enkle koldtbord til store anledninger. Det pleier vi ikke å gjøre på noen av sidene.


Det står lite på nettet hva man bør ha av mat!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg