tirsdag 6. november 2018

Navn på blomster

Navn på blomster

Gaven alle kan lide at få. Her får du meget for pengene. Fyldige buketter til små priser.


Det tidligere ekteparet Tom Cruise og Katie Holmes er blant de som har latt seg inspirere av søte blomster når datteren deres skulle få navn. Suri betyr nemlig rød rose på persisk. Norske blomster etter farge.


Det finnes utallige blomster , og det er jammen ikke alltid like lett å se forskjell. Eller er du kanskje den typen som kan navnet på de fleste blomster ? Vil du lese flere slike saker? Frøene av blomstene er plassert innenfor sine kronblader. Av deres skjønnhet og lukter, blomster tiltrekker insekter og fugler, som hjelper prosessen med befruktning. For å bære frukter, frø av blomstene må bli befruktet.


På denne måten fruktene dannes. Har du noen gang spurt deg selv hvor mange typer blomster er på denne planeten? Blomst navn symboler og betydninger. Denne måten vil du være i stand til å si hva du vil de spesielle menneskene i livet ditt uten å si et ord ved hjelp av senker.


Braveheart har mørke lavendel-rosa blomster med en mørk lilla øyne, mens Zebrina har lavendel blomstrer med mørke lilla sentre og vener. Alcea har flere felles navn ved siden av stokkrose mallow, inkludert jernurt mallow og tre mallow. Det tradisjonelle systematiske navnet på gruppa har lenge vært Angiospermae (Angiospermia hos Linné) fra de greske ordene angeion – beholder og sperma – frø.


Navn på blomster

Dette navnet beskriver dermed en meget karakteristisk egenskap for gruppa: frøene utvikles innen en særegen struktur som kalles fruktblad (se under). Alle planter har vitenskaplige navn , (disse kalles også latinske navn og botaniske navn , men det mest korekte er vitenskaplig navn ). Disse er bygget opp etter et system basert på familietreet, og står i en bestemt rekkefølge med bestemte skrivemåter. Selve forplantningsprosessen kalles pollinering og kan foregå på flere måter. Du finner en tilsvarende liste hvor plantene er ordnet alfabetisk etter det vitenskapelige navnet ved å klikke her.


Alle bilder og all tekst her på obp. Opplysningskontoret for blomster og planter som kilde. OBP har også svært mange andre bilder i bildearkivet.


Navn på blomster

Akkurat som alle planter, blomster har et vanlig navn i tillegg til et vitenskapelig navn. De vanligste navnene på mange blomster er utledet fra sin farge, for eksempel den flerårig blomst som heter basket-of-gull (Aurinia saxatilis), som har golden, aprikos eller gule blomster. Vitenskapelig navn : Amorphophallus titanium Kjent for å ha verdens største klynge av blomster på en enkelt stamme, er likblomsten funnet i regnskogene i Indonesia og kan nå opp til meter. Ved å legge til navn eller kjælenavn, kan du gjøre hilsenen mer personlig. For å komme dypt inn i emnet, la oss snakke om noen blomst navn og deres symbolske betydning.


Hvis du lurer på hva slags blomster du skal velge til begravelsen, kan du lese våre råd her. En varm hilsen på Valentinsdagen. De forskjellige blomstene har gjennom tidene representert ulike meninger og følelser.


Ingen ting passer bedre enn blomster på Valentinsdagen! Navn på bryllupsdagene Bryllupsdagen er en perfekt dag å hedre hverandre på. En hyggelig måte å gi din kjære litt oppmerksomhet på , er ved å gi blomster. På latin er burot sitt navn Artemisia vulgáris.


Navnet Artemisia kommer fra Artemis, den greske gudinnen for kyskhet. Hun var veldig glad i planta malurt, på latin Artemisia absinthium, så hun oppkalte malurt etter seg selv. Navnet vulgaris, som er en del av navnet på burot, betyr som før nevnt, vanlig.


Navn på blomster

Enormt rik blomstring hele sesongen. Dessverre ikke hardfør og bør plantes i krukke som tas inn på vinteren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg