tirsdag 13. november 2018

Blir ikke gravid med nr 2

Opplever du vanskeligheter med å bli gravid med nr ? Når en kvinne som tidligere har vært gravid eller har fått barn ikke blir gravid på nytt etter å ha forsøkt aktivt i minst mnd. Betyr dette at jeg ikke har EL pga for lange sykluser? Evt kan jeg ha EL, men kort lutealfase slik at egget ikke får festet seg? Hva kan man gjøre med dette?


Videre er min mann bekymret for meg, da han mener jeg begynner å bli depressiv pga dette.

Det virker som alle andre enkelt får barn nr. Hei, vi prøver på nr nå, og har prøvd siden mai. Tror alt er normalt hos meg, jeg får mensen og kjenner veldig godt når jeg tror jeg har eggløsning (slim, ømme nipler og bekkensmerter osv). Ble gravid på første forsøk sist.


Junior er nå år gammel. Normal dagers syklus, normal mens med blødning ca dager, egglø. Men ikke være beskymret det er mange som ikke blir gravide på første forsøk, det tar litt tid.


Forstår ikke hvorfor jeg ikke blir gravid med nr 3. Vi er og år, og føler at tiden renner ut!

Selv var jeg bare og nå er jeg snart og vi ønsker oss barn nr har prøvd i. Når vi blir prøvere igjen, tenker jeg at det kommer til å ta tid. Venninna mi ble gravid på p-pilla med nr bruke over år på nr nå. Jeg er gravid med nr n, og har hele tiden vrt veldig klar p at dette blir min siste. Du ker ikke ndvendigvis sjansene for bli gravid , ved ha samleie daglig.


Akkurat slik som du har gjort. Det trenger ikke bety at det er noe galt med fruktbarheten hverken hos. Eurojackpot-vinner: - Vet ikke hva jeg skal si. Ikke minst hadde jeg hatt blir ikke gravid med nr bilder uke for uke!


Slik blir T-banestasjonene langs den nye Fornebubanen. Har prøvd i noen mnd. Minstemann er mnd. Fikk store blødninger etter sist fødsel.


Tror du dette kunne ha gitt varige skader i underlivet, og at dette e. Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Tips til og bli gravid med nr.

Vi har hatt store problemer med og få nummer to. Vi har straks prøvd aktiv hver mnd i snart år. Starter med IVF i mars. Utifra innvendig ultralyd skal alt se. Jeg(vi) har så lyst til å bli gravid igjen.


Jeg er velsignet med ett prøverørsbarn og ett barn unnfanget naturlig. Min samboer har dårlige sædceller. Jeg har blitt gravid to ganger tidligere (naturlig), men mistet.


Nå ønsker vi ett barn nr tre, men graviditeten uteblir. Jeg føler det er litt tabu å lengte etter ett barn til, når vi allered. Hva gjøres av undersøkelser hos en kvinne som ikke blir gravid ? Første gang blir det gjort en gynekologisk undersøkelse. Det tas gjerne prøve for å avsløre infeksjon, og celleprøve hvis det er grunn til det. Hos spesialist vil det også bli gjort en innvendig ultralydundersøkelse.


Barnet mitt sover enda ikke hele netter, så jeg er oppe ca 3-ganger hver eneste natt. Jeg og kjæresten min bytter selvfølgelig på. Er også blitt kvalm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg